- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Sziasztok!
tanácstalan vagyok néhány dologban, nagyon megköszönném,ha segítenétek.
Ilyen processzor vásárlását tervezem.De nem tudom milyen alaplapot vegyek.
Fontos hogy jó elosztású legyen(ne legyen olyan hiba, hogy mondjuk a processzor hűtő miatt nem fér be a videókártya)és hasonlók...
Továbbá a megbízhatóság,stabilitás,teljesítmény fontos szempont még.
max 40-45 ezeret szánnék az alaplapra.Másik hogy melyik gyártótól vegyek ramot, ha játék a fő szempont, és természetesen a jó teljesítmény.
Corsair?kingston?ocz?Kingmax?
melyik milyen minőség?melyik ajánlott?Nagyon megköszönném egy hozzáértő segítségét ezekben a kérdésekben.
-
ImI87
őstag
Beteszem ide is, hátha v.ki tud mondani v.mi okosat:
Előjött nálam egy ilyen "hideg indítás bug", és már 3x is előfordult.
Megy a gép órákig, minden frankó, aztán kikapcsolom, és 1-2 óráig áll. (nincs áramtalanítva) Aztán mikor újra bekapcsol, nem akar post-olni, csak fekete képernyő van, és a VGA maxon pörög.Úgy tudom elindítani, hogy lekapcsoltam a tápot, majd vissza, és ezután indul a lap, és két eset van: Volt olyan is, hogy teljesen alapon indult a bios "overclock failed" felirattal, meg olyan is, hogy a korábbi beállításokkal indult probléma nélkül. A tuning stabil, mert mindenfélével teszteltem, és minden hiba nélkül lefutott.
Ha kikapcsolás után közvetlenül visszakapcsolom, akkor nem jelentkezik, csak akkor, ha 1-2 óráig áll.Mi lehet ennek az oka, és hogy tudnám megoldani?
-
Erdei88
veterán
Mennyi a max fesz amit a proci kaphat 100%os terhelés alatt?
-
Zájec
veterán
válasz
Overlocker #14889 üzenetére
az is tud ilyet ha nem jobbat, pláne 2200mhz-es ramórajelen cl7-be... ja és 4000-s Uncore-al.... mondjuk XP alatt csináltad , az kevesebbet ad mint a Vista és W7 , pláne másolás értékben........
itt az én 2000-m cl9-be
.... ez is 4000-s uncore-al
tényleg az Write értékét miért nem lehet 18000 fölé tornázni...:?
amig a Copy értéke megugrik ,ez nem annyira ... -
Zájec
veterán
(#14872) Erdei88 :: akkor teljesen jól álsz , kb igy is maradhat ha stabil
tWR:10 maradhat , nálam 12...
tRFC:88 ez is elég jó,
tRRD:6
tWTP:23 ( nálam ninncs ilyen, amit látok a tWTR)
tRTP:8 ez lehet egyforma a tRRD-vel tehát 6 ,esetleg 5-re csökkenteni ha megy..
én egyenlöre 6-n hagytam, majd ha lesz idöm én is finomhangolok....(#14873) ImI87 :: elég jó eredmény ,klasszul hasit
(#14888) BMW001:: vedd lejebb a szorzót *18 vagy *19-re és akkor kisebb lesz a default vid-ed...
-
MPowerPH
félisten
Nah, teszteket elfelejthetem.
Default fesz alá nem tudok menni, nagyon boldog vagyok.
Ráadásul melegszik nagyon, de azért majd próbálok alkotni valamit. -
ImI87
őstag
válasz
ADAM1337 #14874 üzenetére
Tudom, valaki beírta, mait XS-en olvasott, ott elvileg rendesen ki lett mérve. Akkor azt mondták, hogy a Gigabyte nemhogy drop-pol, hanem alaposan felülfeszel. Ez most be is igazolódott, mert az ASUS "gyengébben" megy.
Közben megnéztem, hogy mi a szerepe a ramoknál Command Rate-nek.
Az Everest értékek százasra kerekítve, közvetlenül Win betöltés után, 3 egymást követő mérés átlagai:OCZ Platinum 3x2 1600 CL7 @ 1760 (220*8) CL8
i7 920 @ 3960 (220*18)1T (1N)
olvasás | írás | másolás | késleltetés
18900 | 15500 | 22300 | 44,72T (2N)
olvasás | írás | másolás | késleltetés
17600 | 15500 | 21900 | 45,9Még nem tudom, hogy az 1T igényel-e több feszt, de ma még kiderítem.
-
törölt tag
Hi!
A közeljövőben tervezem az új gépem beszerzését, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Jelenleg processzornak egy dobozos 920-ast néztem ki, de ugyebár nem rég volt hír hogy az Intel ennek a helyére akarja bevezetni a 930-ast, ami ahogy néztem annyival több hogy a szorzót eggyel emelték benne (2,66->2,8GHz). Azt is tudjuk hogy a dobozos 920/940-eseknek nem volt sem QPI sem memó zára, simán be lehetett az értékeiket állítani a nagyobb testvérekére. A kérdés az lenne hogy ezek a zárak a 930-ba vajon már belekerülnek-e? Kicsit átfogalmazva: a 940-et leváltó 950-be anno belekerültek ezek? (Mert ha igen akkor a 930 esetében is ez várható.)
-
ImI87
őstag
Friss eredmények 220 BCLK-val!
LinX munka közben
LinX elkészültBCLK: 220
CPU: 220*18= 3960
Uncore: 220*16= 3520
Ram: 220*8= 1760 CL8
QPI Link: 220*18= 3960Mindez könnyedén, egy mezei P6TD Deluxe és egy 920 D0 proci. Magasabb Uncore-hoz több QPi feszkellene, megnéztem 1-gyel nagyobb szorzóval, de ott már kékhalál volt.
(Érdekes a Win7, itt már nem a klasszikus színű kékhalál van, hanem új színű a háttér, olyan mint a default háttérkép.)
-
Erdei88
veterán
Megyegetnek. 1900on 9-9-9-24en. 1óra prime, 10 körös Linx és 5óra megállás nélkül játék után nem dobta el magát.
Ramot auton hagytam, memset szerint így állította be:
9-9-9-24-1N
tWR:10
tRFC:88
tRRD:6
tWTP:23
tRTP:8
Min lehetne faragni? Bocs hogy ha értetlen lennék, de nagyon új még nekem ez az egész i7, ramokhoz meg világ életemben nem értettem -
AirBooms
addikt
Az hogy win7 64 Pro-t használok, befolyásol valamit? Bár már postoláskor is csak a 20-as szorzónak megfelelő CPU órajelet írja ki az alaplap...
-
ATtIs_80
tag
válasz
AirBooms #14860 üzenetére
Nálam rendben és stabilan működik a Turbo mód. A következő beállításokat használtam:
Extreme Tweaker:
CPU Ratio: 21
CPU Turbo Power Limit -> Enabled
BCLK: 191
RAM: 1531
UCLK: 3447
QPI: 6893
EPU II -> Normal
LLC -> Enabled
CPU Spread Spectrum -> Disabled
A feszültségeken kívül pedig a többit nem piszkáltam.
CPU Config:
C1E Support -> Disabled
CPU TM -> Disabled
SpeedStep -> Disabled
C-STATE -> Disabled
A többi Enabled.Remélem, tudtam kicsit segíteni!
Üdv. -
syC
addikt
válasz
AirBooms #14860 üzenetére
Egyébként a jelenség ismerős. Próbáld meg 21x190-el. Úgy fogja látni. Viszont ha 200-ra ráteszed, vagy 210 biciklire 21es szorzóval, akkor nem tudom miért, de pl 3dmark06 közben visszaveszi a procit 4.2 - 4.0 GHz-re, sőt. 4.2GHz-en amikor primeoltam load alatt leugrott 4Ghzre, idle-ben meg ment 4.2-n. Ki érti ezt
-
-
AirBooms
addikt
válasz
ADAM1337 #14858 üzenetére
Pedig még mindig nem működik, holott azt hiszem abszolút nem vagyok egy gyenge elméjű... Viszont a BIOS-ban a Turbo mód beállítása szerintem abszolút nem egyértelmű: ugyanis a menűpontban azt kérdezi, hogy disabledre szeretnéd-e tenni. Itt ugye mindenki azt állítja, hogy engedélyezni, azaz enabledre kell ezt az opciót állítani. Nos, így nem működik, viszont az is igaz, hogy fordítva sem működik.
Most már határozottan olyan embert keresnék, akinek működik ez a 21-es szorzó, vagyis a Turbo mód, s meg is tudja osztani velem a beállításokat. "A pedig ez nem nehéz dolog" kezdetű hsz-ek sajnos nem visznek előrébb, ugyanis ezzel csak egyet érteni tudok, de megoldást nem adnak (amúgy köszönöm őket).
syC: hát ez tök érdekes, ugyanígy próbáltam mindent, de nekem nem megy. Csak a biosban írja ki, hogy 4200 MHz-en megy a proci, de egyik win alatti monitorozó progi sem mutatja ezt, csak 4000 MHz-ig megy fel. Amúgy köszönöm!
-
syC
addikt
válasz
AirBooms #14857 üzenetére
cpu configban:
cpu ratio settings - 21
c1e support - disabled
speedstep - disabled
..a többi enabledextreme tweakerben:
tunning mode: manualcpu ratio settings: 21 ugyebár
cpu turbo power limit: enabled
epu phase control: full-phase
load-line calibration: enableda többi autón, 1-2 feszt kivéve természetesen.
-
AirBooms
addikt
Nekem nem indul kékhalállal, ellenben ha a CPU beállításoknál nem nyúlok semmihez, azaz szinte minden alapból enabled-en van így még mindig nem megy a 21-es szorzó, vagyis a Turbo. Küldenél (vagy esetleg valaki más, akinek van kedve és ideje) egy biosbeállítást az advanced, illetve a CPU oldalról? Olyat, amivel tuti megy a Turbo mód.
Köszi!
-
katt777
félisten
válasz
Cyberpunk #14846 üzenetére
Azt az OCZ is elviszi, CL7-hez játszani kell uncore-ral, úgy viszont lassabb lesz, mintha CL8-ban mennek magasabb uncore-ral.
Zájec: P6T dlx-nál elég volt a turbo-t ki- vagy bekapcsolni, az legalább már ASUS. Persze, én nem kapcsoltam le az energiakatarékos fícsöröket, viszont elméletileg akkor meg 21-en kéne maradni a fixen, mivel nincs, ami levegye (bclk-teszthez csináltam így, csak ott meg nem volt 21X szorzó).
-
Zájec
veterán
(#14849) AirBooms :: hááát, mivel a *21 az nem gyári szorzó , mert ugye csak *20-ig tud a 920-s, igy az feature-nak számit , és Intel Turbo boostnak van elnevezve... nálam azt irja a bios ,hogy csak akkor müködik ha bekapcsolod ezeket a dolgokat, másképp nem....
(#14850) Erdei88 :: amit a képen látsz legfelül "PPM" én azt kapcsolgatom enabled - disabled -ra , és akkor állitja az Eist-et és a C** ,,.. persze külön is lehet kapcsolni csak az Eist-et , de annyira részletesen még nem próbáltam, lehet hogy nálami is elég lenne csak az Eist-et bekapcsoloni... majd kipróbálom hogy csak azt....
a ramok mennek már ? (tWR,tWTR,tRRD,tRTP) -
AirBooms
addikt
Én azt olvastam ki a biosból, hogy a C1E-nek és TM-nek ki kell kapcsolva lenni (de lehet, hogy tévedek - mindenesetre egyik verzióval sem működött). A terhelés az nyilvánvaló a számomra, nos gondolom erre a célra a LinX, illetve a Prime csak előhozta volna a 21-e sszorzót. de nem...
Szóval köszi, de nem... -
AirBooms
addikt
Hali!
Ismét felteszem a kérdést, kérném, azok válaszoljanak, akiknek Gene II-jük van és próbálták is már: szóval, hogy kell működésre bírni a 21-es szorzót? Vagyis pl. a 200x21=4200 MHz-et hogy lehet kicsikarni a lapból?
Nekem ugyanis sehogy sem sikerül...
