-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
alfa20 #21547 üzenetére
Mindenáron offline akarsz játszani? Sok minden történt két év alatt, van normálisan működő multi, automatikusan frissülő launcherrel, több játékszerverrel - ezek mindegyikén kicsit más és más a játék.
Offline-olni már csak azok szoktak, akik maguknak akarják moddolni az autókat, meg cheateket, modokat próbálgatni.
Én azt mondom, törölj mindent, aztán az #21532-es hsz.-ben lévő játék-szerver linkek valamelyikéről töltsd le a legújabb launchert, meg az egész játékot.
Vagy innen: link a Release_2.2.0.4.zip-hez
(Program Files alá nem fogja engedni telepíteni ha jól emlékszem) -
vzso
aktív tag
-
tatabike
őstag
válasz
alfa20 #21439 üzenetére
Most kiélhetem a tuning-mániámat, amit online kicsit nehéz volt. Pár autót meg nagyobb osztályba is fel lehet tolni, mint online, az erősebb cuccok miatt.Én úgy keresek kihívást a versenyeken, hogy pl. S-osztályú futamokon próbálgatok minél gyengébb autóval nyerni...
Meg végre megjavították a Paint Shop-ot is, az eddig nálam nem működött. Kár, hogy a CardPack sem megy. De mivel mindenféle optikai tuning cucc elérhető, végre olyan kinézetű kocsikat építek, amilyet akarok. Meg van egy-két elég jól sikerült új felni és rendszámtábla (magyar is van). Én az online-ban is inkább a fejlesztgetést, dekorálást szerettem jobban.
-
-
ETOM
addikt
válasz
alfa20 #19401 üzenetére
Koenigsegg Agera 4860
Pagani Zonda Cinque 5040
Pagani Zonda F 4800
Koenigsegg CCXR Edition 4740
Lamborghini Aventador LP 700-4 5808
---
Lamborghini Estoque 4560
Lamborghini Murciélago LP 670-4 Super Veloce 3900
Lamborghini Sesto Elemento 5280
Marussia B2 4080én ezekre adnék ki boost-t többire hát nem nagyon bármikor igc lehet alfa is.. amit felülre írtam azok versenyképesek
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz
alfa20 #18227 üzenetére
Üdv!
TE-re azok a jók amik nem repülnek el ütközéskor. Én A-ra R8 5.2-t használok, mivel hamar kigyorsul és jól lehet vele pusztítani. S-re Boss szeretnék majd, de van még jó pár autó ami jó. Skilleket pedig úgy érdemes beállítani, hogy legyen Pursuit Cash, esetleg extra súly, vagy jugger hosszabbító, ami kell. -
UFO1
senior tag
válasz
alfa20 #17601 üzenetére
Ha már ez a neved itt (nem tudom mi a játékban) akkor persze alap.
Igazán a gyárilag matricás volt szép, de az már nincs bent. Nekem az van. -
UFO1
senior tag
válasz
alfa20 #17598 üzenetére
Nem, de ha akarsz Ferrarival menni (a motor az), akkor jelenleg ez az egyetlen megoldás. Itt írtam róla egy keveset – igaz ez régen volt már – ennek fényében a sebességek kb. 20 – 30-al kevesebbek lehetnek.
-
noblem1983
senior tag
válasz
alfa20 #17185 üzenetére
A két kocsit(350Z+R34) azt garázshellyel együtt adja.Szóval ha tele is van a garázs a boostos kocsi mellé mindig jár garázshely ha ajándék gyanánt kapod a boostvásárlás mellé. De siess mert ha bemennek dolgozni a naplopók akkor megváltoztatják az ajánlatot. A 80 akciós autót se láttam csak 60-at kb meg vasárnapra ki is vették őket.
Nekiálltam és versenyautósra festettem ezt a szép R8 5.2-t -
cuebler
senior tag
válasz
alfa20 #17127 üzenetére
lehet. pár napja vettem lengyelt, úgyhogy szerintem most is műkszik.
annyi kiegészítéssel, hogy én a proxyswitcher helyett így csinálom:
proxynova.com-ról "lesel" lengyel ip-t -> chrome -> beállítások -> speciális beállítások -> proxy beállítások módosítása -> kapcsolatok fül, helyi hálózati beállítások gomb -> proxykiszolgáló beállítása lengyel ip-re, a port adatok pontos kitöltésére is ügyelve -
noblem1983
senior tag
válasz
alfa20 #17006 üzenetére
500 boost a garázshely. Itt tudsz venni boostot NFS World Homepage vagy Cd galaxis/576/Ipon esetleg itt van starter pack vagy most ez a legolcsóbb starter pack lelőhely Konzolok szervize
-
ETOM
addikt
válasz
alfa20 #16959 üzenetére
Nekem van..
---------------------------
Error
Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Please try logging in at a later time.
OK
---------------------------Sikerült megint elku.... valamit.
5.-re felépett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest