Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ha még is az ATI-val van baj, gondolom azért, mert érzékenyebb a CPU limitre.
Én ma 6 órát toltam a játékot, és nem volt vele gondom. remélem mindenki meg oldja a sajátját. Azok az Nv tulajok is akik nem osztották meg velünk ilyen irányú tapasztalataikat. (ennek több oka is lehet... ez nekem, olyan FC2 szindróma, ahol az Nv tulajoknak nem lagolt, csak ATi tulajoknak, aztán kiderült minden külföldi, és hazai tesztből, hogy persze mind két gyártó VGA-ján lagol a játék, ami a motor egyedi hibája. Jaaaaaaaj, de sok paraszt van...)
Remélem DIRT 2 azért nálam jobban fog futni mint nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest