Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.