Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Érdekes, ha ölés, gyilkolászás kerül szóba, mindenki azonnal ugrik a nyúlra...
Ping jól van, kb. két órán keresztül elnyúlva ölemben, kéz a kézben, simiztem oda-vissza.
Halkan pihegett az istenadta: élvezte a kellemes helyzetet.
Mit vésztjósló legyintéssel karod végén látni vélsz, csak egy szomszéd. Ne kérdezd, melyik - a név nem fontos. Valamelyik házsártos.
De az is lehet, hogy minden hamis, a véres cafat a kabátom itt, mit dühömben földhözvágtam.
Hehe, reggel arra keltem, hogy azt álmodtam, hogy a cég munkatársaival együtt a Bolygó neve: halálba csöppentünk. S magunkra voltunk utalva (illetve énrám, mint ötcsillagos vezírre). De persze kivágtuk a rezet, annyira, hogy gyorsan fel is keltem tőle. (Délben...)
(Majd időnként valaki foglalja össze, miről is értekezek, nekem nehezemre esik követnem úttalan útjaimat...)
Mod: fűtés nem kő, itthon sem mindig tekerem fel. Ahhoz ugyanis, hogy teljesüljön a ''nem fog fájni'', előbb fagypont-közelre kell magam hűtenem.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest