- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, olvastátok-e a hírt, hogy Jászberényben(ott születtem én is) a szülészeten elcseréltek két babát. Az egyik szülő vitte volna haza a lányát, a másik még benn volt a kisfiával.
Erre fiút adtak oda a hazavivőnek. De a magyarázatt a nem semmi: hát mert annyira hasonlított a nevük, a családnevük meg ugyanaz volt.
Urambocsá , hány Tóth, Nagy ,Kovács, Kis van az országban?
Mi lett volna, ha amikor én születek van egy Tóth Ilona is? Azt adják oda anyáméknak? Hihetetlen. Így is majdnem elvitteka sötétbőrűek, ugyanis 5 cmes koromfekete hajam volt, azt hitték ''hozzájuk tartozom''
Hihetetlen.
Engem is majdnem műtöttek már meg vakbélra, és más dologra is, miközben ''csak'' bélszükületem volt. Hu de útálom azt a kórházat... Húúú...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest