Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Aktív témák
-
Dodge_Dealer
tag
Szerintem egyszerü tájékozatlanság kérdése, az ilyen emberek sajna nem is bírnak túl sok intelligenciával.
De tényle, azt hogy 'egy', vagy 'lesz', esetleg 'szőlő', az ember 6-7 éves korától tudja, hogy hogy írandó.
Aki felnőtt fejjel is vét ilyen hibákat, az árulkodik az agyonikolázottságról.
De mintha rémlene nekem valami ilyesmi betegség is nem? -
Sihto_
tag
Arra céloztam, hogy valamiért úgy érzik egyesek, hogy ly-nal kell írni, de mivel idegen eredetű ezért lett csak pontos j-vel irva. Mert ha magyar eredetű lenne, mint pl.: uszály amit senki sem ront el. Talán ezért irják ly-vel. Gondold meg micsoda hülyeség: muszáj ez így jó, uszály elhagyva az m-betüt, ez meg így helyes ez szvsz teljesen rossz szabály.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest