Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
fel is adtam a leckét, mert már ennyi betűt is nehéz volt 15 mp alatt olvashatóan leírni. Igaz, nem nagyon tudtam mozogni, mert ültem közben. Talán ha egész testtel rá tudok gyúrni, kicsit több is belefér. De én ma már nem csinálok többet, mert összepakoltam a masinát is, meg az állványt is és nem akarok megint szétpakolni

szerk: Persze ha az ember kicsit okosodik, rájön, hogy olyasmit célszerű írni, amit lehet folyamatosan, kézírással nyomatni. A nyomtatott betűk és az ékezetek viszik az időt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest