Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w1n1x
tag
válasz
bulikavagyok #19070 üzenetére
Dettó ugyanez. Mondjuk ugyanezt hajtom (rog strix 2080TI OC).
Mindenre is elég, ahová meg nem az egy optimalizálatlan sz*rkupac. 1440p-re mai napig megállja helyét bárhol. -
GAbre
veterán
válasz
-=RelakS=- #19094 üzenetére
Lehet 800 volt.
De anno múlt héten,ha jól láttam volt még 600-700-ért is boltban.
Ezért durva,hogy felkúszott 3090-re ára.750-900 között volt/van még 3090 strix is.
Azért lassan kezdem átérezni,mit éltek át nagyanyáink infláció,háború alatt.
Hogy rövid idő alatt mit tud emelkedni 1-2 dolog ára,és milyen érzékeny tud lenni a piac illetve készletek.2 dolgot akarok venni még idén,de 1ik sincs készleten,vagy marha drága. :S
Már csak részvényzuhanás hiányzik vagy vmi. -
warcat
veterán
válasz
-=RelakS=- #19094 üzenetére
Én se láttam amikor írtam, csak tréfálkoztam, mert a Strix árát levitték 11k HUF-al a 3080 TUF szintjére, így már jó vétel!
-
Gomez1984
aktív tag
Srácok egy kérdés
Kicsit kipróbáltam ezt a bányászat dolgot.
A 90-92 fokos VRM hőmérséklet az mennyire normális közben? -
warcat
veterán
Aquán bezuhant a készleten lévő fehér Strix ára, így már biztos el fog kelni!
-
GabeE3e
tag
Na Tesla
-
GAbre
veterán
Valaki már rendelt sima paket-el dhl-nél németből csomagot?
Elég jó áron van,de infó nincs róla mennyi a szállítási idő. -
MPowerPH
félisten
válasz
mihellers56 #19080 üzenetére
Akkor ebbol az aspektusbol nezve ez teljesen rendben van.
Igazabol a Curve -al alul tudod feszelni, igy azonos fogyasztasbol magasabb orajelre lesz kepes, vagy azonos orajelet joval kevesebb Watt -al tart.
-
Krisz0418
őstag
válasz
mihellers56 #19080 üzenetére
Nincs ertelme. Nalam 2150mhzen es +1200mhzes memoriakkal se hozott tobbet 5-6fpsnel. Cserebe 400+wattot evett es 70fok lett az 55bol.
-
MPowerPH
félisten
válasz
mihellers56 #19077 üzenetére
Atlagos.
Szerintem TDP limited van, vagy kicsit tulmelegszik.
V. Curve -on allitottal, vagy ez full gyari beallitas?
-
Krisz0418
őstag
válasz
mihellers56 #19077 üzenetére
Time spy-t is nezd meg. Nalam 19.126pont a rekord graphics scoreba. Nyilvan nem stock állapotban
-
MPowerPH
félisten
válasz
mihellers56 #19071 üzenetére
Meddig boost -olt a kartya?
-
warcat
veterán
Közben bitcoin 44 500 $, nyilván tegnap adtam el a pár napos kaparászás eredményét
-
GAbre
veterán
Úgy látom alza is feladta nem mostanság lesznek kártyák.
Teljesen törölte új videókártyáit.
Csak 2 gaming box-os kártya maradt fenn nála(persze elfogyott státusban) -
mihellers56
tag
-
válasz
Locutus #19065 üzenetére
Én múlt héten kiszálltam 580k-nál (Strix). Heti átlag egy óra szimulátor és kb ugyanennyi CoD miatt felesleges lett volna benne maradnom. Plusz (azóta) rájöttem, h tulajdonképpen az Assetto Corsa nálam hibátlanul futott egy 2080 Ti-jal is, szval ha annak hamarabb "normalizálódik" az ára akkor abba fogok visszaszállni. Később pedig jöhet a next-gen Nvidia.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #19029 üzenetére
Mondjuk nem is a shopfloor -ra kell menni melozni.
Bar akik ott dolgoznak, azok is megkeresik a 3090 arat 3 het alatt.
En viszont fixen 6x12h -ban dolgoztam, ejszaka. Vagy az EU -t jartam, lasd egesz December.
Sokat valtozott az Amazon, jo iranyba. Megbecsulik a jo dolgozokat, kuldik kepzesre, aki fejlodni szeretne, es nem komplett hulye.
Az, hogy a kartya hogy kerult hozzam, az en maganugyem. A gari nelkuli AMD procik RMA -jat is Amazonon keresztul rendeztem. Az nagyobb tetel volt, mint az egy szem vga.Ha ertesz az automatizalashoz, es az uzemviteli felugyelethez, adok egy telszamot, jelentkezz. A robotok nem ugatnak vissza, nem lognak, mint a CO workerek.
Gondoltam reagalok, mert megszolitva ereztem magam.
-
Gomez1984
aktív tag
Ilyen árak mellett erősen gondolkodok hogy elpasszolom a VGA-m.
Jelenleg úgy is csak hajózunk haverokkal, az meg simán megy a Geforce Now -al integrált VGA-val
Aztán ha egyszer normalizálódik a helyzet veszek valamit. -
3L1T3
addikt
Mit gondoltok mi a reális elérhető ár most egy Strix 3090-ért? Van egy ajánlatom de kíváncsi vagyok, hogy mit tartotok reálisnak a jelenlegi helyzetben.
-
nexwo
őstag
válasz
ImpersonatoR #19044 üzenetére
[link] Szerintem mindenre van adapter
-
válasz
ImpersonatoR #19044 üzenetére
DP-n nem ment volna?
-
-
-
nexwo
őstag
-
nexwo
őstag
válasz
Dreamie #19031 üzenetére
Van holo és trinity, és az előbbi a tuningoltabb változat ami miatt melegszik és hangosabb.
de már úgy érzem nem lehet válogatni és korábban linkelt UV a megoldás(de a desing akkor is tetszik, mármint a külső
) mondtam, hogy TUF vagy Strix, de ez csak álom
mert e butaságomnak köszönhetően lemondtam egy Palit-ról és egy Zotac-ról
-
nexwo
őstag
Valakinek van Zotac VGA-ja? Szerintem elég jó a design
gigával ellentétben 5 év garit igérnek ha jól tudom
-
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #19027 üzenetére
Még jobb, ha a munkahelyed ajándékként hozzád vág egy 3090-et grátisz. Mert úgy látszik ilyen is van...
Jó hely lehet ez az Amazon. Én csak rosszat hallottam róla, gyilkos műszakok, hajtás, éjjel 1-től dolgozol délig meg ilyenek... de úgy látszik, ha közel vagy a húsosfazékhoz az is jó hely lehet, hiszen 1 milliós ajándékokat adnak a dolgozóknak.Mondjunk fel, át kell menni oda.
-
w1n1x
tag
válasz
MPowerPH #19021 üzenetére
A vita amúgy nem feltétlen így működik, hogy nekem kell még bizonygatni, amit mások is állítanak rajtam kívül. Te egymagad vagy vs mi többen, akik kinevetnek az ostoba állításod miatt.
Ott van a csatornája, nézz végig jó pár videót aztán hasonlítsd össze, meglátod.Belinkeltem 2db videót, amiben konkrétan ott van minden, ami kell, de mindegy. A vak játszása nagyon gyengén megy csak szólok.
-
w1n1x
tag
válasz
MPowerPH #19013 üzenetére
Két db linket is biztosítottam, ami rádcáfolt. Ahogy mondtam hagyjuk. Elfogult vagy, és képtelen vagy elismerni a vereséget.
Felesleges vitatkozni veled, a TPU komponens elemzése az egyetlen mellette szóló érv, minden másban részletesebb Gamers Nexus.
4k-ról én nem is vitatkoztam. Ott a 3090 overall better, van mikor ott is kikap kevés fps-el, de nagyon játék függő. A vita eleve arról szólt, hogy a 6900XT igenis erősebb alacsonyabb felbontásban.
Az 5800x-t meg képzeld a béta bios miatt nem sikerült beállítani, jelenleg szépen muzsikál. Ennyit erről
..
Kérdezni nem szégyen, elvégre a fórum arra van. Ha te erre alapozod a tudásom az óriási előítélet, lehet, hogy leiskolázlak jó pár témában csak úgy megsúgom -
MPowerPH
félisten
De vazz, pont a 3080 -nal nem lassabb. Ezt is leirtam mar parszor.
Ezert irtam, hogy en objektiven nezem.A valasztasomrol meg annyit, hogy nulla HUF -ert, tehat ingyen, melyik a jobb valasztas? A 6900XT vagy a 3090? Ez mar csak az en poziciom, masra nem igaz. Szerintem ebben a konteksztusban nincs kerdes, hogy miert 3090 -em lett.
Erdei88: Nem problema. Segitettem mindenkinek, aki kerte... De akkor ne jatsza itt az okost, kepzeletbeli ervekkel, mikor a masik topikban meg BIOS szinten is problemai voltak.
-
Jacek
veterán
válasz
MPowerPH #19009 üzenetére
Na mégsem, most kiforgatod a szavaimat? Látod meghazudtoltad amit írtam.
Légyszives linkeld ahol szaroztam a 3080-at? Párszor olvasd át amit ott írtam amit linkeltél szánalmas volt beraknod.. most is zavar hogy lassabb a 6800XT csomó helyen és feljebb.Pont most azt is bebizonyítottad hogy nulla objektivítással rendelkezel..
