Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
mbit
tag
így teljes a rendszer burkolat nélkül.
Bővebben: link -
mbit
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
csak nekem jó, mert én szeretem látni a katódsugárcsövet!
légifotó városi gázzal emelt szemeteszsákból:
mbit
tag
csak a képcső modd!
erdeya
senior tag
...jól van, piszkáljatok csak, hogy nálatok fénysebességgel kötötték a netet.

Én meg fénysebességgel kötöm fel magam, ha a héten nem hívnak fel.
Azt írtam alá, hogy a 3 hónapom értékelésére ápr. helyett csak májusban kerül sor. Nagyon elfoglalt a főnök mostanság, atán nincs rám ideje.
Most nem aggódok annyira, de a múltkor azért lelombozott. -
Esmein
nagyúr
Jé, alig írtatok, tök boldog vagyok. Vótam a bótosnándinál, és még csak a cukrom se cs*szte fel, tiszta heppy vagyok

-
törölt tag
Milyen routert érdemes venni?
Switchel lehet osztani chellot? -
TéKrys
senior tag
Én is online rendeltem meg.
Egyik haverom nagyon megjárta: miközben ő rendesen fizette a net havidíját az anyja elfelejtkezett a matáv csekkekről. Mire a srác észbe kapott 25e tartozás gyűlt össze. Amint ezt megtudta és összeszedte a pénzt (kölcsönökből), befizette a matáv megszüntette az előfizetést. Lekötötte őket a hálózatról. Közben persze az internetcsekkek szépen jöttek. És nem fogadták el hogy a matáv kikötettet a vonalat. Kérvények, meg rengeteg utánajárás után újra bekötötték nekik a telfont. MÁSIK SZÁMMAL! amire persze nem volt jó a régi internetelőfizetés. A szolgáltató meg ugye egy éven belül nem helyez át! Új szerződést kellett kötni és ha jól tudom mellette fizetni a régit is.

-
Vangelis
félisten
Txxxx ki van a bankokkal, nem adnak hitelt.....
legalábbis ez nem.
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t?
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok.. -
TéKrys
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
Nekem 8 nap alatt bekötötték. Kedden szerződéskötés, hétfőn időpont egyeztetés, szerdán bekötés.
Dolgoztam így nem voltam otthon. Az otthoni gépen viszont SuSe is van. Az a szerencsétlen matávos meg azt indította el, oszt mondja anyámnak hogy ő ahhoz nem ért, így nem is állította be a gépemen a netet. Ez volt a szerencséje. Nem nagyon örülök (örültem volna) neki ha távollétemben idegenek piszkálnak a gépemhez. 
-
Old Death
senior tag
Már egy hete és egy napja, hogy megrendeltem a netet. Nem az a bajom, hogy még nem kötötték be (illetve az is, de...) hanem az, hogy nem tudják megmondani, hogy mikor kötik. nekem 2 hétbe telt mire bekötötték
akkor is előtte lévő napon (éppen előadás kellős közepén telefonálnak) felhívtak, h mikor mehetnének, mondom 10-12-ig, mert előtte ill. utána nem érek rá (előtte alszok utána meg neteznék mán
) erre megjelent a faszi 14:05-kor... na jó végzett 4 1/2 perc alatt, de a pontosság nem az előnye... ill. a kedves matáv se siette el a bekötést...
[code]oldy[/code -
Shim
őstag
wááá elkések suliból grr
nem értem utolsó héten minek kell bejárni ilyen nyugtalanító órákra mint például matek
-
jeges
senior tag
szép jó reggelt mindenkinek

erdeya:
2 hónapja váltottam szolgáltatót, 4 hét csend után egyszercsak felhívnak, h ''van most otthon vki?'' agyam majd' eldobtam. mondom, ''hogy a rákba lenne? dógozunk... tudja...meló!'' utána hál'stennek csak azt nem cseszték el a bekötésnél, amit nem lehetett. majd' 2 hétig állandóan telefonálgattam a szolgáltatónak, h ''ugyan, mondják már meg, mi a franctól nem müxik mán megen'...''
ez van...
türelem
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
gud móning espé deluksz egypontnulla
Már egy hete és egy napja, hogy megrendeltem a netet. Nem az a bajom, hogy még nem kötötték be (illetve az is, de...) hanem az, hogy nem tudják megmondani, hogy mikor kötik. Ezel nem értek egyet. Hivjanak fel, és mondják azt, hogy 2 hónap múlva kedden 8-kor. Akkor úgy készülök. Utálom ezt a bizonytalan várakozást...
Aztán majd egyszercsak csörög a telefon, hogy akkor holnap jönnének. Hát persze... mert én otthon mohásodom hogy őket várjam mi? Ehh...
szerk: ez a dolog főleg ilyen sávszélemeléses időkben jön rosszul
Loretto: ne nyugtass, mert megharaplak
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Kellemes reggelt a mélyentisztelt fórumtársaknak!

Na mivan,szopat a Matáv?
Mér nem tudok belépni a válasz gombbal
-
Sianis
addikt
Jó reggelt

-
tildy
nagyúr
Idobeosztas es felelosseg.
A munka akkor nem veszes mikor minden lefut, de ha nem a megszokott modon mennek a dolgok, akkor hajlamos vagyok parazni NAGYON.
Szal azt hiszem elkezdek itthon valamit nagyon megtanulni, ertsek si valamihez
Penzrol nem illik beszelni, de teny es valo , a volt munkahely jocskan tobbet fizetett.
De inkabb csendben maradok, nem akarom hogy ebbol akarmilyen konfliktusom legyen...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, bevallom: az OFF TOPIC mégis OFFolásra való. (Ezért volt a smiley)

Ez a topik egy kötetlen beszélgetés színhelye, ahol gyakorlatilag bármiről lehet dumálni ami a fórum alapelveit nem üti. (Ugyanakkor nem egymástól független hozzászólások halmaza (avagy ''mindent-belehányunk-topik''), és nem is chat.)
Érettségi: Úgy látom félreértettétek azt hogy ''nem akarok javítani''
Azért írtam hogy akik tudják hogy már túl vagyok eme nagy eseményen, azok nehogy azt higgyék magam miatt érdekel.
(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.) -
tildy
nagyúr
Na hazaertem.Kivancsi vagzok meddig birom meg ezt az osszevissza bejarkalast.A valtozatossag kedveert szerda ejfelkor erek haza melobol es reggel 5kor mar kelhetek is hogy 6.30ra beerjek

Jott egy level pesti nokiatol, nem vettek fel, szinte sejtettem.... -
mdk01
addikt
Tetszik a topic de rögtön szemetszúrt vmi.:
Mi az a hsz. amit még az offtopic-ban is jelölni kell, hogy a hsz. off?
Remélem lehet érteni, mert én egy-két embert nem értek ebben a topicban.

-
Esmein
nagyúr
Nekem egyszer folyt az orrom vére életemben, és akkor is azért, mert egy 1.5 méter * 4 centis bottal b*sztak pofon. Egyébként meg létező minden allergia meg asztma van nálam, de nem hiszem, hogy ezért nem birom a terhelést, inkább csak csíra vagyok.
-
escie
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
''jólvan, Loretta, ne lovalld bele magad!''
-
MarKoo
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Jah igen. Én 8.-ban 275x-t futottam le, aztán kérdezte a tanár, hogy hogy van az allergiám, megeredet az orrom vére és ömlött kb. fél óráig. Amikor father kivitt a klinikára megnézetni, akkor azt mondták végső esetben elsütik....
Gondoltam magamba hogy hova nyomja fel az orvos. 
-
MarKoo
addikt
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Szerintem meg 20m-t akart írni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
2000m se sok

-
Vangelis
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A titkot tudom, de nem mondhatom meg mert biztalmas,. kutyával szemben:

-
MarKoo
addikt
Én eddig nem vettem komolyan a szívfájdalmaimat, de ezután se fogom. Én már rohadtul nem parázok attól hogy mi lesz ha......, maximum a környezetem...., a barátaim, meg a többi embert ''sajnálnám''. Pedig fennáll a veszélye hogy örököltem valamit, mert nagyapám kétszer majdnem meghalt trombózistól, édesapám......, de nem mentem orvoshoz. Ha mennem kell.... Ezek után nekem senki se mondja azt, hogy a sport mennyire jó..... Egy frászt....
Bocsi ezt le kellett írnom, de mire szalonképes állapotba hoztam......
-
BosX
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
én is inviteles vok. itt nem nagyon lesz ilyen, még a mostani se az igazi

Bp. fenntről ma: Bővebben: link
tildy: a kúpert nagyon sok ember nem tudja végigfutni, szvsz többen nem tudják mint akik igen, mondjuk az nem is 200m...
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Akkor kezd el most ...mert annyi

-
Vangelis
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
3k-t

-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Már az este elkezdett gyorsulni, de a chaten nem derült ki, hogy mikor mennyi már a max. Most ahogy visszajöttem, kipróbáltam egy normális szerverrel.
Hogy mennyit? Keveset
-
tildy
nagyúr
''A szívroham megnevezés a laikus ember szóhasználatában a koszorúértrombózist vagy a szívizominfarktust jelöli. Ezek a betegségek orvosi vészhelyzetet jelentenek, és olyan emberekkel történnek, akik koszorúér eredetű szívbetegségben szenvednek, melynél a szívizmot vérrel ellátó koszorúér eltömôdése következik be. Néha angina (szívfájdalom) lép fel, amely intô jele a koszorúér eredetű szívbetegségnek. Más esetben a betegek nem tudják, hogy koszorúér problémáik vannak, és a szívroham a betegség elsô jele. A szívrohamok kb. egyharmada végzetes kimenetelű.''

Vangelis, esmein: mindenképpen ki fogom. Már csak amiatt is, mert pl. egy qpert sem tudok lefutni, mert nem bírom levegővel, szuflával... + itt van ez a gyorsan magasra szökő pulzusom is, nameg szvsz lehet köze a ''22 fokban már ver a veriték'' témához is
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát ez nagyon nem jó.
Nekemfater kórházban volt , szívkatéteren + értágításon, ma engedték haza, de.
Tegnap este nekem kétszer is hatalmasat dobbant a szívem, (vagy belenyilalt a fájdalom?
) , mindenesetre egy pillanatra összegörnyedtem, és alig kaptam levegőt.
Hirtelenjében utána azt hittem , hogy ez olyan ''éteri'' dolog, azaz faterral van valami, hála égnek nem.
De az utóbbi időben nagyon gyakran volt iylen szúrós érzés a szívemben, lehet ki kéne vizsgáltatni magam?
Hát nem tudom
Párom persze rögtön ''kezelésbe vett'' , feküdjek, jól vagyok, mit hozzon satöbbi. Utána sokáig beszélgettünk, és nagyon éreztem milyen fontos vagyok neki, és mennyire fájna számára , sőt feldolgozhatatlan dolog lenne neki, ha így, a szeme láttára történne velem valami(pl. meghalnék) De ha még nem is a szeme láttára, akkor is nagyon nehezen tudná feldolgozni a halálom...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- AutoCAD
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://home.tiscali.be/cartoo/RealB/texas%20paper.jpg)

Most nem aggódok annyira, de a múltkor azért lelombozott.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..

akkor is előtte lévő napon (éppen előadás kellős közepén telefonálnak) felhívtak, h mikor mehetnének, mondom 10-12-ig, mert előtte ill. utána nem érek rá (előtte alszok utána meg neteznék mán

Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
)
Nah megyek aludni, nem kötekedek.

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/553.gif)