- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Én részemről befejeztem megint a játékot. Semmi sem motivál hogy foglalkozzak vele. A TH megint csak 1 csillagos skilleket ad (szerintem ebben már valami szándékosság van), Achi rendszer már nem motivál, ahogyan a versenyek sem. Rendőrözni meg Team Escapezni nem tudok mert olyan módon laggol a játék hogy komolyan attól tartok hogy kárt teszek a gépemben, idegességemben. Inkább játszok most a tavaly Most Wanteddel, ami remélem jól érzékelteti mennyire köt le ez a játék, ha már azzal a másik trágyával töltöm az időm.... Szülinapra a ha dobbantanak valamit akkor visszanézek, illetve kiváltom a free Miurát, de ennyi és nem több...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest