Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz tildy #2373 üzenetére

ne adj ra okot, hidd el, nem lesz egy rosz szavam sem (sot, veled kapcsolatban utobbi vitank ota provbaltam visszafogni magam, de nem hagyod)

na akkor kezdjuk:
    de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben - ezek alapjan tehat:
    1. ahhoz értek - tevedes (meg mielott belekotnel, hogy verem a mellem: ehhez sem ertek)
    2. abbana legegyszerűbb - tevedes
    3. ahhoz van megfelelő dokumentáció - tevedes

Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat (Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... ) - kivancsi lennek, hogy hol mutatom magamrol ezt...az, hogy szot emeltem, mikor tobb havi munkamat egy aladar (eredetileg seggfej-et irtam, de nem kivanok ismet osszeveszni aladarral) ujjgyakorlatnak nevezi, imho nem mellveregetes, tovabba jelen beszelgetesben sem latok visszaolvasva erre utalast
    kerlek mutass ra, hogy hol vertem a mellem

Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...) - ezt azt hittem, mar megbeszeltuk, mitobb, egyetertesre jutottunk, de ugy latom rendkivul elvezed, ha mar privatban tisztazott felreerteseken lovagolhatsz
    versenybe hidd el en sem mennek bele, roviden szolva is teszek arra, hogy:
    -parod, avagy en a jobb programozo
    -hogy Neked errol az eredmenyrol mi a velemenyed
    -hogy az en oprogramozoi kepzettsegemrol mi a velemenyed
    egyedul az zavar, hogy zsinorban megalapozatlan dolgokat allitasz velem kapcsolatban - tovabbiakban kerlek kolcsonosen keruljuk egymast
    koszonom

szerk.: az meg kulon gorenyseg, amit most csinaltal, vagyis a segitsegkeresemet probalod ellenem forditani (meg igy is, hogy odairtad, nem tudtal segiteni)....erre had ne mondjak semmit - ne felj, tobbet nem fordul elo, hogy zavarni merlek

[Szerkesztve]

Aktív témák