Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
No, beértem a melóhelyre. Mindenki depressziós és letört. ekkor előtör belőlem az optimizmus: Emberek! Szerda van! Holnapután péntek, és itt a hétvége!
(ha már mindenki feldobódott, és nagyjából rendbe jött, néhány mondat végéhez hozzáteszem: a temetők meg üresek).
Ahogy a Rituális Rémtettek mondta: megvigasztalom a szomorúakat és elszomorítom a vígakat. Jó kis együttes, megvan az albumuk. Már régóta vadásztam rá. (oké, ennyit a blogról...)
tiv: (eredetileg id. Tiv-et akartam írni, de tartok tőle, hogy megsértődnél, vagy legalábbis rossz néven vennéd...) A tegnap esti/éjszakai összekocc és a mostani béke között ment az összehasonlítás.
kymco: mi koránkelők és hajnali jómunkásemberek tartsunk össze!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest