Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, akkor azt aruld mar el, hogy a topic-ot miert nem igy nyitottad? imho meg lett is volna eselye
btw en is szurkenek, fektenek latom
Esmein: nalam a szurke nyert => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ize ez meg belefera mai napba??? Bővebben: link
es ime a red tarmac :![[kép] [kép]](http://www.getridofgum.com/images/action/sm_gum1.jpg)
na jo kicsirt fotos:- (((( na itt mar fotok nelkul![[kép] [kép]](http://www.getridofgum.com/images/action/sm_gum2.jpg)
udv
neduddki
p.s. an jo oleg megyek rakok fel uj tablazatot mert kesz van:- ))) /felig:- ((((/ -
mayerlaci
senior tag
Esmein:Mail ment.
-
Gh0sT
addikt
Sorry, ha volt már...
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Bővebben: link
Ezekről is légyszi
Egyébként pedig az aszfalt egyértelműen kék :
''szürke aszfalt”: 1–10., összesen: kb. 579 találat. (0,21 másodperc)
„kék aszfalt”: 1–10., összesen: kb. 836 találat.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
egyszer egy szép napon vétetlenül szóba került az út színe. Kicsúszott a számon mikor a haverommal beszélgettünk, hogy az út kék színű. Nem is gondoltam, hogy az emberek szürkének hiszik. A haverom csodálkozott, hogy KÉK szerintem??? Persze nagy színkeverő mester voltam már akkor is, és színmintavételt végeztem én kiderült, hogy tényleg kék az út. alacsony telítettségű ugyan, de ciánoskék. Érdekelt hogy mások akik szürkének nevezik vajon szürkének is látják, azaz csak az alacsony telítettségű ciánoskék esetén a ciánoskék tartalom kevésbé felfedezhető egyes emberek szemében. Kiderült, hogy ha ugyanolyan telítetség és fényerő esetén cián helyett pl pirosat használok, akkor már pirosnak nevezik meg. Sőt ha színhelyes fényképen lévő útnak a fényerejét változatom akkor elérhető, hogy kéknek látszódjon azok számára is, akik egyébként szürkének nevezik. A színérzékelése szvsz mindenkinek hasonló, inkább a megnevezés nem stimmel. Tehát ugyanúgy kékesnek látja mindenki az út színét, csak ennek a színnek a neve szürke szerintük...
A topicom egy felmérés lett volna csupán, mennyire gyakori azon ''szemek'' sazáma, akik az út színét elég kéknek látják ahhoz, hogy ne szürkének nevezzék meg.
Egyenlőre ennyi, hogy mit akarok ezzel és mit kezdtem ezekkel a tapasztalatokkal később elmagyazázom! -
neduddki
nagyúr
HI!
Ize kerhetnem a tobbit is???:- ))) Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. bocvsanat.... -
Pacák
senior tag
C: 36%
M: 29%
Y: 35%
K: 7%
Nyomdászos megoldás: belemértem az aszfaltba egy képen.
Én egyértelműen a szürke egy árnyalatának látom az utat.
Szerk: a kép, amiben mértem: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Bővebben: linkindokoltam a zárást a totyik tartalma alapján.
Belejavítottam, mert nem megy ez neked.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Menne az, ha nem merülne az akksi a bill-emben.
Dear Kalandor. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen Kalandor?
Félre tetszett ezt is gépelni. 
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erdekes elfogllacsag az anyai statuszutan:- )))
Bővebben: link :- )))
vagy ha mar ajetekoknal akarsz maradni:- )))
udv
neduddki
mod: elobb utobb csak ossze gyun:- )))
[Szerkesztve] -
-
-
Loretto
veterán
Mi van itt? Kicsit msn és meghülyül mindenki?
-
(Kolombusz)
veterán
Van itt közületek aki holnap ballag?
Abban a gimiben, ahol portás vagyok eszméletlen nagy kavarodás van most.
Jah, megjött az új gépem, nagyon face!!!! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Beindult az OFF-TOPIC így kora délután

-
mbit
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
az volt, de gondolom ezt akarta!
-
jasszer
őstag
Talán kellene nyitni egy moderálatlan primkó-topikot és száműzni oda az ''odavalókat''... Szvsz ~rágalmazásért&anyázásért lefokozás nem nagy ár, bár ezt nem az én dolgom megítélni.
-
Pacák
senior tag
Szerintem front van. Ennyi ámokfutást egyszerre már rég nem láttam itt a fórumon. Ha hazamegyek iszom egy kávét, rám ugyanis álmosító hatással van a front.

-
joey7
őstag
tuti,h a front teszi ezt az emberekkel;nem normális dolog az ilyen gyors,radikális időjárásváltozás.persze ettől még lehetne visszafogottabban fórumozgatni.
-
Gh0sT
addikt
Jaj, de szeret itt mindenki mindenkit!

Komolyan mondom, egyesek olyan primitíven tudnak megnyilvánulni itt a fórumon, hogy néha szégyelem, hogy embernek születtem.
Éljen a kolletktiv primitívség!
Akinek nem inge ne vegye magára... -
jasszer
őstag
Srácok... most visszamegyünk addig h kinek nagyobb a bicepsze és kinek a legerősebb az apukája?! Kezd szánalmas jelleget ölteni a dolog.
-
Szőrös
veterán
Te mbit van nekem eladó mp3 pendriveom . kell ? mikor találkozunk ? vehehehe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Amigo78
senior tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
A tts-es ebn elhahagzottakra valasozva: /ha veletlenul ere jar vki/
Versus123: hat nem de erdekes egy oldal, hogy mik nem vannak:- ))) de koszi latoterem boviteset!!!:- )))
rgb: most de rohattul meg vagyok ijjedve.... megyek emelgetem a bornyuvajut hogy erosogyek es ne kejjen felnem:- )))
udv
neduddki -
Esmein
nagyúr
Én csak egyvalamire tudok gondolni, mégpedig arra, hogy fogadtatok valakivel, mert szerinte meg kék...
#2518: Ezek a szmájlik fizikailag képtelenek, ha tényleg így dörzsölődnének össze a valóságban akkor nem működne ez a hsz. Legalábbis fogaskerékként működnének, ami meg valahogy nem így néz ki
[Szerkesztve] -
jasszer
őstag
Lassan a ''gyjankika árai'' is olyan folytatásos jelleget ölt, mint az OFF TOPIC, vagy a dallasz... Szerintetek lesz olyan benne h az előző rész (zárt topik) tartalmából?

-
Integra
titán
asszem amigo78-nak mindjárt ban lesz

-
Integra
titán
valami azt súgja, nem tetszett az ítélet neki....

![[kép] [kép]](http://iaro.srv.hu/kep/ownedchick0gs5ot.gif)
-
Esmein
nagyúr
Hoppsz most éppen egy dell latitude d505 előtt csücsülök. Aranyos kis gépezet elfogadnám magamnak is, gyors meg minden
Tudom ez nem nagy vasziszdasz, csak nekem még nem nagyon került eddig noti a kezembe. Ja és baromi kényelmes ezen a noti billencsen gépelni. -
mbit
tag
szerintetek milyen színű az út?
Aktív témák
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Te is fáradt vagy?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/szemtelen/cheeky-smiley-021.gif)