- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tayuya
csendes tag
válasz
Crowent #14268 üzenetére
Abban az időben én is vettem boostot, nem is egyszer. Akkor nagyon jó volt a játék. Nálam az első ellenszenves húzás az volt, amikor büszkén bejelentették, hogy hallgatnak a játékosok kérésére, és átalakítják a skill-rendszert: fizetőssé, (gyűjtögetőssé) tették.
Aztán jöttek az újabbnál újabb bugok, és kb. (szó szerint) játszhatatlan lett az egész. Aztán kivették a legtöbb pályát. (sokat azóta sem láttam viszont, pedig állítólag cserélgetik) Megduplázták az új boostos autók árait. Végül feltették az i-re a pontot : lengyel boost trükk eltörölve, mert euróba kétszer annyiba kerül.
(amúgy nem értem, a lengyeleknek miért szabad féláron vásárolniuk?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest