Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
válasz
Stanley-B. #17299 üzenetére
jó, de akkor most ez a bányászoknak van direkt? Mert ha ez játékra van akkor 12gb felesleges egy 3060ra, de még a 10is. Ahol ennyi kéne az biztos nem 1080p-ben játszik. 1440p-re meg szerintem kevés lesz már most a 3060.
-
warcat
veterán
Gondolom azt a 3060-at meg vennék-vinnék mint a cukrot az amatőr és profi bányákba annyi memóriával... de úgy sem lesz belőle a boltokban, lehet szép render képeket nézegetni róla
-
keIdor
titán
Ez a 3080 egyébként nem AZ a 3080.
GA104, 256bit és sima GDDR6 16GB.Gyakorlatilag az asztali RTX-3070 az dupla memória kapacitással. Csak hogy nehogy félreértés legyen.
-
Frozen
addikt
válasz
-=RelakS=- #17286 üzenetére
Német oldalakon írták csúszik nincs elég alkatrész. Persze a 3060 12gb ra van meg a kacat laptopba ami a hot sem tudja rendesen elvezetni 1 ev után.... Ez a 3060 meg pont jo lesz a banyaba lehet veszek en is 3 at
-
Poplacsek
senior tag
válasz
-=RelakS=- #17286 üzenetére
Már csak azt nem tudom, hogy most az 5%+-os Superre, vagy a 10%-os Ti-ra cseréljem-e le az elévült 3080 FE-met...
-
kevike576
senior tag
Ez mi a fene volt a végén ?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ScomComputer #17284 üzenetére
Épp csak nem emlegetett 3080ti-t. Szerintem ennyit a februári megjelenésről.
-
Puma K
nagyúr
Szakadok. Ott a laptopokba szánt RTX 3080-on a 16 GB VRAM
-
kevike576
senior tag
3060 12gb , wtf XD
-
ScomComputer
veterán
válasz
-=RelakS=- #17281 üzenetére
Becarok rajtad....pont ez jutott eszembe...hehehehe....
-
-=RelakS=-
veterán
Mifax?
Bőrkabát helyett budget Picard? -
kevike576
senior tag
5 perc és veszi elő a bőrkabátos a sütőből a kétszertsültet
-
BlondeZso
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, Cod cold war aktiválásba , a kód megvan de nekem 3070 kártyám azzal meg nem lehet. Fizetek is érte .
Előre is köszönöm -
X Factor
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #17270 üzenetére
Aqua-n mondjuk 3070 van 300-ért.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #17270 üzenetére
Már alzán is olyan árban van, máshol meg még inkább olyan árban. Alzán is inkább csak 3070-ek meg 3060ti-k potyognak mostanság.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Az utobbi honapban nem nagyon kovettem a topikot. Meg mindig ugyanaz a rendszer, hogy heti 1x van Alzan 3080 drop, mashol pedig nem is erdemes nezni, mert olyan arban van?
-
Krisz0418
őstag
válasz
ForRedGlory #17266 üzenetére
Haver most mondta lefoglaltak a rig-jet mert sok kartya volt benne es furcsan surun cserelgeti a kartyakat.Ilyen ketajtos szekrenyeket kuld az nv pakisztanbol, azt mondta.
-
válasz
KAMELOT #17243 üzenetére
Több 300 ezer feletti vga-t vettem már alzában, a legtöbb legalább fehér alzás fóliába be volt csavarva, vagy sima folpackba, de jónáhányat be sem csomagoltak, csak a gyári dobozra ráb@szták a plecsnit. De ha legalább olyan ragaszó lenne, mint a pomóciós licenszek, de ez pont az ellenkezője, amit esélytelen levakarni
Azóta rájöttem már hogy úgy kell tőlük vásárolni, hogy venni kell mellé valami filléres tételt, én autós légfrissítőt szoktam, vagy kötegelőt, ragasztót, sampont vagy egyéb vackot, amiből úgy is jó ha van itthon, és akkor már jó eséllyel rendes csomagolást kapsz, ami rendesen dobozba van csomagolva és ki van bélelve térkitöltő fóliával.
-
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #17258 üzenetére
El lehet ezen szorakazni a temaval, de az igazsag az hogy nvidia / amd a maga alatt vagja a fat ezzel sajnos.
En tavaly 450ert vettem a komplett gepemet, 2080assal, es a 450bol 100K volt a haz / vizhutes...
Igy 1 evvel kesobb a 4-5-600K a vga arakon max rohogni tudok.
Ha igy marad, szerintem 2 perc alatt valtok majd stadiara vagy hasonlora, de egy hasznaltauto arat nem fogom 2 evente egy alkatreszre kolteni.A gyartoknak is lenne egy nagyon egyszeru es rentabilis lepese erre: domping. Az olajnal eleg jol be szokott valni
-
Krisz0418
őstag
Remlik multhetrol mikor raneztem a gpuz-re hogy micron chipet irt. Az összesen micron van? Vagy vegyesen mint anno? (Samu, hynix stb)
-
worxland
addikt
Exclusive: az RTX 3000-es kártyákon az új nVidia driver bekapcsolja a GeoLocator X funkciót. Eddig is rögzített, de csak most fog kommunikálni az nVidia szerverekkel. Ha egy lokációról 3 (vagy több) különböző kártya adatait kapják meg, oda kiküldik a speciális kommandót:
-
-
Frozen
addikt
Ha jól olvastam a 3080 ti nem jelenil meg februarban ,mert nincs elég alkatrész.
