-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiles
csendes tag
válasz
xXHellXx #17176 üzenetére
5000 felett van, IGC autóforgástól függ minden, ÉS kihagyás nélkül kell rá másfél év minimum...
Én most ott tartok, hogy kell a Renault collektor az 5000-hez, de nincs Renault, tehát várnom kell... Hacsak addig valahonnan össze nem kaparok 75 pontot... Én boostos vagyok, ha mindent megcsinálnék, bőven 5000 felett lennék, de időigényes, de van lehetőségem "válogatni".
-
-
UFO1
senior tag
válasz
xXHellXx #16931 üzenetére
Az csalással ment annyit B-ben, nálam a leggyorsabbak ami B-s az a BMW E46 331km/ó-t megy és a Diadlo 329-et nitrozva, te meg valószínű MPH-ban vagy, amit itt tudsz átállítani km/ó-ra.
Skill-re meg érdemes a perfect-et, NOS erőt + hosszt tenni, esetleg utántöltőt és ha nem találod el a zöld sávot akkor RPM-et. Ki kell tapasztalni minek jobb a nitroja és mi gyorsul jobban pl. sling-el és akkor azt kell erősíteni. Skill Mods, régebbi, de magyar.
-
sunny84
senior tag
válasz
xXHellXx #16871 üzenetére
ne aggódj 1 fele végeznek és akkor össze tudod kapni gyorsba , mikor megvagy belépsz a garázsba és az aznapi is megjelenik
, de amúgy még másnap 8 -9 fele is össze lehet szedni az előző napi kavicsokat persze ha nem fagy ki freeben ( tesztelve ) csak nem szabad garázsba , futamba menni még teleportálni sem
, 1x úgy hagytam a gépet nem fagyott ki és 2 x kavicsoztam egymás után , kiwi voltam hogy működik a dolog
-
sunny84
senior tag
válasz
xXHellXx #16606 üzenetére
engem 1 x sem dobott le bár ma léptem fel kavicsozni egy heten belül kb 1 hete komám szedte
mert itt van a jó idő - családi progik - honda talik ( mondjuk a kettőt egybekötöm , próbáld originen keresztül úgy valamivel stabilabb és néha váltogass apex us és eu között
miura nem rossz autó , garázsnak vagy dísznek pláne jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged