- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hi evribodri! Köszöntök minden OFF-olót!
Túl vagyok az első munkanapomon az új munkahelyemen. Király volt!
Egésznap lótottam-futottam az új kollégákkal, legalább 30km van a lábamban, de jó volt!
Ismerkedtem a környezettel ( annyira nem új -még a kollégák sem- előtte 6 évet húztam le itt, de más cégnél, más munkakörben, és erősen más fizetésért
)
Évek óta ez volt az első olyan nap, amikor szívesen mentem munkába, és nem azon rágtam magam, hogy mikor lesz vége a napnak.
Tényleg lehet abban valami, hogy érdemes 5-6 évente váltani - mégha csak olyan kicsit is, mint én, mert az utóbbi időben nem ismertem magamnál pesszimistább embert; most pedig újra bizakodom, és úgy gondolom, hogy az Élet lehet szép is!
Pacák: Gratulálok a csöppséghez, szeressétek nagyon, és neveljetek belőle rendes embert ( legalább olyat, mint Te magad!
)
Szerk.: És persze mindenkinek gratulálok, aki úgy gondolja, hogy gyermek nevelésre adja a fejét; az elszántságukért, pedig övék minden tiszteletem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)