Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz ladybug #1868 üzenetére

Előbb az arckép rikveszt und písz topikra: ennyi elbaltázott élient még sosem láttam... Az összes leölt példány forog a sírjában.

Aztán meg ide, ni. Sört, ja, kortyolgatom, élvezem az ízeket. De csiccs még nem igazán, ez amolyan kellően felpörgött agyláz (megfelelő társaságban automatikusan bekapcsol nálam).
    (Ja, ez pozitív duma volt. :) )

S folytatva: azt hogy érted, hogy alapból nem jön ki belőled? Hogy nem szoktam így beszélni?
    Mert erre van ám válaszom! Sokat csiszolt.
    Én fejben, írásban élek, kifelé ebből alig tudok mutatni valamit. Ööö, tudod, pl. telefonban sem tudok kibontakozni. :)

Anno gondolkodtam azon, mi lenne, ha álmaim udvaroltattyának papírcetliket adnék át, s azon rímben udvarolnék.
    Vagy little PDA in my hand, meg persze neki, és azon MSN-en csevegnénk, miközben egymás szemébe néznék. Úgy tutira menne.
    De ha kiveszik az írnivalót a kezem alól, megbénulok, és csak befelé, a belső bolygómba társalgok. (Ott meg, sajna, egyedül én vagyok.)

Mod: áhh, tudtam, hogy elfelejtem a második szót. A vicces.
    Hogy aszondom, mi is lenne az? Szöszke lelkem azt reméli, az írásom. No de érthetted úgy is, hogy én magam, az ismert szőrös archoz nem stimmel ez az írás.

Sipi

[Szerkesztve]

Aktív témák