Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, bevallom: az OFF TOPIC mégis OFFolásra való. (Ezért volt a smiley)

Ez a topik egy kötetlen beszélgetés színhelye, ahol gyakorlatilag bármiről lehet dumálni ami a fórum alapelveit nem üti. (Ugyanakkor nem egymástól független hozzászólások halmaza (avagy ''mindent-belehányunk-topik''), és nem is chat.)
Érettségi: Úgy látom félreértettétek azt hogy ''nem akarok javítani''
Azért írtam hogy akik tudják hogy már túl vagyok eme nagy eseményen, azok nehogy azt higgyék magam miatt érdekel.
(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)
Aktív témák
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)