Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.
Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt.
Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..
Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra.
A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni.
Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában. 
Aktív témák
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában.