Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Hát játszottunk egy klán ellen.Az első mapon én nem játszottam csak hallotam a TS-en a srácokat.A csipásnak nagyon nem ment az elején,aztán kilépett és vissza,utánna meg osztogatta a nozoom-os fejeseket.Meg pont ott hajolt ki ahol kellett.Nem tudhatta,hogy merre van Gyerpi de ő azért pont ott nézett ki és már lőtt is.A második mapon egy párszor úgy leszedett minket,hogy köpni nyelni nem tudtunk.Amikor persze szóltunk,hogy lebukott utánna már nem lövöldzött olyan szépen.Mondjuk azért így is megnyertük a wart.Nem azt mondom,hogy csalt de volt egy két érdekes lövése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi