Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
(#15998) *Ropi*: nekem semmi poén nincs benne ...ha tehetném hibátlan képeket készitenék...de sajnos a kezembe levő eszköz erre képes az adott helyről...talán ha közelebb lennék, mint mondtátok a kapu mögött...ott más lenne a leányzó fekvése azért, csak oda nem olyan könnyű bekerülni... mondjuk nem kérdeztem meg senkit , hogy beengednek e oda...

De tény , hogy valahol el kell kezdenem és sokat kell tanulnom
.(#16000) imyourfriend : mint írtam egyenlőre csak magán célra kell , a szurkoló táborral osztomo meg egyenlőre...de köszönöm neked is a tippet/tanácsot
, megnézem legközelebb ezt a 2fps RAW megoldást... vagy a sorozat JPG-t(#16003) BiriBum :

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
, megnézem legközelebb ezt a 2fps RAW megoldást... vagy a sorozat JPG-t