- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
1.5 dci 106 le Megane-nál (17 éves lesz ősszel) mi okozhatja, hogy 6-8 decivel többet fogyaszt a korábbinál (6,3-6,4 liter mostanában)? Mondjuk többet járok már városban, mint korábban, de egy 5,8-6 literrel azért illene eljárnia.
Városon kívül is ha nézem, azért egy pár évvel ezelőtthöz képest látszik, hogy többet eszik. Kicsit más az autó dinamikája is, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt. Van benne erő, de valahogy mégis érzem, hogy nem olyan, már mint régen. Vezérlés csere őszre van betervezve, az talán jelenthet valamennyit, nem? 10 év, 150 e km-el ezelőtt volt utoljára cserélve a vezérlés. Tudom, szégyelljem magam, de 14-15 éves koráig csak ment minden gond nélkül az autó, és nem foglalkoztam annyira vele. Nem halok bele ebbe a többletfogyasztásba, inkább kíváncsi vagyok, és szeretném megadni az autónak, amit illik/kér
, még ha belátható időn belül el is adjuk, rászánom a pénzt, energiát.
Kollégám Ford Focusa vezérlés csere óta állítólag észrevehetően kevesebbet fogyaszt (fél-1 literrel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó KTM női kerékpár!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest