Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
"1. Kellően megbízható-e a Tami vagy le kell kérni a polcról hármat-négyet kipróbálni. Olvastam eleget gyári hibákról, különösen az elődöknél. (Használt tami VC-t nem lelek sehol, friss termék, ez érthető.)"
Mindig ki kell próbálni mindent vásárlás előtt, ez alól a Tampon sem kivétel.
Mindenesetre a Nikon bajonettes változatra jellemző F2.8-F4 közötti blendenemállítást mindenképpen ellenőrizd!
A fókuszcsúszása meg olyan, amilyen: ha nagyon korrigálhatatlan a váz AF finomhangolásával, akkor még mindig eldöntheted, hogy nem veszed meg, vagy szervizbe küldöd. Én az enyémmel meg vagyok elégedve."2. Fontosnak kell-e tartani a stabit ilyen fényerőnél?"
Akinek nincs azt mondja nem is kell, aztán ha kipróbálja rögtön rájön, hogy mégis csak jó az.
Videózásnál meg egyenesen aranyat ér, ráadásul semmi hangja nincsen tehát a felvételbe sem nyekereg bele."3. Ha mégis győz a Nikon sovinizmus, tud-e annyival többet a 24-70, mint a 28-70, hogy a kb.100-120 kiló különbséget kiköhögjem? Persze ezekben elsősorban a használt cucc jön szóba."
Erre majd Eperkutyus válaszol, mert én Canon user vagyok.

"Az összerakás minőségében talán nincs különbség a három nevezett üvegben. Vagy tévedek?"
Nem tudom a másik kettő milyen, de a Tami időjárásállóan szigetelt. Meg jó szolgálatot tesz az a reteszelő kapcsoló, amivel a zoomot 24 mm-en tudod rögzíteni, hogy ne tekeredjen ki függőleges állásban hordozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre a Nikon bajonettes változatra jellemző F2.8-F4 közötti blendenemállítást mindenképpen ellenőrizd!
Videózásnál meg egyenesen aranyat ér, ráadásul semmi hangja nincsen tehát a felvételbe sem nyekereg bele.