( Ha ez igaz akkor szerintem ez lesz a rdna 3 ellenfele és az is lehet ez már 5nm chipel jön) -
KAMELOT
titán
Az ott dolgozó emberek szomorú hozzáállása a baj. Sok éve alzánál vásárolok és mindig alaposan be volt csomagolva. Tessék bemenni és a részlegen megmutatni, hogy jött a csomag. Majd aki így csomagolta, az kereshet másik melót. Amikor BOX-ba rendelek akkor is így kapom. Kivétel, ha személyesen az üzletben vagy a drive-ban veszed át!
-
GAbre
veterán
válasz
milszab #17241 üzenetére
Lett rendelve legalább 5 kártyám már onnan.
Persze az,hogy kidobják készleten.
Aztán vagy várok hónapokat is,vagy szimplán betörlik rendelést.Az ok.
De most meg nuku semmi,eddig legalább nyomtak rá legalább 1 fóliát és kész.
Erősen gondolkoztam,hogy mondjam nem az volt benne,csak,hogy tanuljanak belőle... -
GAbre
veterán
Valaki már tapasztalt olyat,hogy csak simán rányomták a csomagszállítós plecsnit a csomagra,nuku csomagolás vagy valami,és úgy kapták meg kártyát boltból?
Csak megsúgom!Alza.
Meg is írtam nekik mit gondolok erről. -
GAbre
veterán
válasz
GabeE3e #17230 üzenetére
Nézzük a jó oldalát,láthatóan végre van készlet,és több,mint 1 órája folyamatosan rendelhető
Ki tudja.De ezek a közép,drágább típusú kártyák.
Mellesleg sztem ezek még nemrég megjöttek kínából,még a kedvezőbb amerikai adósávban.
Vszeg az emelések előtt.
Szóval én simán kinézem,hogy 400-ba is árulhatják majd 1es boltok ezeket(ha már jelenleg nem is teszik)Szinte mindíg céget ír.De én esélyesnek látom,hogy más cég,talán ipon és stb is alzás készletet árul tovább.
-
flydomi
junior tag
válasz
Frozen #17205 üzenetére
Aha csak elfelejted ,hogy nagyobb számítási kapacitás + jobb hatásfok a bányászok szinten le fog ak csapni a 40xxx szériára is.
es ennek addig nem lesz vege mig ki nem lesz fejtve az egesz..
Bocs,akkor felreertettem a celzasodat a 40-es szeria kijelenteseid kapcsan,ami nem a kozeljovore irod.
Az energiaigeny elobb utobb gond lesz.Hacsak nem helium 3-al futik majd a cuccosokat -
Találtgyerek
veterán
válasz
ForRedGlory #17221 üzenetére
Rendben. Viszont nem láttam értelmét, mert itt a Gpu load volt a lényeg.
Hogy miért esett vissza a teszt alatt 80-85% környékére.
És az tökélesetesen látszik. Most megoldódott abridabri segítségével. -
válasz
Találtgyerek #17220 üzenetére
Minden emelkedni fog/emelkedett.
-
válasz
Találtgyerek #17220 üzenetére
Nem szállt el? Giga aorus 3070 dec körnéykén 268k, most 331.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Találtgyerek #17219 üzenetére
Ha Techpowerup satatisztikát is mutatsz, akkor lockold már maximum értékre, mert semmi értelme a minimumot nézni.
-
Krisz0418
őstag
Osszekene dobni mindenkinek a kartyajat egy nagy rigbe itt a topicba aztan bányásznank, penzen meg osztozunj
-
Krisz0418
őstag
Durva azért mi van most, egyik naprol a masikra. En meg december közepén bőven 400 alatt vettem az evgat. Most meg talalni se lehet 3080at sehol, es meg drágultak is nagyon.
-
Frozen
addikt
Sztem a3080 ( 900 es 1000 euros) kartya messzze az 1500-1700 € 3090 től
-
Frozen
addikt
válasz
flydomi #17202 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Mivel jön az rdna 2 ezért nvidia is lépni fog majd meglátod :)
Amd pont 50% noveli a hatekonysagot szoval kb 150w al hozza azt amit most az nvidia vagy a mostani rdna szeria. Szoval milyen. Energiaigeny novekedésről beszélsz? Vagy benne van a pakliban ugyan ez a fogyasztás +50% kraftal. Egyébként meg azt mondtam hpgy a teljesítmény miatr azt is elfogják kapkodni sőt sztem au rdna 2 szériákat is függetlenül melyik mikor jön.Bocs rdna 3 elirtam
-
warcat
veterán
Amcsiknál életbe lépett az EVGA áremelése is, 70-100 dollár körül nőttek a kártyák árai, nem tudom EUban mi lesz.
Due to ongoing events, EVGA has made price adjustments on the GeForce RTX 30 Series products. This change was necessary due to several factors and will be effective January 11, 2021. EVGA has worked to reduce and minimize these costs as much as possible. For those who are currently in the EVGA.com Notify Queue system or Step-Up Queue, EVGA will honor the original MSRP pricing through April 16th, 2021 if your purchase position is processed before this date.
A 3080 FTW3 Ultra +70 dollár körül drágult, illetve a legolcsóbb 3080 modell az XC+ Black immáron 799.99$
-
flydomi
junior tag
válasz
Frozen #17198 üzenetére
A 30-as szeria "meg csak most jott ki",es elvileg a tuningolt valtozatok is a kozeljovoben lesznek elerhetoek,de te mar a 40-es szeriarol abrandozol.
Olyan 2 ev mulva terj vissza ra.
Mellesleg a 40-es szeria nagy kihivas lesz a megnovekedett energiaigenye miatt.
Mar igy is egy kisebb atomeromuvet kell etetni,ha egy kozepesen eros gepet akar a user.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest