Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz b14 #498 üzenetére

Golfkocsizik.
    *---------------------------------------------------------------------------*
    Papamaci: mivel párom sikeresen emgtanult nyitott ajtóval tolatni, rögtön bele persze a lépcsőbe, ezért , illetve a pár rozsdafolt maitt kissé fel lett javítva a külső állapota.
    Sárvédőknél rohadt (hát igen , csillaggarázs átka...) , egyik ajtó cserélve lett a fenti eset miatt.
    Sárvédő új berakva odaheggesztve frankón. Kézfifék-bovden csere.
    Egyik biztosíték nem volt jó, emiat tnem ment a vészvillogó, fater kicserélte, akkor huh volt olajcsere is tán benne, légszűrő csere (tocsogott az olajban:Y azt mondják az okosok, hogy a kartergáz által jutott vissza, de ez nem jelent sok jót : valószínűleg szelepszárszimering vagy motorgyűrű csere lesz) , most teszteljük majd, ha elhoztuk, hogy mennyire eszi az olajat, mi van pontosan vele.
    Oldala újrafestve. Kapott kulcsos tanksapkát, és egy antennát a ''sejhajába''.
    Műszerfal világítás valahol szét volt csúszva egy csatlakozó, összedugás, működik is:)

Párom most olyn dolgokon gondolkozik, (mint jó villamosmérnök, aki automatizálást tanult) , hogy vízbefecskendezést épít a motorba, illetve peltieres hűtést is szerel a kocsi elejébe , ezenkívűl valami villanymotorral is beszélt , meg generátorról, de ez nekem már magas.
    Azt olvastuk több helyen, hogy elvileg jobban mennek a kocsik pl. a párás időben , ebből találták ki ezt a befecskendezős módszert. Ezen kívűl még számos előnye is van...

------------------------------------------------------------------------------------------
    Ja és nem mellesleg tökre érdekel ez az autószerelő móka, ha a szgépet tudom szerelni, akkor már ez sem lehet olyan durva (samara esetén). Tökre rá vagyok kattanva a kocsibütykölésra:D

[Szerkesztve]

Aktív témák