Hirdetés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Amikor a szülőcsatornában volt a buksija, összenyomódott kutaccsal, volt olyan pillanat, amikor beleképzeltem magamat a helyébe. Nem irigyeltem. Volt olyan pillanat is, amikor azon tűnődtem, hogy lehetséges az, hogy ilyen végzetes módon eldeformálódott fejjel ép gyermekünk fog születni. Éreztem egy pillanatig hideget-meleget, mikor a szülészorvosnő csecsemősöket kért a szobába, egy pillanatig minden rossz lejátszódott bennem. A következő pillanatban meg éreztem, hogy minden rendben van.
Igaz, a köldökzsinór kétszer a nyakára volt tekeredve. De szerencsére elég hosszú volt. Furcsa dolog a születés, még furcsább, ha az ember a saját gyermekét látja kibújni. Közel sem olyan megható dolog egy kiskutya, kiscica vagy akár kisborjú születését látni. (Vidéki származású szüleim minden pillanatot megragadtak, hogy a nagyszülőkhöz vigyenek, ott mindent láttam, amit egy rendes vidéki srácnak is látni lehet. Mellesleg Érd, ahol felnőttem, inkább volt falu, mint bármelyik nagyszülőm faluja. Otthon Érden még mindig földút van, a nagyszüleim háza előtt pici gyerek korom óta aszfalt út megy el. 
Hosszú lett és mindenkinek szól. Bocs, hogy elkanyarodtam, de itt minden offtopic.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- League of Legends
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa EVO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz, a köldökzsinór kétszer a nyakára volt tekeredve. De szerencsére elég hosszú volt. Furcsa dolog a születés, még furcsább, ha az ember a saját gyermekét látja kibújni. Közel sem olyan megható dolog egy kiskutya, kiscica vagy akár kisborjú születését látni. (Vidéki származású szüleim minden pillanatot megragadtak, hogy a nagyszülőkhöz vigyenek, ott mindent láttam, amit egy rendes vidéki srácnak is látni lehet. Mellesleg Érd, ahol felnőttem, inkább volt falu, mint bármelyik nagyszülőm faluja. Otthon Érden még mindig földút van, a nagyszüleim háza előtt pici gyerek korom óta aszfalt út megy el.