Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
húúú emberek én ma meghaltam edzés közben.. eddig 2,5 héten keresztül 16m-es medencében edzettünk, mivel az uszoda zárva volt (vették le a sátrat). Ma nyílt meg, első edzés... már a bemelegítő közben érződött, h k sok az az 50m
25m-nél már fáradtam, vártam a falat.. de az sehol... de csak túl éltem... és itt vagyok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
-
Loretto
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Hiába vártama ringben őket... Na mind1. azért rendi gesztus Tőled.
-
S.u.l.i.r.o
tag
Hello.
Szeretnék bocsánatoto kérni a két észlény osztálytársam nevében (persze ők úgy állitották be, mintha nekik lenne igazuk
). Bocsmindenkinek, akiket megsértettek, látom, vagy 10 hsz törölve volt. -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0504/tech/airbus//.gdata/gp_23.jpg)
-
Esmein
nagyúr
sztem behalt a router.
-
Esmein
nagyúr
Pontosítok, 21. szakadás. Itt megvan az 1 mega sáv, de nehogymár 1 nap 21x leverjen(lesz még több is) de úgy, hogy csak akkor jutok vissza, ha lenyomom az adsl modemet és vissza.
B*SSZA MEG MOSTMÁR, szétverem az egészet a francba. Lehet a router szivat, mert most meg helyi háló nincs.
szerk: 22.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
amúgy valamikor mostanság lesz ismét sávszélemelés, nem?

-
Esmein
nagyúr
Megvan a 20. szakadásom mára. Mi a f*szt csinál ez a tetves axelero ?
-
dannnnn
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
vladimir kérdezte hogyan találtam a topicot...... és ugy hogy mikor a sajátom keresem akkor mindig ott lesz a ''rip balhé utóélete című totyik is. nah és erre kérdezrtem rá még tegnap hogy mi az a topic mert nem értem.
megvan a topicom nem azzal van a baj hogy nincs meg. -
Niquis
aktív tag
Hehh hehh, tiszta lolba fulladt az Opera óceánátúszási kísérlet

Bővebben: link
Olvassátok el, én azt szűrtem le belőle, hogy most csináltak valami műbalhét ami miatt fel lehet adni a dolgot.
De ha nem is, akkor sem valószínű h valaha is komolyan gondolta, de muszájból, na meg hát milyen jó marketinglövés már!
A fickó a csónakból: ''Jon, ússzál bazmeg, annál többen töltik le a programunkat!'' 
de amúgyis, minimum: 1. nem indulunk el szar csónakkal 2. megnézzük, hogy tudunk-e úszni. 3. ha komolyan gondoljuk, újrakezdjük.
[Szerkesztve] -
-
Bash
őstag
Tovább olvasva a topic-ot én nem voltam ilyen jószívű, repültek mind a ketten. A Földes Gimnázium az én időmben még egy jóhírű gimi volt, többeket ismertem is onnan. Manapság meg már ilyen emberekkel van tele mint Suliro, Ice-dancer meg System. Hiába no, változnak az idők. Viszont nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó irányba.

-
roPHka
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szerintem is, úgy lesz a legjobb mindenkinek

-
roPHka
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó, és mégis hogyan ?

illetve milyen alkatrészt kell hozzá beszerezni?
szerk.: amúgy nem konyítok hozzá egy picit sem...be és kitudom kapcsolni a monitort, kontrasztot tudok rajta állítani, etc... ennyi
de a belsejéhez inkább nem nyúlnék, mert a végén még elrontok valamit mégjobban 
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nekem egy Belinea mondott fel, egy ideig néha kattant egy nagyot, kép eltűnt, majd visszajött. Ezt csinálta egy ideig, aztán egy szép nap kikapcsolt. Vettem bele biztosítékot, kicseréltem, hátha, de nem jött be

Gari már nincs rá, elvinni se nagyon tudom szervízbe kocsi nélkül, meg nem is tudom mi lehet a baja, lehet hogy nem érné meg javítani. Nem volt valakinek hasonló gondja, vagy esetleg sejtése, mi lehet a baja? -
Esmein
nagyúr
Ha csak egy szín megy ki, az nem valószínű, hogy képcsőhiba, ugye ? Mert akkor valszeg tud vele mit kezdeni egy tV szerelő is.
-
roPHka
senior tag
Megkérdezem itt is, hátha vki tudja mi baja a monitoromnak

Szóval Samsung Syncmaster 700P, nem mai gyerek, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elszállt a piros színem.
Minden más ok, felbontás, frissítés, etc...minden tökéletes mint régen, csak nincs piros színem, úgyhogy egy picit minden olyan dolog ami színes, másként fest mint eddig, egy picit fakóbb...
valaki megtudná mondani mi lehet a hiba, és hogy szervizelik e ezt, illetve ha igen mennyiért?
-
Esmein
nagyúr
Lineage IIBővebben: link
-
erdeya
senior tag
válasz
Cardinella
üzenetére
jó nekem ami van... C3D 9550

Esmein: Mivel jáccó?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Cardinella
üzenetére
Aki indexet olvas az is

-
Cardinella
aktív tag
Bővebben: link
Aki megveszi, meg is érdemli... -
erdeya
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
aki órán a mobiljával kütyül, attól bizony elveszik

...szvsz joggal -
neongorack
senior tag
Elég fura pedig hétköznap délelőtt nem nagyon szoktam PH!-zni.....de ma úgylátszik, hogy sok olyan órám van amikor gépnél vok! Szal király...

De csak OFFolok én is! Most kivételesen semmi olyan nincs a fejembe amit megoszthatnék....csak ideges vagyok egy r****c tanár miatt!
Elvette a mobilom az a kis.......****a.......
De az az én bajom! -
Dilikutya
félisten
Ennek a színvonalnak inkább a Bővebben: link, a prohardver chatet én nem szeretném telebaromkodva látni ilyenekkel

-
I_Am
veterán
Ez azért OFF-topic, hogy a máshol ki nem beszélhető dolgokról itt essen szó és nem azért, hogy chat-elni lehessen a PH!-n. Amugy ha chat-elni szeretnél akkor irc.elte.hu #prohardver -en megteheted.
mod: tovább olvasva a totyikot, System kollégának még 1 húzása van a következő nick-jéig.
mod2: Jégtáncosnak is. -
Esmein
nagyúr
Nem tűntem el, csak játszogatom kicsit mostanában

-
Old Death
senior tag
én egy intellektuális gyilkos vérboci vagyok Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elnézést a képért
oldy
-
Integra
titán
na, a mai reggel betette a lécet, tényleg felmondok...
megcsinálok még pár dolgot, kifizettetem magam, aztán szépen csöndesen távozom...
faszkivan az ilyen cégekkel
-
-
Integra
titán
HAHAHA

Bővebben: link -
_Volkovy_
nagyúr

Látod,egyszer írok egy megjegyzést,és máris milyen kis parázs vita lesz belőle.Meg kéne tanulnom befogni a számat.
-
Batman
őstag
Be kellene gépelnem egy csomot oldalt, de nincs hozzá kedvem.Nincs szkennerem , de arra gondoltam, ha digitalis géppel negy felbontassal lefényképeznem a lapokat ,akkor az azon levő nyomtatott szoveget fel lehet ismertetni valamivel?
Csinalt mar valaki valmi hasonlot? -
Loretto
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Néha ilyet is kell, pusztán nevelő célzattal

De most tényleg lépek, dolgozni is kell!
Később még leszek talán! -
Nem tudom, h. egy off topic nevű topikban van-e off topic
, de lenne egy kérdésem...
A nevek alatt található szintek hány hsz. után változnak?
Bocs, ha ez már 1000000000000000000000000x ki lett tárgyalva máshol, de nem tudtam, mit írhatnék a keresőbe...
Csak mert most lettem lelkes újonc, és ez tök jó...
Az élet apró örömei...
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Na csákó! Megint netcafé?
Vagy meló ezerrel?
mindig rosszkor jöszöl épp lépnem kellene bejárásra
mentem is... pá
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hmm..

-
erdeya
senior tag
...ne szítsuk a tüzet...
lassan kicsengetnek úgyis -
Ice-dancer
tag
Ez a yodás kép is benne van az avatárok gyűjteményében?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
25m-nél már fáradtam, vártam a falat.. de az sehol... de csak túl éltem... és itt vagyok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Bocsmindenkinek, akiket megsértettek, látom, vagy 10 hsz törölve volt.

de a belsejéhez inkább nem nyúlnék, mert a végén még elrontok valamit mégjobban