Üdv. És köszi!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
keIdor #14835 üzenetére
Hála égnek az én Corszaraim mennek normálisan 1600-on cl8-8-8-20 1T-n sőt még némi + tuningot is ki lehet belőlük sajtolni. Persze az 1866MHz az felejtős CL8-ban. De legalább mennek annyin amennyire hitelesítve lettek
Én is gondolkoztam azon hogy OCZ-t vegyek, de így utólag nem bántam meg hogy nem az lett túl sokan szívnak velük -
Zájec
veterán
válasz
keIdor #14839 üzenetére
"mert könnyen inkompatibilitás is lehet..." akkor az én OCZ-m miért mennek? nem sok árkülönbség volt amikor én vettem.. az 1600cl7 , 28k ,az 1866 cl9 31k volt..... nem lehetnek nagy különbségek ha ilyen kicsi az árkülönbség..
az lesz a következö a w7...
(#14845):: nemtudom ,ragasztva van a borda....
de amelyik ram alig botol 1400-n az szerintem tuti hibás, garis....
ha jó akkor mennie kellett volna szó nélkül... -
HSM
félisten
válasz
keIdor #14841 üzenetére
Sajnos valami BIOS galibát valószínüsít a múltkori mutatványa is a gépednek, mikor egy hónap után ledöglött, aztán "egyszercsak" megint meggyógyult....
most mondanám, hogy flash-eld le elölről az egészet,+CMOS reset, meg mindent töröljön, nullázzon, amit lehet, hátha ettől meggyógyul, de nem mondom, mert ha esetleg ez teljesen betesz a lapnak, és soha többé boot, akkor engem fogsz utálni... -
keIdor
titán
válasz
Sárpac #14840 üzenetére
Próbáltam már...
ezért is várok egy új BIOS-ra...
Egyébként egy érdekesség a BIOS-ommal kapcsolatban: Amikor elmentek egy profilt, akkor a felét nem jegyzi meg. Valamelyik adat egyezik az elmentettel, de pl. a BCLK-t mindig 133-on hagyja, az Uncore-t 4800-ra teszi, QPI feszt 1,4V-ra.
Találkozott már valami ilyennel? -
Sárpac
nagyúr
válasz
keIdor #14835 üzenetére
Biost felfrissítetted már? Mármint újra flashelted?
Az elejében nálam is voltak anomáliák mikor a procikat cseréltem, volt úgy, hogy tökig fagyott alapon is amint ráengedtem a primeot, aztán rájöttem a bios dmi adatok a bibisek!
Tőle vettem az ötletet és bevált: [link]Amíg nem írod újra a biost egy resettel megspékelve nagy valszin alapon is ugyan úgy fagyni fog.
-
katt777
félisten
Nálam a nagyobb szorzóval kellett min. kisebb fesz az alacsonyabb bclk miatt, ezért használtam 212+ alatt 21x191-en a procit.
front3r: Azt a cikkben is írtam, hogy a beállítások csak irányadónak tekinthetők, nincs 2 egyforma rendszer. A CPU-fesz.miért ilyen magas, auto-n hagytad?
ImI87: FO3 mindent maxra téve. Nem feltétlenül max. terhelés, viszont a hibát könnyen kidobja.
Megnéztem, hogy ha figyelmen kívül hagyom a Vdrop-ot, és leveszem a RAM-feszt + a QPI-t, akkor uncore-t kell levenni, hogy stabil legyen a rendszer (3.4GHz), viszont persze lassult is az Everest teszt:
Beállításokkal frissítettem a táblázatot.
-
Zájec
veterán
válasz
keIdor #14833 üzenetére
Qru ramján nem volt mit állitgatni , mivel 1400 felett nem igen akart bootolni
( innentöl kezdve gari téma..... ) nincs mit állitgatni sem , mert nem megy...nemhogy még stabilitás tesztet nézzünk... az enyémet visszaraktuk, azóta is megy mint állat...
az én ramom meg az övébe azért nem ment mert minidig ez a ultraTMP szivatott bennüket, és az egész idö cmos-al meg újrainditásokkal ment el...még te irtál nekem subokat , mit akarsz hallani
?
egyébként tegnap kisz*****-t a gépem, összedölt a xaros pistám,, nem birta dolgokat... de úgy hogy még a bot lemezem se kart menni, ezért kinómba most egy XP-t tákoltam fel...(#14835) Keldor papa :: lehet hogy az IMC-d betegeskedik
az akkor xar ügy, nem gyógyitható betegség...
-
keIdor
titán
válasz
Sárpac #14830 üzenetére
De mi van akkor, ha leveszem az Uncore-t és feszelem rendesen és mégis szar?
Egyszer tovább ment, azt hittem az lesz a baja, de nem... ugyanaz, mint 3-4 hete, a ram nem bírja az 1600-as órajelet. Subtimingeket is teljesen meglazítottam, de ugyanaz...
TRFC-t is 110-ig levettem, de semmi... 2800MHz Uncore @ 1,35V QPi, de semmi... -
fudi2002
nagyúr
Urak
Lenne egy kérdés. Mennyire normális, hogy egy GIga ud5(F9 bios)-ben, 920 d0 19x200 HT sikerült stabilizálni (3,8), de 20x200 21x200 egyszerűen még feszkó emeléssel se. Bármilyen mutatványt próbáltam (fesz állítás hegyek) az OCCT hibát jelez általában a 0-ás magnál. Van vmi trükkös alaplapi feszültség vagy csak szimplán a proci ennyi oszt jóvan?
Köszi
Üdv. Fudi
-
Zájec
veterán
én amióta megvettem az OCZ 1866-t semmi bajom velük , sőt, úgy megy mint állat
még 2000-n is lehet vele bench-elni.... nembántam meg hogy lecseréltem a kingmaxokat, ezek lényegesebben erösebbek,,,
a subtimingokat meg pofon egyszerü beállitani,,,
össz vissz 5 érték van amit piszkálni kell... gondolm ez nem nehézség senkinek...
akinek meg igen, az inkább ne foglalkozzon tuningal, hanem járassa alapon a gépét.Sárpac:: nekem már a müanyag tokos van amit emlitesz...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
#97544192 #14829 üzenetére
Nagy Kár, hogy az OCZ-n meg a kingmaxon is ugyan azok a chippek vannak általában.
Nekem a papírdobozos verzió van 2+1dbos kiszerelésben 1.58V-on megy cl8.8.8.22-be július óta egy kékhalálom se volt.
A mostaniak ha jól tom már műanyag dobozban érkeznek 3db egymás alatti elrendezésben.
Egyébként a legtöbb emberkének aki oczre panaszkodik szinte biztos, hogy uncore problémája van. Tudomásul kell venni, hogy szoros időzítésnél az uncore erősen kéri a plusz feszt, tehát hiába megy a teszt cl9be 3600as uncore mellett tökéletesen és tudja a ram a cl7et is 1600on akkor is kell a plusz fesz az uncorenak cl7-be.Jah és a kingmax is cl7.7.7.20-ba megy 1.6Volton?
-
törölt tag
nem érdekel milyen chipes, ezeknél a szaroknál csak jobb lehet mindenhogyan. érdekes, nem panaszkodik rá senki, ocz-re meg te kivételeddel lassan mindenki... mindig mindenki sír a subtimingok miatt, érdekes én kingmaxot betettem a gépbe, beállítottam 1600-ra, aztán ennyi. azóta nem volt vele semmi gondom, max. feszültséget kellett rajta piszkálni. 1.6v-n megy. nincs hűtőborda... ez engem is zavart, vettem rá egy sokkal jobb hűtőbordát, mint az ocz-é, keress rá: nexus hxr-5500.
"ha meg kinyúlt, akkor gariztatni kell, de ugyanúgy kinyúlhat a Kingmax is, ha kifogsz egy olyat....
"
az a baj, hogy ocz-nél fordítva van. ott a jó példányokat kell kifogni.
-
HSM
félisten
-
ImI87
őstag
Tesztelési célból mondjatok 1-2 játékot, ami legjobban igénybeveszi a procit!
Ha kész vagyok a LinX-szel meg memtest-tel, akkor azért megnézném v.mi erős játék alatt is a rendszert! -
keIdor
titán
válasz
Shkiz0 #14819 üzenetére
Annyi különbséggel, hogy a LinX lemegy, HyperPI nem.QPI 1,35V egyelőre úgy néz ki megoldotta, de eddig 1,30V-al ment, tegnap kitalálta, hogy akkor most megint fasz lesz velem.
Nem érdekelne amúgy, ha nem fagyna netezés közben, játék közben, film közben stb...
Asus is 3 hónapja nem bír kiadni egy új BIOS-t, bár már megszoktam...
-
keIdor
titán
Jelentem, megint anomália van, megint meghülyült a gépem...
-
Cyberpunk
félisten
-
front3r
őstag
Nos ma én is beüzemeltem Core i7 rendszerem, itt vannak az adatok a képen.
Gyári hűtő van még, és eddig húztam, de még elég béna vagyok benne. ASRock-nak van ez az Easy OC funkciója BIOS-ban, ezzel állítottam be végül is a tuningot, de szeretném manuálisan állítgatni. Nem tudom hogyan csökkenthetnék a vCore-on, mert Katt777 kolléga beállításait próbáltam volna használni kezdetnek, de az itt megadott 3,5 Ghz-es profilban (a 4Ghz előttiben) sajnos nem indult el a gépem.
Szóval ezt az Easy OC-t használtam, csak tudni szeretném hogy min vérzek el...
Itt van Katt777 kolléga beállításai
Az enyéim pedig itt képekben:Nagyon bénának érzem még magam i7 tuning területén.
-
Zájec
veterán
válasz
Erdei88 #14811 üzenetére
próbáld ki mindkettöt és amelyik szimpatikusabb... de az összehasonlitásnál figyelj az Uncore-a, mert az sokat dob rajta,.. tehát azonos Uncore-al végezd el az összehasonlitás különbözö ramórajeleknél , különbözö idözitéseknél... cl 7 , cl8 és cl9 ......
"1900ra tudnál nekem egy beállítást küldeni?" az elözö h.sz fentebb leirtam ....
-
Cyberpunk
félisten
Hát nekem mindig több feszt kellet állítanom 19-es szorzón. Igen több bicikli több fesz.
Ezért is jók a 975-ösök a jóval több szorzó miatt kevesebb BCLK kell nekik ugyanakkora órajelhez így némileg kevesebb feszel is beérik. Persze ez esetben is kell emelni feszt csak nem annyira. Sajnos az áruk már nem annyira jóErről sniper kollégát kéne megkérdezni, de mostanában nem nagyon tűnik itt fel.
-
Erdei88
veterán
Most nézegetem 21x191en. Nem szeretnék 1,65nél többet adni, mert 24/7es beállítást keresek. Nem tudom, melyik 1900+ 9-9-9-24el vagy alacsonyabb órajel szorosabb időzítéssel?
1900ra tudnál nekem egy beállítást küldeni? Akár pü-ben is, hogy ne zavarjon senkit.
Tegnap/ma kicsit primeolgattam. Eddig jutottam el. Igaz a ramokat még nem néztem hogy stabilak-e.
-
syC
addikt
19-es szorzón kevesebb fesz kell a proccnak 4GHz-en mint 21es szorzóval?
-
AirBooms
addikt
Hali!
Asus Gene II lapnál a Turbo modot hogy tudom aktíválni, ha disabledre teszem, vagy ha enabledre. Nekem nagyon nem egyértelmű...
-
Zájec
veterán
válasz
Erdei88 #14800 üzenetére
igen ,egész szépen szaladnak 1900-n cl9-be,, tudtam stabilizálni is..
elindulnak még 2000-n is , csak lehet hogy több ramfesszel...
próbaképpen elmehetsz 1.7v-ig.... az még belefér....az idözités 9-9-9-24(22-28) 1T,, a tRFC : 92-98...
a többi subtim-en is lazitani kell.... (tWR,tWTR,tRRD,tRTP).. akár 12-re,,, a kicsiket pedig 6 környékére,, alapon 4-n vannak, ez túl szoros lehet nagyobb ramórajelnél, az AUTO beállitás pedig egy jóval kisebb értékhez igazit,, az meg azért nem jó.. ezért buknak el sokan.... no meg persze 3800mhz Uncore kell hozzá... ez procinként változó lehet,, sacc per kb. 1.40v körül QPI/VTT fesz kelhet.. +/- 0.05v ..... erre is figyelni kell...mod: kié volt az a proci amit vársz ? ( ami 1.16v-al megy 4ghz-t )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Keresünk dokkolókat
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged