Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Hi!
Felvettem egy-két demot ezzel a megoldással: /record; /stoprecord. Meg is vannak a demok, megvan a mappa, csak semmivel nem tom megnézni, hogy konvertáljam át, illetve hogy tudom, illetve milyen programot ajánlotok megvágásra?
-
Makaveli
senior tag
És hogy kell bindet írni?
-
Makaveli
senior tag
Valaki nem tudja, hogy hol lehet beállítani, hogy a fegyverek máshogy nézzenek ki nekem?
Nem csillog az arany... [link] -
Makaveli
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogy kell ilyen bindeket írni, vagy minek hívják ezeket a színes szövegeket...
Például pirosban ezt leírni: Helló! Hogy kell?
athomi: Nekem is az van. Kibeb*szott jó. Nekem tetszik. Bal gomboknál az 1-ik special grenade, másik kés.
És hát a 3×-os tűzgomb jó m14-nél, meg g3-nál. -
Makaveli
senior tag
Valaki feljön egy kis meccsre? Meg kipróbálnék egy jumpot is Crashen, de ahhoz kell még 1 ember...
-
Makaveli
senior tag
Valaki jön egy 1v1-re?
-
Makaveli
senior tag
Valaki jön egy kis játékra?
Off: Szerintem hülyeség volt szétválasztani a két klán topicját. Ott is vannak haverok, meg itt is.
Kiflee: Én is megyek!
-
Makaveli
senior tag
Dejó volt most egy kicsit játszani! Köszi srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged