Hirdetés
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Hiányoznak a nagy ivászatok meg az ilyesmik, meg Szeged is néha, de ne is fájdítsd a szivem...

Ha káromkodsz, tedd kreatívan, én azzal vezetem le, hogy extra cifrán elküldöm az idegességem tárgyát.
#3194: szeptembertől technikusi. Lehet egy osztályba fogok járni az exemmel
[Szerkesztve] -
Tomoty
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
pini1020
üzenetére
Nem akarok nagyon robinhoodoskodni, meg ilyesmi, de van aki meg a napi 3 étkezést nem tudja fizetni a saját gyerekének, ehhez képest, az, hogy mi itt saját szórakozásunkra netezgetünk, szintén szint. Más kérdés, hogy lehet, hogy mi ezt kiérdemeltük valamivel, de kérdés, hogy ők vajon mivel érdemelték ezt ki?
-
Vangelis
félisten
Bővebben: link
Kész......elfelejtettem akkor belinkelni. -
pini1020
tag
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Ezt már nme birtam magamban tartani az előbb átkapcsoltam gyözikére és azt látom hogy egy 6 méteres hummerrel furikázik egy magyar csaj meg az egész győzike banda mi meg itt még egy nyavalyás új autót se birunk vennni eygszerűen felháborító legszivesebben szétvertem volna a tévét csak visszafogta. Bocs ha rosz helre írtam de nme bírtam tovább.

-
Esmein
nagyúr
Most vagizzak ?
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
válasz
Old Death
üzenetére
Én is kaptam ma hasonlót

Ezt is megéltem
-
Agostino
addikt
Bővebben: link Így jártak...

-
-
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Diktatúra van itt kérem szépen. Milyen hely az, ahol az ember nem nyithat minden egyes nyaralásának topicot?! Szerintem le kéne cserélni a modokat. Legyen mod inkább 50 cent, b14, suliro, kiskubai, djsaabe, rgb (mbit). Az lenne az igazi fórum!
Szerk: + SanAndreas, Vangelis, és még sokan mások...
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
50 CENT
üzenetére
ok, igaz nem vagyok kompetens eme ügyben csak segíteni akarok... mert ez egy számtech fórum, tv csatornáknak van saját fóruma, ahol ki lehet őket tárgyalni... ill. lehet nekik e-mail-t írni nekik ha vmi nem tetszik nekünk...
de miért is van szükség ilyen topicokra? v ezt csak én nem értem?
(pszt:ilyenkor jó meghúzni magunkat és csöndben maradni hátulról figyelni a dolgokat és ellesni a fortélyokat... )
Gambit: miazhogy _átlag_ tag
verés lesz belőle 
oldy
[Szerkesztve] -
50 CENT
tag
Amikor regisztráltam azt írta az e-mailbe, hogy egy kódot kapok, de ezt majd az első belépéskor változtassam meg! Hogyan kellett volna? Ja, és egy MODERÁTOR-tól kérdezném, hogy lehetne tv-csatornás topicokat nyitni? pl.: RTL KLUB, TV2, HBO, M1...stb.?
-
mr.geeZ
aktív tag
Tényleg eszméletlen. A hab a tortán a pénzszállítós emberke volt, aki fél km-re ment parkolóhelyet keresni, és szire szóra odaadta az első szembejövő kukásmellényes emberkéknek az összes pénzt, és utána visszament lapítani, mintha semmi se történt volna; ''egyelőre tanúként hallgatják ki''...
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
50 CENT
üzenetére
#359 -
50 CENT
tag
Nem voltam egy 2 percig a PH!-n és ezért nem tudom ki és miért* zárta a ''nyaralás zakinthoszon'' c. topicomat! Ha valaki le bírja írni azt megkérném!
* a pontos szöveg -
Esmein
nagyúr
Most én vagyok megőrülve, vagy tényleg nem lehetett érteni a híradót ? Véletlen leülök 1 elé, erre azt látom, hogy egy tömött buszon fényes nappal 6 kommandósnak öltözött muki keresztülszúr egy gyereket egy szamurájkarddal. Aztán meg 40 ember összever 4 rendőrt. MI A FRANC VAN MA ?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem hiszem, hogy leírtam a bloomban
Lineage 2 egy privát magyar szerveren. Nappal 300-an éjjel 150-en szoktak fent lenni, teházt vagyunk egy páran és ilyenkor törvényszerű, hogy belekerül a szemét is. Azt mondta a csóka azért jöttek át a másik szerverről, mert igaz hogy övé volt a legerősebb klán, de 7 másik összefogott ellenük. Tegnap ezen a szerveren is csináltak egy nagy disznóságot, úgyhogy ezen a szerveren is ki lesznek pusztítva. Akinek nagyobb a képe, mint a fegyvere, azt seggberugják rövidtávon. -
erdeya
senior tag
most pontosan milyened is van?
Bővebben: link ilyen?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Két chikony billencsem is volt már, a véleményem az róluk, hogy mint billentyűzet teljesen megállják a helyüket a mezőnyben, teljesen kielégítik azon igényeimet hogy olcsó, sallangmentes terméket kapjak a pénzemért, a tartósságáról sajnos nem zenghetek ódákat, mindet sikerült kettéhajtogatnom, de normális emberi felhasználás mellett kibírhat akár 2 évet is, efelől nincsen kétségem. Bár soha nem értettem azokat, akik ezreket költenek billentyűzetre, a mostani fekete szürke billencsem 1250-ért vettem egy kiskerben és tökéletes. Lehet rajta egyszerre 4 gombot nyomni, ami cs közben felettébb fontos, mig öcsém 3500-as logitechén nem lehet ami viszont felettébb kiakasztó. Egyéb perifériákkal nincs közelebbi kapcsolatom a gyártótól, de nem is igazán vágyom rá, egeret a microsofttól vagy a logitechtől, billencset a chiconytól monitort a samsungtól a doboz pedig mindig váltzó.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
hja... lassan (20 perec) én is lécelek haza felé...
Nézegetem ezeket a genius billentyűket, de nem teccenek
Samsung eddig a befutó...
Chicony-ról tud valaki valamit??
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
hol vagy? netcafe?
meló ilyenkor?
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tudod nagyon közel vok hozzád pár száz méter csupán!

Mayerlaci #3104: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Köszönöm a bizalmat

Hát, azok a hszek már csak olyanok. Általános hetedikben csapatban holtversenyben végeztünk a bükkösfürdői nyolcadikosok mögött székrőlleforgatás párosban.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
megint itt...
Péterke te honnan netezel? -
mayerlaci
senior tag
Reggel 17-en voltak aktiv tagok

Megvan képen is csak 2 mega mert a hülle fejemmel nem jpeg-be mentettem
lol -
Esmein
nagyúr
Ezek mind ugyanolyanok, a taplósággal felhúzzák az agyad, keresztbetesznek ahol lehet, mert benne van a játékban, de aztán ugyanúgy mint a többi kis netsuhanc beveszi a lompost
Elkezd 12 évesezni, aztán anyukádat emlegeti végül habzó szájjal kilép. Nem olyan bonyolult a logikájuk. -
Esmein
nagyúr
Nohát nohát, minden online játékban vannak f*szparasztok, nembaj
Most megszivattam szegény kis 14 évest, ide oda rángatom két város közt, hadd fogyjon a pénze meg az ideje. Kicsit pipa már 
-
Gh0sT
addikt
Váááááááááááááááááááááááááá:
Éreztem... ez már a levegőben lógott!
-
Gh0sT
addikt
Nah, kinek támad vajon az a világmegváltó ötlete, hogy nyit egy ''Nagy nyaralás topic''-ot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)