Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, nem csináltam ''ilyen volt'' fotót, de ''ilyen lett'' fotót csinálhatok. Az USB kábelekre ragasztottam tépőzárat, aminek az egyik végét pedig az íróasztal oldalára ragasztottam. Szerintem egész jó lett, így nem lógnak össze vissza és amikor kell, egyszerűen csak lekapom onnan. Kb. fele annyi helyet se foglalnak el a kábelek mint eddig és hiába porszívózok 2-3 naponta a szobámba, ott nagy por volt. Ez pedig az allergiának nem a legjobb, szóval ideje volt renberakni a kábelrengeteget. Mostmár nagyon szép. Éppen készülök szétkapni az én gépem (már ami maradt benne), hogy a ventillátorokat megtakarítsam és kieszeljek valami megoldást a por ellen. Azt szeretném, ha filterek lennének a ventik előtt, így nem juthatna be annyi por a házba. És ha már ott tartok, akkor veszek pár potit meg világítást a gépbe, és valami kapcsolót is beszerelek.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Trollok komolyan
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest