Hirdetés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Hát ez kész:
Bővebben: link
-
Agyasima
őstag
Csak a poén kedvéért...
Az olyan paraszt vagy.... sorozatból lejomlva. Olyan paraszt vagy, hogy bicskával eszed a vattacukrot.
Sajnos szalonnás orbitot nem találtunk, és bár néha szédültünk a betonon. az nagy valószínűséggel nem azért volt, mert kezdünk elszokni tőle.
Esmein: A neved még mindig hülye. És az egyébként már nem fedettpályás, hanem szabadtéri távolbanézés, a présház előtt...
Vangelis: Tudtam, hogy valaki bele fog valamibe kötni...
-
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Inkább egy lila tehénre.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mbit
tag
mi az helpdesk?
-
Agyasima
őstag
Nemsokára távozok parasztolimpiára. Somogyhárságyon ejtik meg ezt a remek eseményt évente 1x. Valószinűleg elég nagy uborkaszezon lesz vasárnap-hétfő este a hiradókban, így figyeljétek 1000L, mert lehet, hogy benne leszek a TV-ben...
(Tavaly benne voltunk.)
Urbanizált csapat lévén sajnos a kukoricamorzsolás, meg a bálacipelés nem igazán ment, a csapatunknak, de az elméleti versenyt megnyerük. Tehát elméletileg olipmiai bajnok pararsztok lennénk, csak gyakorlaban még fejlődnünk kell!
(mongyuk nem mintha a versenyről szólna az olimpia.)![[kép] [kép]](http://a_mark.tvn.hu/kep/ph1.jpg)
![[kép] [kép]](http://a_mark.tvn.hu/kep/ph2.jpg)
Találjátok ki, ki van a képeken!
-
erdeya
senior tag
he?
szerk:
közben impovizatív módon rájötem, mit is akarsz. De legközelebb írd már körül jobban a problémádat.
A 18-as különbség onnan ered, hogy így jelölik a korhatárt. A gyerekeknek való topic számozásában bizonyára nincs eltérés. A sárgakarikábantizenkettő esetében meg biztos 12 a diferencia
Teccik az elmélet?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Azon gondolkodtatok már, hogy miért van a topic számozása és a hszek száma között 18 eltérés ?
-
Esmein
nagyúr
így már nem poén ha nem értitek elsőre

Prohardver + 6[Darab] Mbit => atomrobbanás.
Ennyire bonyolult ?
-
-
A franciák isszák a legtöbb vörösbort,és náluk van a legkevesebb szív- és érrendszeri probléma,s abból adódó halál.Én ezt elhiszem,és teljes mértékben az italnak tulajdonítom,mert azt akarom érezni,hogy egészségesen élek.

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Látod látod... egy nyitott könyv vagy számomra

Akkor most szépen sétálj ki a gyárból és dobj be egy felest a négyszögben. (tudod melyik az?) -
erdeya
senior tag
csinájjá egy gépet ami egyszerre tünteti el az összes szeszt a földön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Hofi vicce jut eszembe:
- Amikor ledobták a neutron bombát, eltüntem én, de megmaradt a vodka.
- Amikor ledobták a hidrogén bombát, eltüntem én és eltünt a vodka.
- De most nem tudom, mi a francot dobhatak le, hogy eltünt a vodka...
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem emlékszem, hogy annak idején, amikor együtt sörözgettünk-borrozgattunk különösebben rosszul érezted volna magad

-
escie
őstag
igenis van pozitív hatása.
jól érzem magam tőle.
a gasztronómiai élményről nem is beszélve, valami minőségi bor/sör esetén...
amúgy öl, butít, és nyomorba dönt. bármennyire is közhely...
és szerintem az, hogy mondjuk a pohár bort vacsi után egészségesnek mondják, azt nem a benne lévő alkoholra értik, hanem a bor egyéb összetevőire. -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hát én akkor is iszok néha egy sört ha káros ha nem.
-
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hehe végre nem csak én mondom , hogy....
''Az alkoholnak egyáltalán nincs pozitív hatása
2005. május 13. 10:54
Egy német kutató szerint tévesek azok a tanulmányok, amelyek hasznosnak tartják az italozást
Az alkoholnak újabb szakvélemények szerint nincs semmilyen pozitív hatása az egészségre.
''Az alkohol mérgezi a sejteket'' - mondta Manfred Singer professzor, német alkoholkutató az Apotheken Umschau című szaklapnak nyilatkozva. Singer szerint valamilyen módszertani hiba áll az elmúlt években megjelent csaknem minden olyan tanulmány hátterében, amely az egészségre hasznosnak minősíti a mérsékelt szeszesital-fogyasztást.
Mint mondta, a legtöbb esetben a vizsgálat tárgya nem is az alkohol lehetséges pozitív hatása volt, az egyfajta ''melléktermékként'' bukkanhatott elő.
A münsteri egyetem társadalom-egészségüggyel és járványtannal foglalkozó professzora, Ulrich Kell is amellett tör lándzsát, hogy az alkohol káros. ''Megelőzési vagy kezelési eszközként semmi esetre sem alkalmazható'' - szögezte le.''
Forrás:hiradó -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
-
erdeya
senior tag
segítek... Bővebben: link
vazzeg... dilikutyával egyszerre jár az agyunk
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Sátán44
addikt

C

Ez kész 
-
Esmein
nagyúr
Inkább segítsetek, hol lehet utánanézni a kólapálinka receptjének. Hogy írják angolul azt hogy pálinka ? (azt ne mondjátok, hogy ''sheeeay ieee Bowdree Couthyaam'' !)
-
TéKrys
senior tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Én meg ezt láttam: Bővebben: link és nagyon tetszett

-
Gh0sT
addikt
Köszi! Ezt kerestem, csak hogy teljes legyen a kollekció!

És itt a ''párja'': Bővebben: link -
mbit
tag
Sziaszotk!
ha van rám öt percetek, akkor itt van egy progi!
le kéne tölteni, felrakni és a program file mappában megkeresni a mappáját (photoline, vagy ilyesmi), betömöríteni és elküldeni a mail címemre:
ktcard@freemail.hu
Előre is köszönöm! -
-
Esmein
nagyúr
Jaja, mindjárt linkelem.
Egyébként baromi egyszerű volt megtalálni. Keresés a fórumtémában: mivel emlékeztem, hogy belinkelte valaki, aztán valaki megkérdezte, hogy vajon ki linkelte ezt őelőtte, majd ő rávágta, hogy Integra, mert nagy hondabuzi az öreg, rákerestem Integrára és visszakerestem belőle a postot
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Valaki tudna nekem segíteni egy hsz megkeresésében?
Azt hiszem ebben, vagy az eggyel korábbi OFF TOPIC-ban található. Egy olyan videóklippről van szó, ahol talán autóalkatrészek
indulnak el egy láncreakcióban. Állítólag a klippet nem manipulálták és nagyon sokszor vették fel, hogy végre sikerüljön. Valaki emlékszik rá? -
erdeya
senior tag
Lassan realizálódik bennem, hogy nem a minőségi alkohol élvezete, sokkal inkább az asztal alatti hrögve hányás állapotának mielőbbi elérése kísérletezésed célja.
Ebben az esetben a recept a következő:
2 liter teszkós kólát egy lábasba öntünk, hozáadunk egy doboz kaukázusi kefírt (erjesztő hatás) és egy rum aromát (ízfokozó). Lassú tűzön forraljuk, majd a forrásban lévő cucchoz negyed kiló cukrot adunk. A tűzról levéve 2 dl ecetet csurgatunk bele. Langyosan fogyasztjuk.
Az ínyencek aludt tejjel is bélelhetik. -
Rez_Grof
őstag
Létezik egy agglegény mondás:
''Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is!''
Nézd meg az oldalán, hogy tartalmaz-e cukrot. De szvsz nem forna ki mert tartósitva van a cucc, tehát elvileg nem élnek benne erjesztő/élesztő gombák.
De ha pálinkát akarsz főzni, akkor majd szólok a nyáron és jöhetsz magozni a barackot a cefréhez.
A bor egy kicsit macerásabb kicsit másból ál a lényege, mint a pálinkának. De az eljárás hasonló. -
erdeya
senior tag
azért marhaság, mert drága...
a zugpálinka készítésének fő oka, hogy olcsóbban jussunk hozzá, mint amúgy.
De mivel a kóla baszott drága, jobb venni valami teszkós páleszt, meg homoki gugolós bort.
Mod: max pálinkát tudnál belőle valami lepárlással készíteni, bár a cukor nem feltétlen alkohol forrás. Mert ha csak cucu kéne, akkor mindenki öntené a vizbe a kilós kristályt, oszt forralná.
A bor kérem egészen más...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jó a nevem csak eddig még nem nagyon volt aki helyesen írta. Voltam már Esmien enseim einstein és esmin is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)