Hirdetés

Aktív témák

• PeliScan

addikt

VladimirR - komolyan így van. egy normális autónak egész pályafutása alatt nm történik ennyi baja, mint ennek itt. bár nagyon-nagyon remélem, h ebből az incidensből kivételesen jól fogok majd kijönni.

MárK - természetesen, nem azt mondom h minden nagyperrertől el kell venni a jogsit (bár amikor kiszálltam, liluló fejjel vmi effélét üvöltöttem neki) a kulönösen dühítő az egészben az, h nem vállalta a felelőséget a szenilis állatja. mert ha azt mondja, h oks, buta vagyok, télleg bele kellett volna nézni abba a tükörbe, tessék itt a betétlap és elnézést, akkor egy szavam sem lenne.

divot - nm, nem 924. az audi-motoros, 2 literes, mechanikus injektorral, és csak 120LE, cserébe többet eszik, mint a 944es, ami Porsche motoros, 2.5literes, és 165LE. :) a történet egy részét összegyűjtötte Vlad, peterkeT már be is linkelte.

Integra - sajnos fel vagyok a dologra már készülve. meglátjuk. a rendőr azt mondta h egyértelmű a helyzet, és úgy írja meg a jegyzőkönyvet, h ne tartson sokáig. remélem télleg így lesz, és hamar a pénzemhez jutok. Remélem fényképre nm lesz szükség. Meg ráaádsul velem utazott nőm meg hugom, vele meg csak a felsége, tehát tanúból is egyel több van, ha netán kell.

Azért most még nm kezdek el jajjgatni, val rá esély, h télleg jól jövök ki a dolgoból - anyagilag is, meg tapasztalattal is, még nm volt balesetem, és már most sokmindent másképp csinálnék az ügyintézéssel kapcs (részletesebben leírtam volna, nyugodtan átgondolni, stb)

Aktív témák