Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Drautkoszorú.

A nemjóját de régen volt már ez is. Amugy ezen az avatar meg személy kapcsolaton én is elgondolkoztam már. Biztos megvan a kapcsolat. Biztos jómunkásemberek.
-
mr.geeZ
aktív tag
Lehet, hogy valaki itt tényleg hasonlít az avatarjára? Tök furcsa egyébként, mármint franc se gondolja általában, hogy esetleg lehet köze a valós személyhez (lásd még az én avatarom: lehet, hogy egy nagy gyík vagyok, de ENNYIRE azé mégse...
). Egyetemen gyakran találkozom keleti származásúakkal, és tényleg vannak hasonló nehézségeik néha. -
escie
őstag
most nézem, az utolsó mondata sem rossz.
''Milyen tipusú műanyag lehet ezt megvásárolni? ''
szerintem vagy külföldi, vagy annyira szép és cirkalmas mondatokat akart rittyenteni, hogy beletört a bicskája.
--
mr.geeZ,
jaja, nekem a ''hogy akarja magának kifejzni'' a kedvencem. mestermű.
-
escie
őstag
kotorásztam a guglival, aztán ráakadtam egy igazi szép gyöngyszemre. annak idején mennyit röhögtem ezen...

Bővebben: link
a második, és a harmadik mondatról lenne szó... -
escie
őstag
válasz
mr.geeZ
üzenetére
ügyes voltál, jól kivágtad magad! ''bocsi, hogy ilyen késve írok, hiszen már egy órája szülinapod van...''

hehh, egyszer nagyon megjártam én is, a pont átfordult dátummal.
nagyban tanultam a 17.-ei vizsgára este, mikor rápillantottam a dátumra, 17.-e... te jó ég.. ma volt a vizsga, én meg azt hittem, csak holnap lesz..
aztán néztem csak az órát, hogy 0:01. szóval csak 1 perce kezdődött 17.-e
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Valami ilyesmi kéne, hogy ''Az oktatási minisztérium a 2005.05.15-ei
oktatási törvény 6. paragrafusának 4. bekezdése szerint a lekérdező felhasználó adatait rögzítette, és a számítógépének azonosítása után a felhaszáló folyó évben érettségiző egyén érettségijét a hatályban lévő jogszabályokkal összhangban az azon elért eredményektől függetlenül automatikusan az elégtelen (1) osztályzatra minősíti, ''az érettségi vizsgához jogosulatlanul használt segédeszköz használata'' miatt.
orszámszinglájdet. egyébként jó pojén az így is
-
mr.geeZ
aktív tag
Én a minap fél smsnyit szabadkoztam a késésért egy köszöntésben éjjel 1kor, és kiderült, hogy a nevezetes nap még csak akkor kezdőtött, amikor írtam, és nem pedig lecsúsztam róla: így lesznek utolsókból elsők
Aztán sikerült beadnom a csajnak, hogy csak pojénból szabadkoztam, és én akartam neki előszőr kedveskedni: meg volt hatva:] -
VladimirR
nagyúr
válasz
mr.geeZ
üzenetére
nem ez a celja, csak reggel (du. 1 ora), mikor felkeltem, epp arrol volt szo, hogy ugyan hol lehetnek a tetelek, erre osszedobtam egy ilyet
azota valahogy sz\arnyra kelt, s tobb, mint 4000-en neztek meg
btw ha van valami jo szoveged, mondd, s meglatjuk, esetleg belekerul (bar mar kicsit keso)
Oldy: nyomkodjad az F5-ot (refresh), valtozik a szoveg
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
ma' megin' nyalsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas:
erettsegizok figyelmebe: itt a modositott tortenelem tetelsor => Bővebben: link -
Old Death
senior tag
azért van ott az a gonoszkodó hangulatjel

(meg utána írtam a véleményem ami kísértetiesen egyezik...)
de legalább nem felejtik el
akkor megragadnám az alkalmat: előre is Boldog Szülinapot! (most megkapom VladimirR-től megint ezt: Bővebben: link )
oldy
-
Bash
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
Nem az a lényeg, hogy én nyissam. Ahogy akkor is kifejtettem, abszolút nem értem mire fel ez a nagy hype. VladimirR tömören megfogalmazta, hogy mi az oka: ''tokom tele azzal, hogy minden offtopicnak ez megy a vege fele'', vitának helye nincs!
Pf. most kaptam egy levelet a kocsibiztosítómtól. Boldog Szülinapot kívánnak, pedig még több, mint egy hónap van addig. -
Old Death
senior tag
én az OFF TOPIC 14 -> OFF TOPIC 15-féle váltást preferálom tehát _te_ akarod nyitni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tényleg az a legjobb ha egy nagybetűs nyitja meg... és akkor nem lesz veszekedés legközelebb (talán) (de ez elcsépelt duma, aki jobban belegondol, az hasonlóan véleledik erről a dologról, úgyhogy kár szavakat pazarolni rá...)oldy
-
anaqer
veterán
> > > Bővebben: link < < <
Ha letöltesz ma este még valamit, ez legyen. Nagyon ottvan. -
VladimirR
nagyúr
inditvanyoznam, hogy:
-valamelyik moderator nyissa meg a soron kovetkezo off topic-ot
-a ''hadnyissammaren'' jellegu hozzaszolasok keruljenek torlesre
-a konyorgok tobbszori felszolitas utan tapjanak tempban-t
tokom tele azzal, hogy minden offtopicnak ez megy a vege fele
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Indítani kéne egy játékot amin az a FŐDÍJ , hogy a nyertes megnyithatja a következő OFF TOPICOT.

-
TexT-BoY
addikt
én szeretném megynyitni a 20at mert az olyan jó de szerintem ez jubileum hát kapja valami nagymenő a jogot pl Esmein és lehetne a cim: OFF TOPIC 20 Nőknőugyekahalótessék?!

-
console
aktív tag
Ismerősöm kérdezi, hol lehet Pesten biliárdozni.
ötletek? -
Bash
őstag
Az új topic nyitásával kapcsolatban én az OFF TOPIC 14 -> OFF TOPIC 15-féle váltást preferálom. Aki ott volt tudja miről beszélek, és ha jól emlékszem a múltkori balhé után MárK is ezt az eljárást támogatja.
-
MarKoo
addikt
Hazajöttem emberek.
Jó volt az osztálykirándulás, csak kezdek kiábrándulni egy lánykából.... 
-
Agostino
addikt
Hát talán nem volt gyerekszobájuk, nem kapták meg a hőn vágyott biciklit, vagy egyszerűen nem tehettek meg dolgokat, amit nagyon akartak. Ez az elfolytás lerakódik, majd bizonyos dolgokra, vagy egyszerűen meghatározott időközönként előtör. Én személy szerint azt hiszem, hogy így érzik fontosnak magukat, van valami, amivel úgy érzik törődniük kell, mert aki törődik valakmivel az elfoglalt, aki meg elfoglalt azon nagyon fontos perszön (de legalábbis annak hiszi magát).
Mellesleg sok topic mögött simán csak a hsz gyüjtögetés áll. Felteszel egy kérdést, pl nyaralásról, ki nyaralt itt meg itt. Válaszolnak rá mittomén 6-an. Figyeld meg, jómunkásember nem egy hsz-ben válaszol mindenkinek, hanem 6ban. Miután ez megvan, jönnek a kötözködők, hogy minek a topic, pl belékötnek 3-an. Megint 3 válasz. 9 hsz egy topic alatt. Ez megvan, jómunkásember kilép a fórumból, és töri a fejét, hogyan szerezzen holnap is sok hsz-t, mertugye a suliban a Csöpi karaktere már kvázi-tag, ő meg csak lelkes ujonc, kell az ikszp..bocsánat...hsz.
Ez jól esett. Megattackolom a hűtőt, egy legyengült sör csak akad... -
Esmein
nagyúr
Faster hozzászólását tenném elfogadottabb pellusba:
Egyesek presztizskérdést csinálnak belőle. Vannak akik megérdemlik, de például ilyen notorius topicnyitogatók mint például 50 cent nem hiszem, hogy jól mutatnának a fáradt gőz egyik legforgalmasabb topicjának fémjelzéseként. -
a_tesz
Korrektor
van köztetek aki foglalkozik pszichológiával? (nem pszichotriller) mert arra lennék kíváncsi, mért jó ez a nagy topicnyitogatós mizéria
biztos én vagyok a korlátolt, hogy nem értem...
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Egyetemen gyakran találkozom keleti származásúakkal, és tényleg vannak hasonló nehézségeik néha.

Hangosan röhögve jönnek elő a ''polgár jenő hivatalba'' és társai nékem. ''...,mint a mi házunk fel fog majd épülni a Budai Nagy Antal utca 22ben''

oktatási törvény 6. paragrafusának 4. bekezdése szerint a lekérdező felhasználó adatait rögzítette, és a számítógépének azonosítása után a felhaszáló folyó évben érettségiző egyén érettségijét a hatályban lévő jogszabályokkal összhangban az azon elért eredményektől függetlenül automatikusan az elégtelen (1) osztályzatra minősíti, ''az érettségi vizsgához jogosulatlanul használt segédeszköz használata'' miatt.

) hogy herotom van tőle, ahogy ontja a topicot... Majd én megnyitom