Hirdetés
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Én is vagyok. Igaz fél2-ig voltam fent de már fél7-kor keltem mert hajat kellett mosni.
Nem is mondtam tegnap, de apám nyert kenon 40000ft-ot. Ha hugom nem mondja, akkor sztem nem is szól senki.....
Jótét lélek voltam
Egy vak bácsit átkísértem a zebrán reggel. Mindenki bámult... Nem volt jó érzés mintha vmi különc lennék.... 
-
jeges
senior tag
érdekes, az aktiv témákban egy ''öööööööö'' (vagy hasonló) nevű tagot látok utsó hozzászólóként, itt meg integra figyel utoljára...
lehet, h vmelyik mod dógozik?
ahhh, már látom is
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jó étvágyat!

Bővebben: link -
tildy
nagyúr
DErűs és szép napot minden dolgozó ''népnek''.
Én is belekezdtem már, ráadásul a fizum is megérkezett, szal jól kezdődik ez a nap, annak ellenére, hogy tegnap még este dolgoztam.(most meg kellhettem 5kor
) -
jeges
senior tag
sianis: hogy sikerált(ak) a zh(-k)?
jóreggelt egyébként minden vidám offolónak
-
marcee
addikt
Seggrészeg alsószomszéd az imént csöngetett be hozzánk, hogy engedjem be a kapun, mert nincs kulcsa! Ezután keresztülcsörtetett a házon, ki a hátsókapun és betörte a kertre nyíló bérelt lakásának terasz ajtaját. Nem gondoltam, hogy ez ennyire zajos művelet. Ugy látszik ezúttal nem csak lépcsőház kulcsa nem volt. Aki ki merészelt nézni a hangzavarra, azt megfenyegette, hogy felmészik hozzá és kilátásba helyezett egy erőszakos szexszális aktust is, az illetővel, akire a szenvedő fél szerepét osztotta.
Ez az ürge nem semmi, hetente 2-3 éjszaka fellármázza az egész házat. Hihetetlen, hogy egy darab kellemetlen figura, mennyi normálissal ki tud cseszni. Eddig ez viszonylag jó környéknek számított, de ahogy higul fel a nagybecsű közösség, úgy kezdek elvágyódni innen. Féltem a lakás értékét is.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
ez k jó műsor... bár inkább én ki szoktam hagyni amikor van kedvem megnézem...
nagyúr
a ban elmaradt.. biztos Loretto nem talált vállalkozó szellemű nagybetűst ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
látom később meg lettem említve... de had kötözködjek... az Old Death-et nagybetűvel írom az oldy-t kisbetűvel... de egyébként minden stimmelt
oldy
-
Esmein
nagyúr
Nem ma leszek nagyúr
Majd talán holnap, ugyanis 601 napos vagyok, hozzászólásszám lazán megvan, dehát. Nem panaszkodom 
Mire megírom a hsz-t, mégiscsak nagyúr lettem 00:04-kor
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Lehet csak holnap 23:53-kor leszek nagyúr ?
Remélem nem, és éjfélkor váltás 
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Először old death linkelt be ebbe a topicba, aki tudja mit kell keresni, hamar megtalálja
Es koszi, kivancsi elszek hogy tenyleg 23:53-kor lépek-e.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
További jo off-olást.....
Jó éjt Nagyúr
-
Esmein
nagyúr
1 óra és nagyúr leszek

#2263: Sajna nem nagyon tudok rá megoldást
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Azt ugye én nemtom saját kis kútfőbők kitalálni, hogy melyik topicok ''hírlevelére'' iratkoztam fel? Persze elfelejtettem, hogy hány helyre tettem pipát és csak várom az emileket. Várjak tülremesen, vagy van más megoldás is?
-
Loretto
veterán
Remélem kiesik a Milan...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Volkovy_
nagyúr
igazság szerint 3 napja most jöttem fel először fórumra,nem bizniszelési célból.
érdekes.
asszem ezentúl IRL élem az életem.byebye.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Az vicces, mikor egy tök nyugodt emberre mondják, hogy ideges
Lehet tényleg egy állat vagyok és nem lehet velem szót érteni ? -
_Volkovy_
nagyúr
Mindenki beír ide mindent,az égegyadta világon,semmi leugatás nincs-vigyorgás röhögés hötyögés etc.Én meg beírom hogy végre van valami sikerélményem.
Erre jönnek a beszólások,hogy az egyetemen minusz kettes.
Olyan jó ide 5 percre feljönni,egy élmény.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Fogjam vissza magam?Őrjöngenék?
Csak lefárasztottak egész nap,és itt is megy az oltogatás. -
b14
senior tag
Elég egyszer.

Ha az gondolod, hogy én azt akartam mondani, hogy le vagy szarva, akkor tulajdonképpen te hiszed magadról azt. -
_Volkovy_
nagyúr
Teljesen váratlanul a matektanár kettes helyett hármast adott.Kész vagyok..

-
anaqer
veterán
Hhhhhhh... soha nem lesz már péntek este tíz óra. :\
-
tildy
nagyúr
NA ide is benéztem, látom senkinek nem volt túl nagy szófo.ása...
-
Esmein
nagyúr
válasz
steve@prhw
üzenetére
Mondd meg hogy szar a táp, a kondikat meg cseréld ki.
-
steve@prhw
őstag
válasz
steve@prhw
üzenetére
Ja, bocsi, hogy szétonolom az offtopicot...

-
steve@prhw
őstag
Na ja...
Igazából az a gáz, hogy sokszor ugye tök jól megy, aztán meg van, hogy 5 perc alatt fagyi, aztán sííííp... Döglene meg, és akkor azt mondanám szomorúan: csere. De így? Most például 1 órája használom, arról írok. Spy- és víruskeresőket futtattm, a prime azóta megy, semmi gond. Gondolom itt kicsit stabilabb az elektromos hálózat, vagy éppen úgy állnak a csillagok.
A feszek persze össze-vissza ugrálnak everest szerint, de megy.
Bekössem csillag-deltába, és húzzak vele ívet? Ehhh... -
Esmein
nagyúr
válasz
steve@prhw
üzenetére
Az a piálás jól hangzik

Kéne egy számítástechnikai felvilágosító műsort alkalmazni, illetve jelvényes felvilágosítókat a legnagyobb forgalmú kiskerekbe. Vagy nemtom. Az emberekkel nem is az a baj, hogy abszolút nem értenek a számítógéphez, hanem hogy nem lehet nekik elmagyarázni rendesen a dolgok mikéntjét, vagy már egy okos ismerős elmagyarázta... Rendszerint programozók hardver, hardverguruk szoftver téren tudnak okosságokat terjeszteni. -
steve@prhw
őstag
Hátvazze.... Most hoztam el egy gépet, időnként megfagy, és utána nem lehet egy darabig elindítani, mert sípol, mint állat....
Egy vargáné és két púpos kondi
Persze kispénzű csapat nem túl régen jó drágán vett gépe... (Shuttle ak32l, 950-es viharmadárral). Most mit mondjak neki? Dobja ki? Vagy veszek egy tápot, majd koldulok valahonnét két konit, és kicserélem... Hogy ebből nem fogok meggazdagodni, az holtbiztos... Ráadásképp ma rohantam el diplomamunkát kötésre leadni, és pénteken lesz két vizsgám

(Viszont egyszer az ilyen melókért kapott ajándékpiákból rendezek egy olyan berúgást, hogy kidől a házfal..)
Bocs az offért, de ezt ki kellett írnom... -
Esmein
nagyúr
válasz
dannnnn
üzenetére
Mert nagy a szája és meg sem fordul a fejében soha, hogy esetleg nem neki van igaza. Amikor persze ezt a szemére vetik ő van a leginkább felháborodva, sajnos ezek a gyerekek, akiket a szülő kiskorban nem tud elég keményen fogni, mentális disztorzión mennek keresztül, aminek a végeredménye erőszakos viselkedésforma illetve teljes kompromisszum-képtelenség lesz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Robotporszívók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak azzal foglalkozz, hogy egy olyan embernek segítettél, akinek szüksége volt rá, ne érezd magad szarul, mert ilyen kretén világ van.
Egy vak bácsit átkísértem a zebrán reggel. Mindenki bámult... Nem volt jó érzés mintha vmi különc lennék.... 

/
)

és úgy kérem elnézésed a név írásának helytelensége miatt
ez k jó műsor... bár inkább én ki szoktam hagyni amikor van kedvem megnézem...
Azt nem tudod véletlenül hány nap kell a PH! addikthoz?