Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tutuhawer
őstag
Mindenki laggol néha, én is a nagy DIGI csomaggal, meg ha te azt látod, hogy neked megy valaki, nem is biztos, hogy neekd megy. Én pl mentem privátot alkatrészekért, és a haver lehúzódott balra, hogy elengedjen ,de én a képernyőmön a bal kezén voltam, nyomott bele a falba, az ő képernyőjén meg a jobb kezén voltam. Ezétr (is) van annyi ütközés, nem csak az az oroszok miatt. Megfingatom őket is az r8-as audival, amit scak saját felelősségre vegyen mindenki. A jelenlegi 551-605-588 gépem éppen egy 467-445-468 lotust kell, hogy meccseljen a kalkulátor szerint. Ezekkel az adatokkal 275-nél váltja el a 6. fokozatot, akkor vajh hol a vége? brutális. Ezenkívül belinkelem a kalkulátort nektek is, amibe benyomjátok az autótokban levő alkatrészeket, és megtudhatjátok, hogy az ellenfelek milyenek hozzátok képest. LINK
-
Mr.Skynet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Socket AM4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Logitech z5500 5.1
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest