Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
50 CENT
tag
Elméletileg hány hsz-nél kéne bezárni egy topicot? Én azt szoktam látni (és olvasni), hogy 4000-nél, de valamelyik csak 6000-nél záródik!
-
mayerlaci
senior tag
Kéne csinálni egy ph-s kvizt nem?
-
erdeya
senior tag
Hát nem volt semmi a mai nap...
De lagalább nem iratják újra pár (egy??) faszocska miatt a magyart meg a matekot.
Ez mondjuk (szerintem 99%)biztos, hogy politikai támadás. Mert ugye ha én kis ügyes megszerzem magamnak, vagy a kedvesemnek a tételeket, akkor majd marha leszek közzé tenni. Persze, hogy újra irasák mi? Ha meg pénzt akarok belőle csinálni, akkor eladom 1-2 emberkének és nem teszem fel öncélúlag a netre. És nem az újságoknak küldöm el első körben. Ezen azért érdemes elgondolkodni.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Hoppá, nagyszabású tervek... -
-
Arhquis
aktív tag
Ez nem film. Ez a valóság.
De jó, maradjunk a filemknél.
B terv csak amcsi szuperprodukciókban vannak. Magyar- mittomén cooprodukciókban nincs ilyen...
Amugy meg újjak lesznek innentől a kérdések. Semmit nem írnak újra.
De neked is ajánlom: Bővebben: link
Jonny v Arhquis néven meg is találsz

-
Esmein
nagyúr
válasz
Arhquis
üzenetére
Lenyomozhatóak ha terjesztik, de akkor nem ha csak megvan nakik. Egyébként meg szerinted ki a f*sz fogja lenyomozni ? Valaki zsebrevágja a lóvét amiből a szakikat felbérelték volna, leváltanak néhány politikust aztán annyi.
Király, hogy ennyi okos ember van ma magyarországon, de szerencsére ezek kinyírják magukat rövid úton és nem jelentenek konkurrenciát
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
Gyerekek.
Egy forumon leugattam a népet, hogy ne terjesszék a tételeket, mert lenyomozhatóak, erre ezt a választ kaptam:
''az lehet hogy véletlen megtalálnak de nálam semmit nem találnak max azt hogy ezekhez hozzászoltam. ja meg a gépem 128bit-es kodolás van és ha kell akor gyorsan megoldom hogy 256bites-kodolás legyen rajta és a megynyitott fáljok töröljék magukat a megynyitás pillanatában.ramcsere azt annyi''
Nem hiába.
A mai 18 évesek nagy PC-guruk... -
Esmein
nagyúr
Érdekes, hogy szinte minden ismertebb magyar fórumon ez megy kivéve a ph-t meg még párat. Nem is olvasok más magyar fórumot, mert az idióta kis köcsögök nem képesek elsajátítani a netikett alapvető törvényeit, úgymint:
1. Törekedj a nyelvtani helyességre.
2. Ne használj a nyelvtanilag szükségesnél több írásjelet.
3. Ne káromkodj és ne tegyél faji, nemi, vallási, vagy szekszuális hovatartozás alapján megjegyzéseket.
Asszem ez a három legfontosabb amiért nagyon harapok.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Jónapot
-
VladimirR
nagyúr
jaja, itt is itt van: Bővebben: link
-
anaqer
veterán
Meg tudom érteni, helyükben simán levenném a lapot pár napig aztán kalap. Valahogy csak meglesznek olyanok nélkül is, mint pl. Bővebben: link #516 ... (meg persze az egész topic).
o_O -
Esmein
nagyúr
Nem igazán moderálják...
Bódi guszti topik vazzeg
[Szerkesztve] -
Integra
titán
itt egy érdekes cikk, mo bizalmi fogyasztás témában
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Bameg cartmen, megvan az ECDL-em.
Probléma:
15.-ös feladat csináld meg ezt azt amazt és emezt, mentsd el a jelentést ''J'' néven.
Egyszeri józsika odamegy ráklikkel, mentés, hoppá, már van egy J nevű jelentés. Nézzük csak.
Feladat 16.: A ''J'' nevű jelentést javítsa ki így így és emígy.
Következmény: Ha megcsinálod a 15.-ös feladatot úgy ahogy ott van, akkor a 16-ost nem tudod, megbuktál. Ha nem úgy csinálod meg, de mindkettőt megcsinálod, nem J lesz a mentsé neve, nem kapsz rá pontot megbuktál. Király a hibás feladatsort megoldani
Egyébként határ fölött 2 ponttal meglett, de ez csak véletlen. Miért nem lehet a hibás feladatsorokat kijavítani ? -
Esmein
nagyúr
durva ez az érettségi botrány

-
pweisz
senior tag
A többi se rossz
anaqer
veterán
Legördít, nagyon röhög. -
Esmein
nagyúr
-
I_Am
veterán
Így nézett ki a fantomkép?
Integra
titán
egy kis érdekesség

Új megvilágításban tárta fel előttünk a régóta ismert Sombrero-galaxis képét a Spitzer-űrtávcső, lenyűgöző felvételt készítve a szimmetriasíkban elhelyezkedő porgyűrűről.
Esmein
nagyúr
Btw, I_AM, nem te hadonásztál a 21-esen szamurájkarddal ? Hasonlított rád a fantomkép kicsit

-
Esmein
nagyúr
Mikor volt divat a charleston ?
-
Cardinella
aktív tag
T. Hun'reeth,
''Ezt elszúrtad! Ugyanis ez a kifejezés épp azt jelenti, hogy kiemelkedő valaki a millióból és nem csak egy a millióból! Én is sokáig ezt hittem de kérdezz meg egy amerikait.''
Nos ezért írtam idézőjellel, és három ponttal; tudod, szövegértés.(Én is tisztában vagyok a kifejezés értelmével.)
''Kézcsókom''... -
brownus
veterán
Megkaptam az adó papiromat és a visszajáró adóelőleg 1Ft.
vicces, megtarthatják -
Gh0sT
addikt
MODOK: Be lehet regisztrálni olyan mail címmel, amivel valaki már regsiztrált?
Más: hogy fenébe zajlik egy lakcímbejelentés? Tudja valaki? Ahhoz kellene, hogy bejelentkezhessek a munkaügyi kp-ba. Itt van nálam egy nyomtatvány, de ezzel most vissza kell mennem az okmányirodába? Kell erre illetékbélyeg? -
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
Megnéztem a tegnapi irodalom tételeket. A szövegértéses feladatra voltam kíváncsi. A megjegyzésem: ekkora faszságot

Ember a talpán aki ezt felfogja... És mi köze az irodalomhoz???
Na mindegy... -
BOOSTER
aktív tag
Én 10-kor ébredtem...

-
TéKrys
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Jó reggelt!
Na lássuk csak.: Én is rádióra ébredek 6:30kor. Általában a városi rádiót (Aqua-rádió) hallgatom. Fetrengés 7ig. Utána mosdás, reggeli, újságolvasás. Esetleg egy kis edzés. Pár súly ide-oda lökdösése. Húzózkodás (hogy szép nagy legyen a hátam
) 8:30kor szoktam elindulni dolgozni. -
Véleményezzétek plíz!
Loretto
veterán
Tele tököm nőkkel.
Miért nem tudnak nyugton maradni ha már end?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
A szokásos reggeli kelés: 4:55 bekapcsol a rádió (szigorúan Kossuth, a többire visszaalszok). 5:10 felkelés, öltözés. 5:12: további ébredés, kaja táskába pakolása. 5:22 irány a busz. 5:35 a busz indul, alvás. 6:25 ébredés, buszról leszállás. 6:30: felszállás a helyi buszra, irány a melóhely. 6:52: megérkezés, átvedlés, MUNKA...

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Küldjél te is valami frappáns ötletet, hogy miért jobb a hoszúnyakú palack. lehet baromság is.
Az egyikben én pl. azt írtam, hogy azért jobb a hosszú nyakú palack, mert így nyakhosszal előzi a többi sört.
Ha nyertél, sms fordultával jön is a válasz. Ha meg nem, akkor már ne is várd
Akit érdekel, a szám, ahova küldeni kell: 30/30-30-280
Vagy nézzétek meg: Bővebben: link -
Slayer Valor
őstag
A Half Life 2-nél a Proper-Emporio és a Retail 2 bd külön?

-
Vangelis
félisten
Ismét reggel........ki hogy kelt?
Én rohanósan
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
sörösnek mondanám...
-
Loretto
veterán
Hí everybody. Ma lesz a kedvencem: a matek... Hajrá gyerekek...
-
erdeya
senior tag
Pitypangszagú jó reggelt!
Tegnap elfelejtettem elmesélni, hogy nyertem 40 üveg sört.
Az arany ászoknak van ilyen játéka, hogy meg kel smsezni, szerintem miért jobb az új hosszú nyakú palack és naponta 100 rekesz sört sorsolnak.
Küldtem mindkét telefonomról üzit és midegyikre jött a válasz, hogy egy héten belül hívnak, hogy jut el hozzám a nyereményem, a 20 üveg sörike!
Jó mi? -
jeges
senior tag
válasz
Agostino
üzenetére
ugyan már... sztem Te magad se gondolod komolyan, h kis hazánkba' bármilyen verseny receptjeit nem ösmerik jónéhányan már a verseny előtt.

én spec nem emléxem olyan évre, amikor a péktanoncok egy részének ne lett vóna meg...
az meg, h mi lesz így a magyar pékekkel? semmi... ugyanaz, ami eddig vót...
hja, egyébként jóreg minden lelkes off-olónak!
-
TexT-BoY
addikt
jóreggel! koránkelte.. hol az arany
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Jó reggelt!

-
Integra
titán
gudnájt!
-
Agostino
addikt
Elmegyek aluszni egyet. Arra figyeljetek, hogy az élesztő ha lehet ne por legyen.
-
gLes
őstag
3201.

-
Agostino
addikt
Sírok egy sort.
MSNen beszélgettem pár barátommal, akiknek állítólag megvannak az e heti kenyérsütőversenynek a biztos befutó receptjei. El vagyok képedve. Ilyen hogy forudlhat elő? Persze most nem irigy vagyok vagy valami, hogy tavaly saját recepttel kellett indulnom, de hihetetlen hova sülllyedt egy-két megmérettetés színvonala. A verseny mennyiségrésze, vagyis hogy mennyi kenyeret kell sütni, hogy a bírok jól pontozzanak, szintén megvan nekik, meg a kenyérhistória is ott pihen elöttük. Mi lesz így a magyar pékekkel, ha saját kúfőböl nem tudnak egy ilyen megmérettetésen helytállni?
Többször olvassátok el, nem félrebeszélek a láztól vagy valami. Itt tart a magyar kenyéripar.
Aktív témák
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tapasztalat?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( fetrengő smile )

Miért nem tudnak nyugton maradni ha már end?