Hirdetés

Aktív témák

• Sipi

addikt

Nem mintha közérdeklődésre számot tartó téma volna, de...

...nekiálltam megvarrni a kabátomat. Innentől sípolom a csúnya szavakat. Minden *** összevarrtam, mert béléses, anyámkínja***, azt sem tudom, mit hova varttam. Valami kő*** ***fej susosgós selyembe bolyhos belsőt tett, én meg ba***tom a tűmet, mit hova szúrok. Állati vicces, olyan zseb van a hátulján, mint ami értelmesebbeknél az elején van, amolyan kalucsni-szerű. De hát a degenerált ló***fej ***nak menőznie kell, én meg minden kib*** kilincsbe beleakadok. Eddig a kabát bírta (és én álltam fejre), most megadta magát. És ba***hatok azzal, hogy a k*** többrétegű Susogós Selymet véletlenül valahogy össze ne kalapáljam a Bolyhos Belsővel, vagy a Susogós *** tudja, melyik rétegével. Mert a *** szemét dög össze-vissza mocorog, susog, míg én a tűvel b***tatom.
    Kész van. Most legalább elüt a cérna színe, ronda, a vak is látja, hogy egy lerobant tróger van itt, aki saját maga varrta a szar*** ócska ruháját.

És még szerencse, hogy lehiggadtam. Ezentúl én és bármiféle tű örök haragban állunk, ott pusztítom, ahol érem. Ha nem kellene megint megvarrnom, a kabátot is szétszaggatnám.

De akkor ki kellene valami új trágárságokat találnom, már szinte mindet elsütöttem.

Sipi

Aktív témák