Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Jónapot, jóreggelt Kedves Fórumtársak !
Tudtok olyan magyar nyelvű programot, doksit vagy leírást, amiből meg lehet tanulni 10 ujjal gépelni ? Szükségem lenne rá, de nem vagyok hajlandó az angol kiosztást megtanulni, és kellenek az ékezetek is.
Köszönöm.
#1388: Tisztára, mintha a Dűne új kiadását nézném ... Brutális.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Bővebben: link
A képeket tegnap kaptam e-mail-ben, április 26-án készültek Irakban az egyik amerikai támaszponton, éppen egy homokvihar közeledik.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
EZT feltétlen meg kell néznetek!!!
Bővebben: link -
Trak
addikt
De rég írtam ide... igaz máshol sem vagyok aktív.
Nem hittem volna, hogy vlaha vége lesz ennek a hétnek.
Jöhet a 2 nap alvás. Sok értelmét nem látom így a munkának... hétközben semmire sincs időm mert 18-ig dolgozom, hétvégén meg örülök ha végre pihenhetek. Minek is dolgozom így
A kapott pénzt úgysem tudom felhasználni.
Vlahol x@r ez a rendszer...
Na, kiírtam magamból, köszönöm a figyelmet, leülök magamtól
-
ymi
csendes tag
szia
Elismerem, hogy a helyesírásom nagyon SZ@R, igazad van. De szerintem, azért mert valaki, mint pl. én is nem tud helyesen írni attól függetlenül még lehet értelmes beszélgetések résztvevője, és lehetnek jó gondolatai. Vannak olyan emberek, akik nem szellemi munkával keresik a kenyerüket és a mindennapi életben magát az írást nem vagy csak nagyon ritkán használják mint pl. én is. Ezért elszoktam attól, hogy hosszabb szövegeket nyelvtanilag helyesen írjak le. Ez persze tudom nem indok arra, hogy ne tudjak helyesen írni, de sajna ez van. Remélem ezért nincs harag.
-
Vangelis
félisten
Egy kis grafika:
bbazsy
őstag
wish me luck, holnap nyelvvizsgázok

-
MarKoo
addikt
Nem hittem volna.
Most jut eszembe, hogy ma a csaj miatt nem mentem el a haverommal se, pedig hívott. 
Esmein!
Ha a gépemhez jutok ezt még megbeszéljük.
Én már bekészítettem magamnak a gyümölcslevet és este játszok, filmet nézek, bezabálok és nézem a telefonom hátha jön egy kósza esemes. -
Drizzt
nagyúr
Asszem ma lassan elindulok éjszakai életet élni. Megy még valaki bulizni ma, aki fent van épp a ph-n?
-
dzsoni
senior tag
-
MarKoo
addikt
Leírhatom ide is, de a Nők, nőügyekbe már leírtam. Kimentem kerészkedni, mert nagyon rossz kedvem volt.
Nagyon szarul esik.... Bővebben: link
Loretto!
Tuti meglepődött volna. Múltkor akkor jött be amikor pucér nénis képeket kaptam.
Nem tudtam bezárni így rohadtgyorsan reseteltem. -
Versus123
aktív tag
híradót néztétek retek klubbon??

Amerikai hoki meccs előtt csaj énekli a himnuszt, elfelejti a szöveget...(király linda feeling
). Kicsit gondolkodik, újra kezdi,megint besül. (Már hatalmas fütyülés) Gyorsan kirohan egy papírért amin le van írva a himnusz, rohan be és dob egy iszonyat nagy hátast a jégen....mindezt egy fullra teli csarnokban ahol mindenki őt nézi és a kamerák is veszik
Ekkora égést apám...ennél durvább nincs

-
gozso
őstag
egy volt tanítványom mos jött haza Afganisztánból...békefenntartó, vagy mi

mutatok egy boltot...
Loretto
veterán
Egy ma kapott e-mailből ollóznék pár morzsát....
Rendőrségi jelentések, jegyzőkönyvek:
''A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a
birtokában lévő lőszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során
az a kezében elműködött!''
''Nevezett nőszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt
hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erősített nagyméretű szatyorból
előadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét.''
''A feljelentő szerint bevitték a nudistákat a rendőrségre, ahol
megruházták őket.''
Bocsi ha valaki olvasta, van még pár darab de inkább nem teszek többet be....
A kultúra szóban akkor mindkettő u rövid? Én azt hittem abból képezzük a kultúrált szót...
Pedig jó helyesírő hírében vagyok...voltam. -
Vangelis
félisten
Nekem tavaj ősszel véstek ki kettőt hátulról. Nagyon örültem (egyszerre szették ki a kettőt) szájsebészeten

Nem élveztem 11:00- től 14:00 ig szedték 5adag lidokain kiséretében:
(a zsibadás meg el fog ,mulni.), ha gondolod kérdezz még , válaszolok....sokat jártam fogorvoshoz.
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
Tessék.
Gambit
őstag
Google barátod segít neked!
gozso
őstag
anyáknapi köszöntőt kellene írnom...

semmi tehetségem nincs az ilyen dolgokgoz
-
-
Bash
őstag
lenne-e
szólna, hogy
értem, hogy
Tamás
stb.
mindezt
kultúráltan
vagy
ehhez
többször
többször
hallgatják
erről
Nekem erről az a véleményem, hogy alapvető műveltség lenne, hogy egy magyar ember képes legyen magyarul írni. Csak azt válogattam ki, ami nagyon zavart, kb. 3-szor ennyi hiba van ebben a pár sorban.

-
ymi
csendes tag
SZIASZTOK!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek érdemes lenn e nyitni egy olyan topikot ami arról szólna hogy milyenek a mai közszereplők kis hazánkban ezt ugy érterm hogy itt mindenki elmondhatná kivel mi a problémája vagy éppen mi tetszik neki valakiben.
PL: ezekre az emberekre gondoltam Havas Henrik,Frei tamás,Bagi-Nacsa páros,STB STB
Persze mindeszt csak kulturáltan !
Ha van már ilyen vegy ehez hasonló topik akkor felejtős a téma,ha nincs akkor nyithatna valaki egy ilyet!
UI: Az ötletet az adta hogy már töbször láttam Havas Henriket a Mokkában , nagyon lekezelően viselkedik sok meghívott vendéggel és töbször bele vág a szavukba .Ez engem felbosszant mert szerintem ez alapvető műveltség lenne hogy ha valakivel beszélget egy ember akkor kölcsönösen végig halgatják egymást a felek. Tudom hogy H.Henrik nagy tudással rendelkezik (ezért tisztelem is és elismerem a munkáját)de szerintem ettől függetlenűl ő is csak egy ember mint mi.
Nektek pl mi eről a véleményetek?
-
Drizzt
nagyúr
HEHEHEHEHE!!!!

-
_az
senior tag
de akármilyen kemények is voltak, nem hagytam ott a fogam...
hazahoztam zacskóban
asszem ezzel fogom sokkolni a baráti körömet, hogy leteszem a fogat 1 asztalra és aszondom.. itthagytam a fogam
-
_az
senior tag
ma kihúzták a bal alsó bölcsességfogam

-
-
erdeya
senior tag
válasz
dannnnn
üzenetére
értsd meg kérlek...
Bob Marley sajnos 1981-ben beadta a kulcsot.
Az Inner Circle nevű banda 1990-ben készített zenét Bad Boys címmel az azonos című filmhez.
Ezek faktumok, nem én találtam ki. Még azt el tudm képzelni, hogy bot fületek van
és azt halljátok, mintha Márli bácsi énekelne, de nem. 
Sorry...
Kár lesz azért a szép fejért, de ha vágni kell, hát vágni kell
SPDeluxe1.0: Csákány! Jó hétvégét!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Miért? Mit javasolsz?
Itt ingyér van a net!
Egy beszállítóra vártam, de nem jött (fákk)...
Mivel csak 4-kor van busz, addig maradok.
Otthon is lesz netem nemsoká, csak még a fatávra várok, hogy behúzza a tyúkbelet.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szervusz!
Netkáfé?
Nálad sosem tudni, mikor dolgozol, mikor csavarogsz
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Én már bekészítettem magamnak a gyümölcslevet és este játszok, filmet nézek, bezabálok és nézem a telefonom hátha jön egy kósza esemes.

meg ilyenek, köszönöm, köszönöm
![[kép] [kép]](http://jo.zan.hu/poen/pictures/jo.zan.hu-98.jpg)