-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alebo
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy kapok egy Sennheiser HD 598 fejhallgatót
A kérdésem az lenne,hogy mennyire hangos kifelé,mivel nyitott rendszerű? -
vzsryl
nagyúr
válasz
d.toth91 #1040 üzenetére
Külföldi teszteket és fórumokat olvasva a Sennheiser HD 419 tűnik befutónak. Kényelmesnek és jó hangúnak írják, kis mély kiemeléssel rendelkezik és a mainstream zenékhez ajánlják.
Ahogy elnéztem, itt a fórumlakóknak nincs tapasztalata ezzel a fejessel, szóval nehéz lesz kikérni a szakik tanácsát róla. A nagytesói túlárazottaknak vannak tekintve nálunk, de azokat külföldön sem dicsérték túlzottan.
Ezenkívül csak a szokásos, itt a topicban mindig ajánlott fejeseket tudnám javasolni, amik benne vannak az első hozzászólásban is. -
d.toth91
tag
Igazából mindent. Talán leginkább hip-hop és elektronikus zenéket hallgatok, de elég gyakoriak a rock különböző válfajai is.
@ Schawo:
Tudom, hogy lehetséges(MyAudiora Brandelt Gadmei tabletem van), egy két részegység akár azonos is lehet, de azért van jópár különbség, ha jobban megnézi az ember. Számomra talán az a valószínűbb, hogy a Skullcandy -féle dizájn sikeressége miatt indítottak egy hasonló szériát jobb áron. -
Bl@tty
tag
Rendben, ha megveszem és tapasztalat is lesz, akkor írok róla néhány sort...
Erről a bejáratásról mit kell tudni egyébként? Mi a legjobb módszer?Szerk.:
Ráleltem az oldalon a cikkre a bejáratásról...Szerk2.:
Hopp. Ez Fülhallgatóhoz készült leírás... -
válasz
d.toth91 #1034 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a világ. Sokszor fordul elő, hogy több cég is ugyanahhoz a kínai OEM-hez fordul, és ugyanattól vásárol ugyanolyan terméket más címke alatt. De néha csak részben használják fel az elemeket (pl ugyanaz a membrán vagy ugyanaz a tok van két különböző fülesben).
Az a Maxell is csak a saját árkategóriájában számít jónak, ha annyiért adnák, mint a hasonló Skullcandyt, akkor nem is lenne mit beszélni róla.
-
Bl@tty
tag
Ez
látatlanbanhallatlanban is tetszik.
A Beyernek is szép mélye volt, de mivel én szeretem a finom basszust is, ez nem lehet gond... Kicsit utánaolvasgattam és mindenhol jó véleményeket írnak róla.
Azt hiszem kipróbálás hiányában sem veszek zsákbamacskát, ha a Pana-t választom. Még jobban is tetszik. Talán a Beyer 2 év garijával szembeni 1 év kicsit sajnálatos...
Köszönöm a segítséget! -
vzsryl
nagyúr
válasz
d.toth91 #1028 üzenetére
Szia!
Milyen zenét hallgatnál vele?
(#1031) DBAtti: Annyira azért nem hasonlít a Wild-ra. Rögtön szembetűnő, hogy ezen a Hesh-en a 90°-ban elforgó rész sima téglalap alakra hasonlít, viszont a Wild-on egy henger. Meg amúgy is, most a kérdésed miatt megnéztem sok képet a Hesh-ről, és a kezemben is jól megforgattam a Wild-ot. Elég sok mindenben különböznek még...
-
d.toth91
tag
-
AkosAkos
aktív tag
Feltétlenül kell ez a "bejáratás"? Nincs túl sok kedvem így hagyni a fejest éjszaka(vagy máskor
).
-
d.toth91
tag
Hello!
15 körül mi a legjobb, amit ki tudnék hozni a pénzemből? Utcán és beltéren egyaránt használnám, a mikrofon nem szükséges,viszont a kényelem lényeges szempont. A Skullcandy Hesh-t nézegettem régebben, de a hozzáértőbbek lesújtó véleménye a cégről meggyőzött, hogy mást válasszak. -
fattyu
veterán
t5p van valahol esetleg?
-
Bl@tty
tag
Köszönöm a tippet!
Sajnos itt Szegeden nem nagyon láttam ilyen Panasonicot, így nem tudom meghallgatni, de ha ajánlottad, akkor mit tudnál mondani róla, miben jobb a Beyernél? (Azon kívül, hogy jobban néz ki és kényelmesebbnek...)
Majd még egyszer benézek a MM-ba, hátha van kitéve ilyen is... -
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #1019 üzenetére
Hangnál mindig arra törekedjünk, hogy megpróbáljuk visszahozni azt az állapotot, ahogy a stúdióban szólt a zene, amikor megírták! Ha esetleg használsz EQ-t (equalizer) azonnali hatállyal tessék visszavenni laposra (minden 0-n marad)!
Szerk.: Csináld azt, amit Bodz írt!
-
AkosAkos
aktív tag
Nagyon noob kérdés:
Ezek közül melyiknek érdemes bepipálva lennie? -
szatocs
őstag
Na, elmentem a MM-ba Maxell-t tesztelni. Nem vettem és nem is fogom megvenni egyiket sem.
A Retro DJ elegánsabb, talán picit kényelmesebb is (igazából máshova támaszkodnak, voltak a fejemen már sokkal bosszantóbbak is). A Wild Audio sokkal könnyebben hajtható és szerintem mélyebbre is megy, mint a Retro. A telefonom viszont egyiket sem tudja kielégítően meghajtani, így letettem mindkettőről, úgyis csak ezzel használnám. Így le kell mondanom a mélyekről, de nem fogok 4-5 ezret kiadni azért, hogy ne legyek elégedett.
A kettő közül így első hallgatásra én a Wild-ot venném, még mindig 4k a MM-ban, de a racinges festésű volt már csak a Mammutban, ha a zöldesből lett volna, valószínűleg még hezitáltam volna kicsit.
-
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #1013 üzenetére
http://logout.hu/cikk/fulhallgato_bejaratas_burn_in/teljes.html
Itt olvashatsz részletesebben róla!
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Nem tudtam megállni, csak megkérdezem a tapasztalt emberek véleményét.
Számítógéphez, zenehallgatáshoz (ritkán játékhoz is) vennék fejhallgatót. Jelenleg integrált, később "normál" (minimum Asus Xonar DS) hangkártya mellé, 15 HUF alatti kategóriából. Zenéből elektronikus felé hajlok (vocal trance), de nem vetem meg a művészibb/lágyabb kategóriákat sem.Ki is néztem 2 jelöltet, meg is hallgattam őket (igaz 5 nap különbséggel), de nem tudok dönteni, mindkettő hangja tetszik. Ezek pedig:
- Audio-Technica ATH-T300 (a T200-at még nem tudtam próbálni, az mennyivel "gyengébb"?)
- Beyerdynamic DTX 710Árban pár százas a különbség, így az nem döntő. Tudom, a T300 zárt, a DTX710 nyitott, de ez sem nagyon billenti a mérleget semerre, otthon nem zavar sok zaj és én sem mást. Amit eddig pro/kontra tudok:
- T300: kényelmesebbnek tűnik, de mintha a fejpánton lenne egy gyenge pont a hangszóró tartó "tövénél".
- 710: Kicsit talán nyomja a fejem, de tartósabbnak tűnik a pánt és puhább a párnázása.Szeretnék segítséget kérni, hogy melyik lenne jobb választás. Előre is köszönöm.
-
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #1009 üzenetére
Mintha csak a számból vetted volna ki a szót
1-1,5 óra hallgatózás után kezdem megszokni a szövetborítást
de egyre jobb!
Az egyébként igaz hogy nem szigetel túlzottan, a tér és a pozícionálás viszont eszméletlen jó szerintem (legalábbis az eddigi füleseimhez képest, de meg merem kockáztatni, hogy egy hangyányival az edifier hcs2330-nál is jobban pozícionál).
-
contaxg
veterán
Hát tényleg nem az!!
Sőt, kimondottan vicces képek is vannak ott néha!!(#999) PuMbA
-
bajnokpityu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest