Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Szia!
Nálunk Vodafone-os kapcsolat van. Ha a tűzfalad külső lábát a modemre teszed rá és persze ahhoz konfigolod be (itt DHCP-vel kapsz IP címet), akkor nem lesz KIFÜ-s szűrésed.
Olyat csinálhatsz esetleg, hogy erre a célra beüzemelsz egy külön tűzfalat és a kívánt IP címre, domain-re ebbe az irányba irányítod a forgalmat. Ez utóbbi csak ötlet, nem próbáltam még, én örülök a KIFÜ szűrésnek, nálunk nincs vele gond, legalább nem nekem kell kínlódni ezzel is.Tavasszal volt egy olyan problémánk az érettségi időszak kellős közepén (természetesen
), hogy néhány OH-s oldal nem jött be. Igazgatónő beszélt két másik iskolával és náluk ment minden rendesen. Ebből az egyik sulinak nem KIFÜS internetkapcsolata van. Akkor, hirtelen ötlettől vezérelve, kipróbáltam, hogy EDUROAM-on keresztül mi újság. Meg is lepődtem, amikor ezek az oldalak szépen bejöttek. Az EDUROAM ugyanarról a routerről megy.
Írtam KIFÜ-nek, de azt mondták, náluk minden rendben van, Ők el tudják érni az oldalakat valami központi router-ről és azokat a szervereket nem Ők üzemeltetik.
Akkor próbáltam ki ezt a modemes "trükköt", amit korábban hallottam másoktól. Csináltam még egy tűzfalat és a titkársági gépeket arra tereltem. 1-2 nap múlva rendeződött a helyzet és visszaállítottam a "normális" állapotot. Azért ez a tűzfal megmaradt hideg tartaléknak
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest