Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Ejnye Bash... hát bementél az utcájába. Direkt erre várt, hogy valaki leírja, hogy 1.44-es floppy. Ő meg élből okoskázva rávághassa, hogy az csak 1,38.
Csak egy percre lenne földöntúli hatalmam.... mit tennék ezzel és a hasonló emberekkel mint RGB. Húúú...
mbit! Neked meg anyit, hogy: Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa! -
erdeya
senior tag
Na mi van emberkék?
mbit szétkergette a társaságot?
Alig 50 hsz kel és nyílik az új OFF. Jó lenne még 4-előtt megnyiti, hogy eltehessem jobbra fel.
Thát akkor előre offhuszárok. -
erdeya
senior tag
-
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
mondok neked kulcsszavakat...
Kíváncsi vagyok,hánydiknál esik le, milyen sztorira gondolok.
Az első adag: iskola, tonic, olcsó -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Te kis Matuska Szilveszter

Inkább a tonicos esetedet oszthatnád meg az egybegyültekkel
Én csak amolyan baba-bombát gyártottam.
Kindertojás kapszulájába ecet, meg sütőpor. Összezár, felráz, elgurít, pukkanást élvez
-
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem akarok vitát nyitni, de...
Érdekes módon a hatalmas hazugságokat, propagandát, meg ''nép feláldozást'' az oroszokról elhisszük. A világon rengeteg helyen folyik nagy vakítás és propaganda. Korea, Kína, Oroszország, Kuba, USA (!!!), India, afrikai államok.
Ott a legkönnyebb fanatizálni, ahol sok a tudatlan. És hiába lakják sokmillióan amerikát, van ott tudatlan is elég. A csőcselék a legjobb eszköz. Mondjak magyar példát? Erzsébet híd...
Tényleg: ki lőtte le Kennedyt?
de befejeztem, mert ez nem a poltopik, oda meg nincs kedvem írni. -
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Igen ez az...
Nem akarom megvitatni, hogy igaz vagy sem, mindenesetre érdekes és kész.
Nem ér többet, mint a ''volt-e holdraszállás'' című sztori, de egy olvasást megér.
Azt mindenki tudja, hogy annak idején a szocializmusban/kommunizmusban a nagy szovjetunióban micsoda parasztvakítás ment. Csupa hazugság volt minden. Kifelé is befelé is. De ezt amerikáról senki nem tételezi fel. Pedig...
Rez_Grof és brownus! Elküldtem!
-
erdeya
senior tag
Csak halogatom a mászkálást...
11-re muszáj elmennem
Team megbeszélés lesz 
Kissé képzavar, de most vihar előti csend van, annak ellenére, hogy orkán eejű szél és szakadó eső van. Ma még nem volt semmi fontos telefon, vagy e-mail. Pedig tegnap este 8-kor kiborult a bili, majdnem be kellett jönnöm este melózni. Gyanúsan nagy a csend
-
erdeya
senior tag
Na mindenki elhúzott olvasgatni?
Akkor azt hiszem én is elhúzok bejárásra. Majd jövök...
szerk: nagyon esik, nem megyek
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Mail ment mindhármotoknak.
A céges mailemről küldtem, lehetőleg ne spammeljetek agyon jó?
Köszi... -
erdeya
senior tag
Nézz be a legszebb nők topicba...
Tegnap linkelte valaki!
rendes vagyok, ezért Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Ez a komoly, nem a zene!
Bővebben: link
Napja már van a szélessávnak, csak még szélessáv nincs
-
erdeya
senior tag
Mitől aberált az, aki fényképeket/videót készít az asszonnyal való szeretkezésről. Lássuk be, a digitális fényképezőkkel együtt ez a szokás is teret hódított, hiszen nem kell pironkodva előhivatni a képeket.
Másfelől meg nem bánnám, ha egy kis demó anyagot küldenél belőle
E-mail címem az adataimnál!
szerk: Honnan ismered amúgy a feleségét? Pláne a bútorzatot???
Gyanús vagy te nekem! Főleg, hogy abban a pózban is felimerted a nőt
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Azt olvastam, hogy már azonosították tagot... Bővebben: link
ez meg álljon itt poénnak (nekem új volt, ne bántsatok
) Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Angol nyelvleckénket hallhatták. Most pedig következzen a Ki nyer ma? - Játék és muzsika tíz percben

Sianis: Köszönöm a bocis megemlékezést. Könnybelábadt a szemem a gyönyörtől.
Felétek is mocsok idő van? Egyik percben szakad, másikan nem, a szél meg fúj ezerrel, a végén még bejön egy jegenye az irodába
-
erdeya
senior tag
Azt a jó édes @#
-
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az aláírásom csak az optimista mivoltomat tükrözi, mert egyenlőre nem hívott adsl ügyben senki sem.

A telcsi számomat pedig nem adom meg, de nem csak neked, hanem senkinek sem. Ez a telefon csak a szükséges rossz velejárója a netnek és véletlenül sem szeretném, ha csörögne. Mivel nem használom, váratlanul érne és megijesztene ha csörögne. Tehát rajtam kívül (és kedvesemen kívül) senki nem tudja a számot.
Kapucsínózásnak a jövő hét pénteket vagy szombatot ajánlom. A Bélával egyezkedtem és úgy néz ki, akkor lesz egy kis összeülés. Ha nem is kapucsínó lesz a vége, azért valamit majd csak megiszunk. Ki mit szeret. Bár ha a wansörbe megyünk, ott is van kapucsinó... -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
simán lenyomja a 90ezer forintos vackodat

de gyorsan dönts, mert sokan állnak sorba egy ilyen ajánlatért.
Nem is a kari miatt, hanem hogy velem kapucsinózhatnak egyet
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most jó hangulatban kaptál el, ezért kedvező ajánlatot teszek a videokártyádra.
Mit szólnál, ha odaadnám az enyémet cserébe és meghívnálak egy kapucsínóra a polarisba?
Azt hiszem mindketten jól járnánk... -
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
Hoppácska! Kedvenc gyártóm is árul már 939-es deszkát... Bővebben: link
Na én ilyet fogok venni. Jó is, olcsó is. Szeretem
-
erdeya
senior tag
piszok egy punnyadt nap a mai...
Esik ez a takony eső is és egy csomó elintéznivalóm lenne. De esőben mászkáljak a városban?
Ez kikívánkozott... -
erdeya
senior tag
Szóval alapból amit letötök (és törlök az outlookban), az törlődik?
Az jó...
Azon aggódtam, hogy időnként be kell lépni webes felületen is, hogy az ember törölgessen.
szerk: Én mekkora egy boci vagyok... én is kiprószáltam a kabelnetnél és törlődik. Tehát szinkronizált a kettő szerencsére.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Áruljatok el valamit...
Ha beállítom az outlookban, hogy töltse le a leveleket az adott postafiókból, akkor vajon a szerveren a levél megmarad, avagy törlődik?
Nem nagyon értek az ilyesmihez
-
erdeya
senior tag
Döntöttem...
Intellimouse feketében, ha lehet rendelni webáruházban is. (3080,-)
ha nem, akkor wheelmouse 2790,-
dannnnn: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
gondoltam elküldöm neked postán (660 HUF)
Ha érdekel, szólj. Én ma bemegyek szerintem és rendelek. De jó lene kibulizni, hogy a webáruházban lehesen rendelni, mert ott lényegesen olcsóbb. cca 1500 forinttal.
Nehogymá terjeszd, várj amig az enyémet meghozzák!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
meg is van... ezt dicséri Bővebben: link
Én is beleszerettem az intellibe, de beláthatjuk, hogy a fehér nem alternatíva.
Tehát vagy valami fekete+ezüst cucc, vagy meggyőzöm magam, hogy a wheelmouse is szép
-
erdeya
senior tag
az olyan fapados egérnek tűnik nekem...
Akkor már inkább veszem a microsoftot fehérbe, oszt égek a fekete bill+fehéregér combómmal.
Azt hiszem tildy dicsérte ezt valamikor. Jó lenne, ha megerősítene. Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Miért? Itt bent egy A4 Tech MOP-18 van a mancsom alatt és nagyon jó. Igaz, hogy othora ez nem kéne, mert picike (traveler) és olyan vékony zsinóros. Félteném, hogy megtörik.
ez milyen: Bővebben: link -
-
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
mid van géniuszban? muti!
tényleg nem reggeltem még, jól látod
Nem azt mondtam, hogy nem jó az a bill., nem tudom, hogy működésre milyen, engem csak az érzés zavar. Elég erős (nehéz) kezem van, és zavar ahogy mozog alatta a bill. Lehet hogy ez egy fóbia???
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
ez jó egér? Bővebben: link
vagy milyet vegyek feketét (esetleg pirosat
), aminek pilácsol az oldala? -
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
kérdezek...: Mennyivel jobb a noti billentyűjénél a genius slimje? Pénteken, mielőtt megvetem volna a deluxot, kipakoltattam egy másik boltban a dobozokat. Megtapogattam a geniust is és hát... izé. Ugyanaz volt vele a problémám mint ezzel itt a kezem alatt. SÜPPED!!! Engem ez nagyon zavar

amúgy jók ezek a laposak (design meg minden), csak az a fránya süppedés...
-
erdeya
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ez a ''mindenre van idő, ha szakít az ember'' dolog csak papíron igaz.
Egy hozzászólást megírni 1 perc. Nyugodtan enni meg 30.
A PH mellett megy itt az e-mail meg a telefon hadjárat, a személyes megbeszélésekről nem is beszélve.
És míg vagyok olyan pofátlan, hogy értekezlet közben is itt válaszolok, a tízórait azért nem eszem meg közben.
Most, míg megettem a kicsi kolbászkámat a paprikával kb. 5 e-mail jött és 2x hívtak telefonon. -
erdeya
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Reggel 6 és du. 5 között nem nagyon vagyok tűzhely közelben, hogy összeüssek valamit. Tudod... dolgozom...
11 körül szolid tízórai, aztán ha hazaértem, eszek amit anyu/apu főzött.
Vacsira meg valami apróság.
Tehát napközben sem időm, sem lehetőségem nincs enni.
-
erdeya
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ennék én nyolcszor is, csak időm nincs rá.
Meg nincs is mit. A büfés sütiktől meg pékárutól már hányok.
Marad amit hoztam magammal.
Aztán otthon vár a töltöttpaprika.
Talán vcsira még benyomok majd egy kuglófot
-
erdeya
senior tag
...jó hogy szólsz.
Neki is látok a reggelimnek. Finom kis TG kolbászt hoztam kenyérkével,
TV paprikával. Jó étvágyat mindenkinek. -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
nem

Új námbör. De nem kapod meg
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Üdv...
Sajna még nem megy otthonról a net. De ha telefonálni volna vágyad, akkor már vezetéken is elérhetnél.
De hogy net mikor leszen... hüpp-hüpp.
Bélával beszéltem tegnap. Panaszkodott, hogy neki sincs most netje, mert decemberben szolgáltatót akartak váltani, aztán akkora keverés lett a vége, hogy most már vagy 2 hónapja nem megy nála sem. A matáv faszakodik nála is. -
erdeya
senior tag
...már több mint egy órája senki nem írt az OFF-ba...
Most megtörtem a csendet! Hol vagytok pajtások?
szerk: Mire megírtam a hozzászólást, hát nem beleszólt valaki a csendbe
Tékrys: Az arc csak annyit mondot, hogy most már hamarosan jönnek az ADSL-esek is. Majd hívnak...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nem is neked mondtam, hogy hogy bírod.
A harmóniát lehet bírni, csak a nyüglődést nem. Márpedig az sms+e-mail+telefon combo a nyüglődéses kapcsolatok jellemzője.
Jómagam is több mint 2 esztendős kapocsban élek. És jó...Amig ''udvaroltam'' még a telefonszámát sem tudtam. Minek is tudtam volna. Hogy recskázás után megcsöngessem névtelenül? Hogy na ezt most érted lőttem? Vagy minek?
-
erdeya
senior tag
majd kinövitek...
Sosem értettem, mi a jó az ilyen nyüglődőd kapcsolatokban. Amikor mindenki e-mailt ír, meg sms-t amit aztán lehet így is úgí is érteni, meg szerintem azt akarta ezzel modani hogy... stb.
Négyszemközt, egymás szemébe. Csak a frankót. Alma vagy körte. Fekete vagy fehér. Ennyi...
Nem ám hogy még nem tudom, meg időt kérek, meg túl sok volt egyszerre.
Hogy bírjátok ti fiatalok ezt?
-
erdeya
senior tag
Fantasztikusan csodaszép kedd reggelt mindenkinek!!!
Hihetetlen dolgok tudnak történi egy péntek 13-án.
Akkor mesélek jó?
1. Nagy nyüglődések árán végre vettem egy billentyűzetet. Azt a piros deluxot. Naggyon klafa. Kellemes az érzékenysége, nagyon csendes és még szép is. Az utolsó pirosat hoztam el, már csak szürke volt. Az se rossz, de ez szebb.
2. Felhívtak sör ügyben. Ugyan elég sokára ér ide, de hozzák. Azt mondta a csaj, hogy junius végétől küldik futárral. Júli végéig ér ide.
3. Pénteken este fél hétkor (!) felhív a matávos, hogy akkor szombat reggel jönne, ha jó. Nem mertem mondani, hogy nem jó, hátha csak egy hét múlva jönne újra. Szóval szombaton bekötötték a telefont. Igen, a telefont. Mert ahogy megéreztem, az ADSL-t egy másik kolléga köti majd. Elvégre egy ember fejébe belegyömöszölni a telefonbekötési és az ADSL bekötési tudást ugye már sok.
Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy. 
-
erdeya
senior tag
Na csákány!
Csak beugrottam, hogy közöljek egy-két dolgot a nyugodt alvásotok biztosítása végett.
1. Vettem egy piros delux billentyűzetet, de még nem próbáltam ki. Majd jelzem, hogy milyen.
2. Hívtak a sörösök! Mind a két telcsimen! Június végéig ideér a 40 palack sör!
-
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Delux Multimédiás PS/2 szürke, vagy piros design 1.950 Ft
Most vegyek, vagy ne?
Vagy rendeljem ezt: Bővebben: link -
erdeya
senior tag
tudom, tudom...
de ami ''bejáratot márka'' az meg nem dizájnos
a nortek milyen? Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
Agostino
üzenetére
delux
Bővebben: link
na pá, léptem haza!
szerk.: mégsem, majd csak a feles busszal...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Divat ma már az altestiség...
Kéne egy teszt, hogy hány blikk fogyna, ha az a szó lenne a címlapon, hogy punci és hány ha az hogy virág.
Vangelis: lap alján, ps2-es Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)