Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
A pár napos MK809 IV-em eljátszotta nekem is, hogy két napig ment a bluetooth-os egérrel, majd egyszer egy "bekapcsolás" (konnektorba dugás
) után már nem. A párosított eszközök között ott volt, de nem csinált semmit.
Töröltem a párosítást és azóta meg már nem is ismeri fel! Minden más androidos eszközöm (telefon, tablet) azonnal látja és kezeli, csak a mini pc nem. Hát elég gagyi dolog ez a kütyü, de hát 10 eFt-ért nem lehet sokat várni.
Valami tipp esetleg a factory reseten kívül?Feltettem rá néhány játékot, de pl. a Plants vs. Zombies 2-őt futtatva pár perc után újra indult. Ezt rendszeresen csinálta. A doboza forró volt. Gondoltam túlmelegszik a chip. A neten szétnézve láttam, hogy tesznek rá hűtőbordát a hasonló mini pc-kben. Én is szétszedtem, és mivel az RK 3188 T chipnek nem volt semmi hűtése, tettem rá egy régi videochip hűtőt kicsit méretre igazítva. Most próbálgattam, a borda tűzforró, alig lehet megfogni fél órás használat után. Esetleg tegyek rá ventilátort is?
A saját előre telepített Explorer nevű programjával látja a hálózatot és NAS szerveremet is, amelyen a filmek vannak.
Az MX Playerből sajnos nem látja a hálózati mappákat (a saját alap lejátszójából sem).
Van olyan jó videolejátszó program vagy esetleg egyszerű multimédiás program, mely egyből látja a hálózatot is? Ti mit használtok ilyen célra? Én eddig az XBMC-t próbáltam, ez lát hálózatot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert a családnak túl bonyolult a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) után már nem. A párosított eszközök között ott volt, de nem csinált semmit.