Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Előzmények:
Arckép szerkesztő - Archívum I.[link]

Eddigi egyéni arcképek (2012.05.23.):

04ahgy Abu85 Ace Ventura Achill3uS adalbert1 14adam adam014 ADAM1337 adamssss Adi aDM|RaL^ aero. aggleány Aggregátor aginor Agostino Agyzuzo _ak_ akaido akosf akoska07 Algieba alibaba78 alien_ AlyArkhon Alvin_ti4200 amanoba amargo AMATŐR AMD_ok AMD Power [amne] anaqer AND1 Andie anjani182 ANT antikomcsi anulu Apika aram01 ArchElf Archer Aréna-blog Ariadne Arnold2 asound Ateszzero atike Atomgeszi attisx audi100td AXisBOLD aya _az babicsbalu bacsis Badman 4ever Bagira01 Bagoly bajnokpityu bakosgabor57 Balinov ballington baluka26 band1103 bandus BÁ Nutrition Bari Barthezz2 Bash Batman Bazsesz BEE beencee belaazallat benedekcoBenmartin Beri betyarr Biaggio Bibby bigmasterg Bigya biker bim BioNiCMaN BITBOYS B-L-A-C-K bLaCkDoGoNe Black Dragon Blaise BloodRay BloodyEddie bluechip blueMerle Blyan bobace BobChemistry bobsurf Boci_83 Bodz Bog bognar110 bogyo112 bok92 bolcsodal bolondember BonFire Bon3ss boogie84 Bordoi Borosz Boxer001 BR4D brownus Brumi˘ b-type Bubee82 Bubu79 buherka Bulitt busman ByB bzoley CactuS Cadal cain69 Calogero canniball Cathfaern catroot C.Brigante C0d3r Celtic chab7 ciry ^Clown Club col -conrad- cowboy_bebop CptMisi CPT.Pirk c41r0^ Creative997 Crystalheart CriticalHit Criton csabám Csabee. Csapi007 csapos2 csigi csongi csontváz csucsbicep csudri CoolMan81 cucka Cyberpunk Cyrin cszn C4mp3r daa-raa Daemon09 Daert Daffni2 dangerzone DanielK danilla daninet dante3 Dany007 darál0w DarkByte Dark KillerX Darth_Revan Dassler dave93 David75 Daweee dbius DeadMeat Def26 DeFranco deicide Depression DeusHun dfdfdf diablo1984 Dictator^ didyman Diego! Digital DigitXT Dilikutya Dirtyz divot Djuree Dj Sügi DM-Fan doc Dodi72 dokar dokee78 Doki16 domi007 DonLeo DonMedve DonThomasino donw3ga dqdb D1Rect Dr.Én D4rkm4n DroneZ^ DrSoul Dtomi dudika10 duffbeer Dufresne dunc duvi Dyno Dzsekó Eagle16 Eagl3 Earl 007 eastsider eclipse006 EczkE eddie17 Edenyke elfelejtette elit_hun Elrood embe emre emvy Engineer086 engusz Enjoy ent Enton Erdei88 erdoke escie Esmein éN79 eziskamu Face8814 fatallerror F.B.I. F-ECT$ FefeeX FehérHolló Fejo fenergie84 Feree13 Fercsa ffodi Fiery Findzs FireKeeper Fire/SOUL/CD fi:zi'k Flashback fLeSs FoBCRaistlin föccer Foglalt név forceberg FRENK1988 Frenky89 frescho Frigo F34R gabipaci GabN73 gabor85 GAbre g4dg3t Gambit Garfield G@ben gbors Gebriel GeneraL_XTX GeniusHU gege71.hu _George geprombolo Gergő_ Gerisz gerlaip gery03 gfefe gg72 Gh0sT Giot God Vazzeg Goldmen75 Goose-T gooool Gorneck23 gozso grabber Grafiqs greatchaos Gubro gYaLo gyiku Gyufaaa Gyuri27 Gyusz Haart hackeeeee Hack3er h.adam.92 HardRic Hasek Hawk1979 hdsentinel 7Heads Drago Hedgehanter heihachi helkis hemaka Henk Henker2 Hequila HERR Z hoffman_ Hold hossszú HS 2142 Hujikolp Huma hunfatal Hunork Hun'reeth Hunter2 HZoli87 I_Am Ice!? icecave Ł-IceRocK-Ł Iginotus Ijk Inarus Incognito .:InnoMan:. Integra Intruder2k5 Inv1sus Iscariah iSTYLE IT café ittakary iwu Jadro jagada Janesz Janoska26 Játékos j.bravo JColee jegenye77 jeges Jégkokó jer1cho JetiRulez Jhonny06 Jim Tonic Jim-Y JJános joecontra joey7 joey20 Jofi81 johnjohn joi29 jones965 JoolsNOS Jorus joshua7 JSaN juliabrilke kabalthenbk kaller1 kamikaze boci Kanczy KaraDani Kareszovics Karma Kasza08 Kazimír kelzsoca kem keopsz KERO_SAN kexksz kételkedem Khaal khalox Kicsirics77 KicsiUbul Kidus kisza25 klambi Klemens Kleroo KMan ko9 Kombat Kommy Konflikt Korcsii koxx kovy79 kovsol kp78 KPepe kraftxld KrenAtesz .:Kristian:. krómX Kroni1 KubanitoS kulerr kymco Kvazár laca026 LackoMester ladybug Lajkó L_ajos LamaCube lapa Laraxior Larry303 Lasy [lAyCsI] LeC LEFTHORSE1 legiaap Lenry lesaux levi1392 leviske lezso6 -=Libria=- liksoft lipi67 littlelion21 ll-kobe localhost Loha Lompos48 lorcsi Lord Vader LordVader80 Lord Zero Lorenzo9 Loretto lsc LucifeI2 ludsimon luw2win L7wy L|zsidoboz MaciG macikos Macilaci457 macilaci78 Macka madarasz92 madgie mad1 Major Major maláj Manitou Mappa marcias Mariann294 Markgx10 MarKoo maross marsu MasterMark mayerlaci mave13 mephi666 Mercutio_ meroly Met Milka 78 mindfreak miresz MmDorian Móci Moddingboy moha21 mokus1 moongoose moonman MoP_FX 57 Morden24 Mosqu!to Motion_Blur Mozzarella mpierre Mr.Csizmás Mr.Grincs mrlujoak MUŁĐER mukibuci Mukorka munky Murderer69 Muton mycso <MZ/X> nap Napfénysüti Narancs Narxis Neck need negyedes nepszter1 Neró Ndruu 8nemesis8 nemma nem_tom Neonoize™ nesa <NewL>Newyorker ngabor2 nike_ Nimrod No-kia -NOKIA- NoLF Nordic nrgia nRu3 ntomka Nunder nygma Nyugdíjas nyunyu N-vidi-A Obi-1 OC Olcsi Oliverda ollie Oly OnSeT oO7 orbano oregcsóka orichalcos oxox Overlocker [oWn]f4te Panther Papa-Georgo Parci Pá pcguru1 Pecc Peet210 pegazus PeliScan PEPE85 peterkeT peterszky pethYeti Petie petipetya peti_s _Petya_ phanzetomox philoxenia PhoenixK PH-User picur220 pigatt pilóta pincehely pisztoly pityeszka Piwi Plag Plazer plus44 [pod]Diablo poffsoft Polacheck Polesz polip polonic Pompi PostMan PowerBuldog PPeter Prison85 ProEvoFan Prof01 PROHARDVER! proper pschio Psychonaut Ptech ptiboy Pubszon pulsar PuMbA puttputt qdak Qorthral Qru Quan-Chi Quiksilver Rabbitf_24 Racecam raczger radi8tor1 Ragadozó ragazzo Ramius rankesz raskolnikoff RaZroX rdi Reac^ Recon Recon666 ReJim Renwick Retekegér rétisün RexpecT Rez_Grof Rhino666 Ricardo Richter36 rii RIOS Gépház ricshard444 Ripper03 rizso rlazol rob210 Robaj Robi BALBOA robyeger rocket róland rolko RootRulez Rossi RoyalFlush RpPRO Rubbi rum-cajsz rumos14 runner 125 rup1u5 Rusi Saccco sagesz93 salieri. Saint_ Salvador20 Samus Sanci38 Sanya Sareth Sárpac Sátán44 sbazsi schawo Scholes9 scope2007 Sdi Sefter sekli sephi _seth_ S.Feri sh4d0w Shadowfax ShellKretor sheratan shev7 Shim Shkiz0 Shodan shteer Sianis Sicilian Sickboy25 Sidaries Silent77 Silenzio simonzé Sipi SipiBcs sirály12 Sirandrish Sir Riccio sith7 Sk8erPeter Skizz Skynet258 Slayer Valor slett27 SLYM smartshop.hu smiti sNORh snowdog Soak somé Sonja Sopi SpeedR Speed(R) Speeedfire ssolitude sssz Stalker-2572 Ste stevve sto1911 Str8 sk8r subaruwrc Sub-ZeRo Sundesz superecneB Superman Sweet Lou 6 syC Syl SymbianOS Szabesz szab.tamszacsee SzalaiG szasanyi szicsu SzlobiG Szten Márs t1 Tamoo tariattila TayRol tdd587 Tel Elek TESCO-Zsömle TheChos3nOne The DJ TheSilencer Thomas1 Thrawn Thulcandra Thunderzolee Tibiajax tildy Tim82 tiv61us tiv83us tjb007 ToBeY toldy Tom5 t|-|om! Tomate tomcsi23 tome.jr Tomi 16 tomic TommyGun Toness Tonyo tope torz on borz total90 tothbe Tothgera30 Totyi trassher T0rnad0 TRob1 tr00p3r t-shirt Tündér 2011 t-unit tupacamaru Turbolada II tuskooo Tüzi Type-R tzsolesz udi Undoroidupc on-line X Factor vadászcsiga vakondka VAN der BOSS Vandit. Vangelis vans? várnarancs Varszegig Vasinger! v!ct0y VD vedini venember83 Vigneau Vikthor Viktor0610 Viper26 virkir Vistaboy Viszlát Vladi _Volkovy_ V.Stryker v.tom V_Zoli vzsryl [w] werszomjas werttzui west westcoastog westlake WesTM whited whitezo88 Wictor wikings2 WillChi Winne Winner_hun WonderCsabo woodbear Woodslave wwhy XaraX X@b3e Xelo Xero Xirtam Xpod yakuza.tora Yaye Ye_Nő yetike Youri Yutani Z86 zack Zájec zazahoho z0d1AK Zebu zed1983 Zé_Mester Zenty - = Zk = - zodoZoli1222 zolisx4 zolynet Zomb€€ zoo8800 zozzant 30z.Samu Źşë' zsiga667 zsirfecske Zsoccc Zsu_zuchy

[ Módosította: daa-raa ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2) L|zsidoboz válasza Racecam (#1) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

tomi 16: [kép]
James Hetfield powa.

♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

(#3) Agostino válasza Racecam (#1) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Tyű, azért a linkekre ráférne egy kis átalakítás. : )

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#4) L|zsidoboz válasza L|zsidoboz (#2) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

jut eszembe, itt vannak sztem jobb hetfield alapanyagok: [link]

(#5) zolynet

zolynet
(PH! kedvence)

#5045 L|zsidoboz kösz, ez lesz a nyerő sztem :R

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#6) L|zsidoboz válasza zolynet (#5) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

örülök, ha tetszik, de kis kép is kell az avatar kéréshez. ;)

[kép][kép]

[Szerkesztve]

(#7) zolynet válasza L|zsidoboz (#6) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

Nagyon szépen köszönöm! :R ;)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#8) shteer válasza Racecam (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

T. Modik!

A közeljövőben lenne-e lehetőségem az arcképcserére?
Igazából nem is cserének nevezném, hanem egy update-nek... :) A közelgő Transformers mozipremier után szeretnék egy filmbeli Optimus fejet ph!-kompatibilissé tenni.

:R:R:R

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#9) ngabor2 válasza shteer (#8) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha ugyan ez az arc, csak ''szebbé'' akarod tenni, akkor igen. ha egészen más, akkor nem.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#11) Forest_roby

Forest_roby
(őstag)

Hi!

Megtudna nekem vki csinalni az en alapszinemmel a protoss baby-t hasznalhato avatrnak. Megcsinalnam en magam, de kicsusztam az idobol es most sokaig nem leszek olyan gep kozelben amin meg tudnam csinalni, + nem akarom ezt sokaig huzni...

So, csak annyi keresem lenne, hogy azzal az alaszinnel legyen amit en valasztottam neki!
es persze nagyjabol ugy nezzen ki mint az en utolso valtozaton, csak kicsit kellene rajta finomitani...
pl.: a hajgumiat kifelejtettem, ha jol emlekszem.

THX elore is!

Forest

mod:

[link]
ez kimaradt, itt van az eredeti linkje

[Szerkesztve]

-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D

(#12) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hümm, nos, miután nagy valószínűséggel amit szerettem volna pofázmány, nem fér bele a PH! arculatába, ezért egy kicsit más képpel próbálkoznék:

[link] vagy [link] Ha nagyon ratyi vagy kicsi szóljatok, talán találok jobbat. :U Ja és ez belefér szerintetek? :B

Köszönöm előre is a fáradozást! :R

[Szerkesztve]

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#13) BioNiCMaN válasza BioNiCMaN (#12) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy itt van a csávó még fiatal korában. :D [link] Kicsit jobb minőség. :B

(#14) L|zsidoboz válasza BioNiCMaN (#12) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

próba[kép]

a haját sajna nem tudom megcsinálni jobban, mert nagyon beleolvad a photoshop szürke háttérkockáiba.

(#15) Agostino válasza BioNiCMaN (#13) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Pár nagyobb kép a HD verzióból : [link] , [link] , [link].

(#16) L|zsidoboz válasza L|zsidoboz (#14) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

[kép]

ugyanaz ''emberibb'' bőrszínnel

[Szerkesztve]

(#17) BioNiCMaN válasza Agostino (#15) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hú, király vagy! :R Azt a képet ki tudnád szedni amit a #13-asban linkeltem? :B Ha L|zsidoboz azt mondja, hogy az jobb alapanyag lenne.

#16 L|zsidoboz! Tudom, hogy egy hálátlan bögre vagyok, de nem lehetne inkább abból a képből amit a #13-asben linkeltem? Vagy ha Agostino nem tud abból nagyobbat viszont kellene, akkor az általa linkelt első képből :U :R :R
(Remélem érthetően fogalmaztam, mert a végére már én sem tudtam mit akarok írni :DDD )

(#18) BioNiCMaN válasza L|zsidoboz (#16) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te is király vagy, sőt! :C Csak annyira rá vagyok izgulva a témára... :B

(#19) L|zsidoboz válasza BioNiCMaN (#18) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

de, lehet. most megyek edzeni, ha addig nem csinálja meg senki, megcsinálom. ;)
de tisztázzuk előre, melyik képek lennének a legjobbak. linkeld be mégegyszer őket pls, mert kicsit elveszettem a fonalat. :B

(#20) Agostino válasza BioNiCMaN (#17) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Igen, azt hiszem értem mire célzol. : )

Tessék, mintha ez lenne az a szög : [link], [link], [link], [link]. Azt hiszem ez az a környezet ami a 13-as hozzászólásodban látható volt. Többet fotóztam az arckifejezések változása miatt.

(#21) Agostino válasza Agostino (#20) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Megpróbáltam kiollózni a lényeget, nem tudom mennyire sikerült:

Mod : hát nem jött össze, ez nem lett átlátszó. : \

[Szerkesztve]

(#22) troland26 válasza BioNiCMaN (#17) üzenetére

troland26
(senior tag)

[kép] próba

(#23) BioNiCMaN válasza L|zsidoboz (#19) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy ez: [link], vagy ez: [link]

Mindkettő ugyanaz, csak valamiért a kisebbik, színesebb. :F

#22 troland26! Ez van, ha msn-t is nyomom közben, kicsit tovább tart a sszerkesztés... :U NAgyon jónak tűnik, tudnál ebből kicsit sötétebbet, meg szívesen megnézném a picit is? :B :R

[Szerkesztve]

(#24) troland26 válasza BioNiCMaN (#23) üzenetére

troland26
(senior tag)

csinálok , de csak majd holnap :D

(#25) Agostino válasza BioNiCMaN (#23) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

A HD kicsit fakóbb, de tessék megemeltem a színeket : [link], ezen ne múljék a boldogságod. : ))

Mellesleg a HD szerintem szerencsésebb, mert ha jobban megnézed a kisebbik képen nem arányos a feje, olyan, mintha kétoldalról összenyomták volna az egész képet.

(#26) BioNiCMaN válasza Agostino (#25) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, boldog vagyok. :)) :D A képet án csátam dvd-ről, de nem igazán mentette le jól a lejátszó a képet... :U

#24 troland26! Oksa, várakozok. :D

(#27) L|zsidoboz válasza BioNiCMaN (#26) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

[kép]

(#28) BioNiCMaN válasza L|zsidoboz (#27) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne hari, de a troland féle verzsön nekem jobban bejön. :B

(#29) L|zsidoboz válasza BioNiCMaN (#28) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

örök harag ;] :D

[Szerkesztve]

(#30) BioNiCMaN válasza L|zsidoboz (#29) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak azt ne! :B Kiváncsi lennék mit írtál a szerkesztés előtt. :DDD

(#31) L|zsidoboz válasza BioNiCMaN (#30) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

ugyanezt, csak nem offban. ;)

de mostmár abba hagyom a topic szétoffolását. :B

(#32) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Uccsó próbám, ha most sem látszódik át...

[kép] [kép]

(#33) BioNiCMaN válasza Agostino (#32) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Átlátszódik! :))
Csak a színek lehetnének színesebbek. :B Most látom milyen fura füle van Batou úrnak. Jól körbevágtad a buciját. :C Őőőő, a szemével tudunk valamit csáni, hogy kicsit szimetrikusabb legyen? :B Bocsi, hogy ennyi problémám van! :R Köszönöm mindhármótoknak, hogy ennyit foglalkozot a pofámmal! :R

(#34) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv! Remélem nem veszitek belearcátlankodásnak, de csináltam én is egy variációt, ha nem baj :)
[kép]

Gif -be még nem sikerült normálisan lekonvertálni, de dolgozok rajta :B

[Szerkesztve]

Swarm is coming.

(#35) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

[kép]

Swarm is coming.

(#36) Xelo válasza alien_ (#35) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem ez tetszik a legjobban :D bár nem ismerem a karaktert, lehet olyan sötétarcú mint a többi képen, és az illik hozzá, de így ránézésre ez.. világosabb? ;]

(#37) troland26 válasza BioNiCMaN (#26) üzenetére

troland26
(senior tag)

[kép] [kép] :))

szerintem alien_ verziója jobb

[Szerkesztve]

(#38) BLiNk3r

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

[kép] [kép]

(#39) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Urak! Mindenkinek megköszönöm a munkáját! :R Mindenki nagyonszépen dolgozott. :C A végső győztes alien_ munkája, amibe utólagos engedelmével kicsit belenyúltam. :B

Ők lennének azok:
[kép] [kép]

Vélemény? :U :R :R

Na most BLiNk3r kolléga bekavart, mert ezek se rosszak. :C

[Szerkesztve]

(#40) BioNiCMaN válasza BioNiCMaN (#39) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Belinkeltem a requet totyikba [link] Mégegyszer köszönöm mindenkinek, remélem nem dobják vissza a ''nagybetűs'' Urak! :B

(#41) BLiNk3r válasza BioNiCMaN (#39) üzenetére

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

A képek magasságán még változtatni kellene, mert ezt az 59px-t a nagy képnél és a 30px-t a kis képnél biztos nem fogadják majd el, szóval a méretekre ráfér egy kis csiszolás.

mod: látom már későn szóltam. azért még egy utólagos változtatást szerintem eszközöljetek be

(preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra.)

[Szerkesztve]

(#42) marsu válasza BioNiCMaN (#39) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szerintem a kicsi kép az egy picit nagy lesz ...

:(

'' - preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra. ''

Persze lehet, hogy belefér, majd kiderül.

Egyébként klassz munka!

Press any key to continue ...

(#43) alien_ válasza BioNiCMaN (#40) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem összejön az avatarod :C
Csináltam méretezettet is, ha érdekel! Ez elvileg szép szabványos.
[kép][kép]

Mindenkinek köszi a bíztatást=)

[Szerkesztve]

Swarm is coming.

(#44) BioNiCMaN válasza alien_ (#43) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Írtam a moderátort keresek totyikba, hogy töröljéjk a hsz-em a request totyikból. :B Egyébként fejből tudnék két emberkét akinek legalább 61 magas avatarja van. :U De jobb a békesség. Köszi, hogy szóltatok! :R Már megvannak a képek, átméreteztem az én féle nagyot, amelyiken ráncolja a homlokát Batou úr és a Te kicsid lesz mellé! :R Majd ha törölték a hsz-t. :B

(#45) alien_ válasza BioNiCMaN (#44) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

De gyorsan dolgoznak a Modik =)
Előbb néztem csak meg figyelmesebben az átszerkesztett képet, jó ez így színkorrekcióvel + homlokráncolással!

Swarm is coming.

(#46) BioNiCMaN válasza alien_ (#45) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, akkor egy utolsó link ide, hogy mindenki kitudja fejteni a véleményét, aki ki kívánja:

[kép] [kép]

Ha senkinek sincs ellenvetése, vagy ötlete, stb, akkor mennek a request totyikba. :D

Tényleg gyors volt Viktor77, köszönet neki is. :R

(#47) alien_ válasza BioNiCMaN (#46) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel méretezed a képet? Picit zajosabbak / szögletesebbek az élek nálad. Használj PS-t :) Vagy ha abban csináltad, próbálj másik filtert az újraméretezésnél, vagy tömörítsd máshogy a gifet. Vagy ne hallgass rám, mert maximalista vagyok, 1 kósza pixel-be is belekötök :DDD

Swarm is coming.

(#48) L|zsidoboz válasza BioNiCMaN (#46) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

én nem csinálnám ennyire árnyékosnak az arc jobb oldalát. :U

(#49) BioNiCMaN válasza alien_ (#47) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Maximalista? Akkor Te vagy az én emberem. :D Mindjárt kapol PÜ-t. ;]

Egyébként PS CS3-mal csátam. :U

(#50) FehérHolló válasza BioNiCMaN (#46) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aztat írja, hogy tied az utolsó, de már nincs is ott. Át vagyok vágva.

Ember embernek farkasa.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.