Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekmen
aktív tag
Az első 3 óta senki nem kapott az Aqua-tól?
Nem lehet hogy arra várnak, hogy beérkezzen annyi kártya, amivel ki tudnak szolgálni egyszerre minden "előrendelést" (mert ugye nem volt odaírva,hogy előrendelsz, csak sunyin be volt tolva egy Október 1. a leírásba)?
-
Tekmen
aktív tag
Az Aqua nem úgy tűnik mint aki el is akar adni bármit. 17-e óta kint se volt az oldalon 3080, azóta próbálkoznak gondolom azon rendelések telejsítésével.. vagy nem tudom mit csinálnak. Sablon szöveg jön válaszul lassan két hete.
Lehet arra mennek, hogy megund a várakozást, töröld a rendelést, és megvedd máshonnan
-
Tekmen
aktív tag
Aqua-ból kapott ma bárki bármit?
-
Tekmen
aktív tag
válasz
elite.cs11 #3992 üzenetére
Attol, hogy 2 slotos, van még ott hely kifelé, nekem is ilyen Phanteks mountom van.
-
Tekmen
aktív tag
válasz
elite.cs11 #2751 üzenetére
Nekem ilyen tápom van, meglepődnék, ha kevés lenne.
-
Tekmen
aktív tag
Aztán a leleményes(?) vásárlót majd jól megcipőzik a méltányosság megsértéséért.
A e-kereskedő szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e. Amennyiben ez nem így történik, például a vevő a megrendelt termék visszaküldéséről nem haladéktalanul dönt, megkezdi annak használatát, az általa esetlegesen okozott értékcsökkenést meg kell fizetnie.
-
Tekmen
aktív tag
válasz
HelloTwinky #2128 üzenetére
Tuti nem. Kamu az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest