Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
A pár napos MK809 IV-em eljátszotta nekem is, hogy két napig ment a bluetooth-os egérrel, majd egyszer egy "bekapcsolás" (konnektorba dugás
) után már nem. A párosított eszközök között ott volt, de nem csinált semmit.
Töröltem a párosítást és azóta meg már nem is ismeri fel! Minden más androidos eszközöm (telefon, tablet) azonnal látja és kezeli, csak a mini pc nem. Hát elég gagyi dolog ez a kütyü, de hát 10 eFt-ért nem lehet sokat várni.
Valami tipp esetleg a factory reseten kívül?Feltettem rá néhány játékot, de pl. a Plants vs. Zombies 2-őt futtatva pár perc után újra indult. Ezt rendszeresen csinálta. A doboza forró volt. Gondoltam túlmelegszik a chip. A neten szétnézve láttam, hogy tesznek rá hűtőbordát a hasonló mini pc-kben. Én is szétszedtem, és mivel az RK 3188 T chipnek nem volt semmi hűtése, tettem rá egy régi videochip hűtőt kicsit méretre igazítva. Most próbálgattam, a borda tűzforró, alig lehet megfogni fél órás használat után. Esetleg tegyek rá ventilátort is?
A saját előre telepített Explorer nevű programjával látja a hálózatot és NAS szerveremet is, amelyen a filmek vannak.
Az MX Playerből sajnos nem látja a hálózati mappákat (a saját alap lejátszójából sem).
Van olyan jó videolejátszó program vagy esetleg egyszerű multimédiás program, mely egyből látja a hálózatot is? Ti mit használtok ilyen célra? Én eddig az XBMC-t próbáltam, ez lát hálózatot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert a családnak túl bonyolult a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gitáros topic
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest