- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
prandris #93793 üzenetére
20 hónap, akkor nem kéne még garisnak lennie?
Hogy onoljak is, M3/2 (gyengébbik K4M) digitklíma elkezdte azt, hogy vezetőoldal langyos, utasoldal rendes hideg. Csoportban utánaolvasva bizakodtam, hogy egy töltéssel megúszom. Nem úsztam meg, klímahűtő csere, némileg fájaldalmasabb lett.
Még egy érdekesség. Eddig a BC szerinti elfogyasztott mennyiség után egy jó literrel kattant a pisztoly, most a tapolcai shellnél sikerült bc szerinti 47 literre 46-nál kattannia.
Hazafele (este, már klíma nélkül) 77-esen tötymörgés, de a 8-ason azért haladtam, 5,5 litert ír most a bc (direkt néztem a 8-as előtt, akkor is ennyi volt), ez gyanúsan túl jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Abus Viantor sisak
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest