Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- Arc Raiders
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.