Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Új Toshiba notebook-modellek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- IPHONE 15 PRO MAX 256GB NATÚR TITÁN 91% AKKSI
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.