Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Nekem van ilyen tamron 70-200-am, igaz canonra (egyébként eladó
) és én teljesen meg vagyok vele elégedve.Elég gyors autókat meg motorokat fotóztam vele és elég jól bírta. Persze lehet szapulni a fókuszt és való igaz hogy nem egy USM, tehát hallani is, meg nem is annyira gyors, de azért nem is csigalassú, a hangja meg pont nem érdekel engem. Ráadásul ezeket a fókuszrendszer szempontból szintén sokat szidott 6D-vel fotóztam.
Tehát a sok fórumos- meg tesztvélemény alapján ezzel a párossal kb nem is lehetett volna ezeket a képeket összehozni.
Nos, mégis sikerült, különösebb erőlködés és kukázott próbálkozások nélkül, tehát nem kell ezt túldramatizálni azért. Nyitva is éles és nagyon szép képe van, a 24-105 -öm helyett amikor csak tehettem ezt az obit raktam fel.Ezért az árért, főleg amennyiért használtan mennek, szerintem ez a 70-200 f2.8 a tamrontól bőven megéri a pénzét.
Illetve még annyi hogy egy kicsit nehéz, ezt nem szokták szeretni benne, bár engem ez sem különösebben zavart: 1.4 kg körül van a tömege.
Mindent figyelembe véve a képminőség és a 2.8-as fényerő kárpótolt engem a negatívumaiért (de mint fentebb is írtam, egyik sem bosszantott soha).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és én teljesen meg vagyok vele elégedve.