Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ejjejj hol is állunk? Görénység azt állítani rólad, hogy te sem értesz mindenhez? Azt , hogy volt oylan helyzet , hogy seígtségre szorultál? Tudod ez nem görénység, hanem bemutatása annak, hogy te sem tudhatsz ''mindent'', te sem vagy tökéletes, neked is utána kell járni a dolgoknak, nem a kisujjadból szopod.
Fáj az igazság netalántán? Fáj , hogy meg mertem mondani, hogy segítséget vettél több helyről is igénybe a ph kereső megírásához (adatbázis indexelés , stb adatbázisos dolgok, amikhez én nem értek, de láttam, hogy kérdezgettél róla embereket)? Ennek nem szabadna fájnia. Nekem sem fáj az, hogy igénybevettem a php dokumentációt, átnyálaztam a tutoriálokat satöbbi, és , hogy a wapos ph hírolvasóm semmit nem érne ezek nélküla doksik nélkül.
És a legnagyobb tévedésed azt, hogy ezt ellened fordításnak éled meg. Ez nem az. mint látod arra jegyeztem ezt meg, hogy vangelis azt írta, hogy... Jó programozókat már láttam, te is egyikük vagy, de a jóknál is lesznek mindig jobbak, a kérdés csak az , hogy mennyi emberből mintavételezünk.
És qrvára nem akartalak sértegetni, -csipkelődni csipkelődtem ez igaz- sajnálom ha így gondolod.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest