Hirdetés
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Voltaképpen csak kíváncsiságból...
... De mondom, a kompatibilitása miatt elég rövid tapasztalatom volt vele... Évekig debiant használtam, de nem lehetett megmondani neki hogy upgrade esetén ne restartolja a hdparm-ot... az meg az én alaplapommal azonnali lefagyást eredményezett... így ~2 éve egy fsck lefuttatása helyett inkább áttértem Gentoo-ra...
Először '96 körül raktam fel valamelyik RedHat-et, de nem igazán szerette a Trident kártyámat, SVGA módban meg nem igazán győzött meg... aztán csak '99 körül futottam neki újra, amikor kijött a Slink. Fél évig nem volt X-em. Igaz, nem is hiányzott.
-
Husky
aktív tag
Háát, OpenBSD alatt pedig volt... assz'em.
... Három évvel ezelőtt raktam fel, beállítottam kb mindent, aztán aszondtam hogy akkor most hallgassunk zenét. Majd fél óra guglizás után elolvashattam Raadt véleményét arról hogy nem bírja Hans Reiser pofáját, és hogy az életben nem lesz reiserfs támogatás az obsd-ben, én meg baxhatom a 40 giga mp3-amat.
Nos, ekkor zúztam le az alig pár órás installt.
-
Husky
aktív tag
Á, dehonnem, az itteni interpreter tetszőleges egzotikus karaktert képes tetszőleges ékezetes karakterré konvertálni...

(Nemtom miért csinálja, nálam a legdefaultabb installnál sem kellett szarvasgombát aprítanom a gép tetejére teliholdkor... xmodmap /usr/share/xmodmap/xmodmap.hu, és ment, szó nélkül...) -
Husky
aktív tag
+1 szavazat Bash mellett. Ma már fiatalok tízezrei nőnek fel fórumokon. Annyi olvasás után itt ragad ráLYuk a heJesírás. Nem muszáLY heJesen írni, igaz.
De mivel csak pár betűről van szó, megéri.
(MOD: most olvasom csak az eredetit. Elnézést kérek az LY-J-k miatt, azt hittem csak ennyiről van szó. Tévedtem.
)
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
> Tulajdonképpen mi ez?
Kb olyan netes ''alapművé'' nőtte ki magát mint goatse.
Egy svéd srác untánzott kétüteműt, 1997-ben. Aztán (valaki) felrakta a netre.... Bővebben: link -
Husky
aktív tag
MOD: persze egy kondenzátor csak akkor működik ha mindkét fele be van kötve. Touchpad esetén az ujjad egy megfelelően nagy testhez van rögzítve, ami már kimutatható a műanyag túloldalán. Újabb touchpadek ezért hagyják figyelmen kívül a kis köpeteket.

Emlékszem, az első napon hogy nyomtam az első touchpademet. Azelőtt csak nyomásérzékeny cuccokkal volt dolgom.
-
Husky
aktív tag
Ah, van róla anim is: Bővebben: link
-
Husky
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Lámául: a kondenzátornak két fele van (fegyverzet). Itt az egyik fele a touchpad műanyaga alatt van, ez gyakorlatilag egy drótháló. A másik fele meg az ujjad. Egy kondenzátor kapacitása elég elenyésző ha nincs a fegyverzet között valami jó dielektrikum. Pl elektrolit.
Tehát ha mozgást akarsz vele elhitetni, megfelelő dielektromos paraméterekkel bíró anyagot kell előtte lóbálnod.
-
Husky
aktív tag
Reszelt hegyű kulccsal elvileg ki lehet. Simával nem, mert nem fér bele teljesen ha már van a zárban egy kulcs. De előtte a te kulcsodat fordítsd el félig, mert amúgy a túloldalról ki lehet lökni pár miliméternyit, aztán a zár elfordítása után beragad és kuvva nehéz lesz kiszedni, koleszban eljátszottuk néhányszor...

Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... De mondom, a kompatibilitása miatt elég rövid tapasztalatom volt vele... Évekig debiant használtam, de nem lehetett megmondani neki hogy upgrade esetén ne restartolja a hdparm-ot... az meg az én alaplapommal azonnali lefagyást eredményezett... így ~2 éve egy fsck lefuttatása helyett inkább áttértem Gentoo-ra...
... Három évvel ezelőtt raktam fel, beállítottam kb mindent, aztán aszondtam hogy akkor most hallgassunk zenét. Majd fél óra guglizás után elolvashattam Raadt véleményét arról hogy nem bírja Hans Reiser pofáját, és hogy az életben nem lesz reiserfs támogatás az obsd-ben, én meg baxhatom a 40 giga mp3-amat.

... Bazz, pedig milyen büszke vagyok arra hogy tetszőleges körülmények között is úgy tudok aludni mint egy darab fa. Amikor a szomszédban buli van, hasznos funkció. De most elgondolkodtattál...