Érdekes a trinityre ütők 20%-ot arra valahogy nem reagáltálbiztos van annyi tarcsi benne
Mint ahogy erre sem reagaltál
"
Nézzük a bruttó árakat Asus Strix OC 23990 svéd korona = 848467 HUF
Powercolor Red Devil 13990 svéd korona =494792 HUF
Ezek nem a legolcsóbb legdrágább hanem akb svédben a legjobb bolt álltalában itt van ha van valami, minkét oldalon hivatalos partnerek.
A különbség nem sok csak egy 5900X+Asrock Taichi X570 komplett cucc"
hagyjuk is asszem mr. objektív
-
MPowerPH
félisten
Nem toltal elem semmit, nem veszitettem semmi vitaban. En kertem, hogy mutassad, hol van tear down. Nem csak szimplan leszedve a huto, hogy megnezze, milyen szinu a PCB, mert arra a nagyanyam is kepes.
Ott van a TPU -s review -ek felepitese. Szvsz kozeleben nincs egyik masik oldal sem, egyik sem nezi meg annyi game alatt, minden felbontason.
Ellenben annyi a GN -bol is kiderult, hogy 4k -ban elmarad az AMD. Ennyi, errol beszeltem eddig is, semmi masrol. 500k -s VGA meg 4k -ra valo, NV kepes is a 120HZ -re alatta. Mar QHD -ban sem skalazodik.
Nem Hardware Unboxed -rol beszeltunk, hanem GN -rol. De ha a ketto oldalt osszerakod, akkor sincs fent annyi VGA teszt, mint a TPU -n egyedul. Szamold meg.
Az 5800X -edet nem tudtad beallitani rendesen, hanem a topikban kerted a segitseget. Addig nem ertem, mit papolsz itt nekem barmirol.
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #18999 üzenetére
3080, de ha van rendszered akkor csak 180 euro + a hátlap.
-
w1n1x
tag
válasz
MPowerPH #19010 üzenetére
Istenem... hagyjuk. Véded magad elkeseredetten közben eléd tolja az ember a bizonyítékot, és még azt is meghazudtolod. Rendkívül egy elfogult Nvidia fanboy vagy. Ott van a bizonyíték, megnézed magad. Veszítettél a vitában, ennyi.
Hardware Unboxed tele van custom kártyákkal csak úgy megsúgom.
Mellesleg nem csak GN, HBU létezik.. van jó pár csatorna rajtuk kívül, akik hitelesek. -
MPowerPH
félisten
Khm... Ugye Te mindig hazabeszelsz.
Par nap utan hirtelen a 3080 lett a szar.
En objektivnak tartom magam, nem arra hajlok, amit eppen hasznalok vagy hasznalnek.
4k -ban toljad, es kapcsold be az RTX -et.
-
w1n1x
tag
Így giaz
.
Itt már csak az a szórakoztató, hogy tolod a bizonyítékot, és még annak sem hisz
..
Én teljesen semleges vagyok, azt veszem, ami ár-érték arányban a legjobb, és kiszolgálja teljesen az igényeim. Nem érdekel, hogy AMD vagy Nvidia. Ha bármelyik is sz*r azt kimondom, nem fogok pártot egyik oldalon sem.
-
Jacek
veterán
Beszélgetünk, no problemo.
Neki is van egy véleménye nekem is, ezt ütköztetjük és jól szórakozunkAmíg nincs anyázás nincs problem.
Mindkét arhitektura ütős valamilyen formában és végre nem azon megy a vita hogy fos az AMD hanem hogy egyik itt jó másik ott.. remélem marad is ez a helyzet. -
Jacek
veterán
Upssz most nézem ez nem is VS
Mea culpa
-
Jacek
veterán
válasz
MPowerPH #18998 üzenetére
Nálam, 21xxx
De messze még a vége, még csak bemelegítek.
Az sokkal durvább hogy UV tolok most teszteken és 300W alatt maradva 27xx orajelen 200 pontal maradok el a top eredmenyemhez 380-400W-on.
Ha ezt produkálod 3090-elMeg vissza térve a soha erem érem el egy 3090-en szerintem a nagyrészét simán time spy-ban 18359-et fu a Trinity 3090 én pontom ott van feljebb
De pl. Gaming X Trio 3090 dobozból Superposition 4K-ban 15682 megy én UV-val 17600-at 300 wattból ezt érd utól 2000 euróbólNézzük a bruttó árakat Asus Strix OC 23990 svéd korona = 848467 HUF
Powercolor Red Devil 13990 svéd korona =494792 HUF
Ezek nem a legolcsóbb legdrágább hanem akb svédben a legjobb bolt álltalában itt van ha van valami, minkét oldalon hivatalos partnerek.A különbség nem sok csak egy 5900X+Asrock Taichi X570 komplett cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest