Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát ez nagyon nem jó.
Nekemfater kórházban volt , szívkatéteren + értágításon, ma engedték haza, de.
Tegnap este nekem kétszer is hatalmasat dobbant a szívem, (vagy belenyilalt a fájdalom?
) , mindenesetre egy pillanatra összegörnyedtem, és alig kaptam levegőt.
Hirtelenjében utána azt hittem , hogy ez olyan ''éteri'' dolog, azaz faterral van valami, hála égnek nem.
De az utóbbi időben nagyon gyakran volt iylen szúrós érzés a szívemben, lehet ki kéne vizsgáltatni magam?
Hát nem tudom
Párom persze rögtön ''kezelésbe vett'' , feküdjek, jól vagyok, mit hozzon satöbbi. Utána sokáig beszélgettünk, és nagyon éreztem milyen fontos vagyok neki, és mennyire fájna számára , sőt feldolgozhatatlan dolog lenne neki, ha így, a szeme láttára történne velem valami(pl. meghalnék) De ha még nem is a szeme láttára, akkor is nagyon nehezen tudná feldolgozni a halálom...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , mindenesetre egy pillanatra összegörnyedtem, és alig kaptam levegőt.